Frankrike, Villeneuve Sur Lot
...En butterdeig er dekket med en smeltende fylling laget av ricotta smaksatt med merian. Friske marinerte squash og mandelflak. Egnet for vegetarianere. Vekt: 240g...
Portefølje (184)
Italia, Giarre
...Sesongens Vannmelon, med Ricotta, Kirsebær fra Etna. Alle våre produkter følger den gamle oppskriften med Vann, Sukker og Frukt, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. I den praktiske emballasjen på 3,30 liter kan de lagres i fryseren ved -18° og er klare til servering. Vi sender til hele Europa.
Portefølje (7)
Frankrike, Marseille
...Grossist av italienske matvarer. Italienske produkter AOP. Direkte import fra Italia. Spesialist på distribusjon av italienske oster: Parmigiano Reggiano AOP, Grana Padano AOP eller Pecorino Romano AOP… Mascarpone, gorgonzola, ricotta eller mozzarella di bufala… Grossist av italiensk spekemat: spekemat typisk for Italia: San Daniele-skinke AOP, coppa, speck. Import av italienske sauser: Pesto...
Portefølje (9)
Italia, Siano
...- 1 Gradert termometer -10 +110 °C - 4 Former for ost for å lage 300/500 g ost hver. - 2 Former for ricotta eller primosale på 200-300g hver. Oppskriftshefte: En veiledning for tilberedning av gode oster med kort og middels modning.
...Myk svampekake fylt med konditorisk ricotta og dekorert med delikat fondant og sprø sjokoladebiter. Engros: 12 stk x Boks. 207 Bokser x Pall.
Italia, Eboli
... (mozzarella, ricotta, scamorza); den har også rettet seg mot publikum fordi arealet gir mulighet for å utvikle ytterligere forretningsmuligheter: med opprettelsen av serveringsområder, betjent både med restaurantvirksomhet og servering, gjennom bar/iskrembutikk med fokus på håndverksprodukter. Kjernevirksomheten til selskapet er produksjon av mozzarella, ricotta og scamorza.
Italia, Bibbiano
...Ostefabrikken har adresse i Via Vittorio Veneto 4, naturligvis i Bibbiano (RE), og hver dag produseres det i gjennomsnitt 16 former av Parmigiano Reggiano (nesten seks tusen i løpet av et år), merket med registreringsnummer 629. I butikken: "La corte del Parmiggiano Reggiano" foregår det direkte salg til publikum av Parmiggiano Reggiano, smør og ricotta. Til tross for hva som har skjedd i andre...
Spania, Beniparrell
Vårt selskap er utelukkende dedikert til å produsere lasagne av høy kvalitet. For øyeblikket produserer vi 4 smaker: Spinat og Ricotta, Kylling, Bolognese og Tunfisk.
...Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), engelske (Cheddar). I tillegg til oster tilbyr de smør, krem, yoghurt, fruktyoghurt, kvarg og frukostost, desserter, risgrøt, kjernemelk, smøreost, men også kryddersmør, fersk krem, kulinarisk krem, sjokolade, sjokolade light, sjokolademousse, pudding fra forskjellige merker (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
Belgia, Acremont
La bergerie d’Acremont er spesialisert på oppdrett av melkeproduksjonsfår. Den tilbyr et bredt utvalg av produkter: rå sauemelk, naturell yoghurt, fruktyoghurt, drikkeyoghurt, tzatziki, fersk ost, fersk ost med gressløk, sauemelk crottin, ricotta, myse, fetarella, vaniljepudding, riskrem, melkekonfekt, sauemelk gouda, lam, bècherin, bleu de scailton, iskrem, sauemelk kjøtt, såper,… For dine mottakelser, desserter og ostemåltider kan vi forberede ostefat.
Italia, Ceglie Messapica
... sunnere. Vårt unge og høyt kvalifiserte personale jobber hver dag med produksjon av cacioricotta og ricotta forte med høyt utvalgt melk. Faktisk er vårt kvalitetskontor alltid oppmerksom på valget av melk, som utelukkende kommer fra gårder i Puglia.
Italia, Montelibretti
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
Italia, Sonnino
... Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anlegg i Berlin Det tredje anlegget, det nyeste i rekkefølge, ble åpnet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produseres økologisk melk mozzarella og ricotta, samt melk mozzarella og ricotta.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Spania, Fuente El Saz (madrid)
LÁCTEAS DEL JARAMA er et spansk familieeid selskap som har produsert mozzarella, fersk ost, ricotta, yoghurt, kremost osv. i 45 år. Merket ALBE identifiserer det høyeste produktutvalget, men selskapet tilbyr også svært gode alternativer under merkene Pizzarama, Filarela, Pizzabona og La Vaca de Albe. I tillegg til å være produsent, tar de seg av distribusjonen av basisprodukter for...
Italia, Carini
Ricocrem er et historisk selskap fra Sicilia som er ledende innen produksjon og salg av frossen søt ricotta-krem og cannoli-sett for privatpersoner, konditorier og cateringbedrifter. Et selskap med et moderne produksjonssystem som har gjort det mulig å kombinere tradisjon og innovasjon for å sikre produkter av høy kvalitet. Oppdag produktene, distribusjonskjeden, de nyeste nyhetene og kommende arrangementer.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
...Niddere, Farfallamaskiner, Maskiner for Orecchiette og Trofie, osv. … Vi er også i stand til å åpne komplette butikker og laboratorier for fersk pasta; samt å reise til stedet for installasjon og undervisning med oppskrifter for de mindre erfarne (med et stort utvalg av fyllinger, fra klassiske kjøttfyllinger, til ricotta, urter, laks, osv.), basert på over tjue års erfaring som produsenter av pasta og ravioli.
... mest urørte områdene i Italia, hjemlandet til "Det mediterranske kostholdet", som lenge har vært inkludert av UNESCO på listen over immaterielt kulturarv for menneskeheten. Selskapets styrke er basert på bruken av tradisjonelle metoder, en grundig kunnskap om husdyrhold, og gjennomføringen av alle faser av produksjonsprosessen internt. Blant produktene fremhever vi mozzarella laget av bøffelmelk, mozzarella med myrte (mortella), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
...Il Caffè delle Rose, som ligger nær den sentrale plassen i Marina di Ragusa, en kjent turistby ved sjøen, 20 km fra Ragusa, tilbyr sine kunder konditorvarer og iskrem laget av helt håndverksmessige prosesser med råvarer. Det har faktisk tre laboratorier: ett for iskrem og granita, ett for bakevarer, og ett for fersk konditori. Konditoriet tilbyr, i tillegg til de klassiske mignonene med krem og ricotta, fruktkjeks, crêpes, tiramisù, og de originale "skje-dessertene" presentert i deilige enportionsglass.
Italia, Ficarazzi
Fabrikk for Sicilianske Cannoli. Produksjon, salg av skinn, kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Produksjon og engros salg, samt direkte til konditorier, av skinn og kjeks (skall) til sicilianske cannoli. Et sprang inn i fremtiden for den sicilianske søte tradisjonen. Kunsten av den velkjente desserten med ricotta-krem finner sitt tilholdssted i produksjonen av kjeks fra “La Palermitana Cannoli”.
Frankrike, BEDARRIDES
... dagligvarehandelen. Vår regionale virksomhet er helt håndverksmessig, noe som gjør at vi kan oppnå en overlegen kvalitet på produktene våre: gnocchi, blekksprutblekk-spesialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kjøttfylte cannelloni, kokt tomatsaus, tomatsaus med basilikum, tomatsaus med oliven.
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Kypros, Larnaca
Achnagal Creamery ble etablert i 1977 på Kypros av vår far. Som en gårdsbasert osteprodusent laget han tradisjonell Halloumi-ost, ricotta og Kefalotyri-ost ved hjelp av en liten spesialdesignet fabrikk i hagen til huset han vokste opp i. Siden den gang har vi kommet langt, og vi har godt etablert vår plass i det kypriotiske markedet og i utlandet med våre Halloumi-osteksporter. I 2003 oppnådde vi...
Italia, Sambuca Di Sicilia
... OGSÅ KJØPES I ENKELTPORJONER PÅ 100g (granita av svarte morbær, granita av mandel, granita av sitron, granita av kaktusfiken, granita av fiken, granita av sjokolade, granita av hasselnøtt... osv...) HÅNDVERKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTASJ (EKT PISTASJ FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AV PANTELLERIA VIN) SVART TRØFLER HVIT TRØFLER BOSS CAKE (DEN BESTESELGENDE) DEN BESTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSSNE KAKER 1) TRE TYPER KJØTTPAI (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE PAIER) 2) RICOTTA SMULER 3) 21 ANDRE KAKER BOSS...
Italia, Viareggio
... den ferske ricotta-raviolen, fiske-raviolen, gresskar-raviolen, samt potetvarianten og de vegetarianske alternativene. Vi har CE-merke for salg og legger stor vekt på overholdelse av H.A.C.C.P for å sikre ansvarlig produksjon. Kom og besøk oss også for detaljhandel, hvor du vil finne utmerkede sauser, lasagne, fylte muslinger og mye mer.....
Italia, Mugnano Di Napoli
...høykvalitets ingredienser, kommer halvfabrikataene i ulike former, størrelser og vekter, inkludert rullet, i ampullform, åpne eller lukkede. Fyllingene til søte og salte retter gjenspeiler smakene og duftene fra Napoli, som ricotta, sjokolade, kremen til bakverk, syltetøy og moreller for de søte, samt de sterke og markante smakene fra de salte, som pølser, blandede kjøttpålegg, kokt skinke, ricotta og spinat, tunfisk, gateau og mye mer. Halvfabrikataene pakkes i henhold til snitt og vekter som varierer mellom store, mellomstore, mini og til og med mikro.
Italia, Castelvolturno
LANDBRUKSSELSKAP FOR PRODUKSJON OG SALG AV MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA FIORDILATTE RICOTTA MATVARER CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAME PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROSSALG OG DETALJSALES AV MOZZARELLA FRA BUFALA KONTROLLERT OG UTVALGT PRODUKT EKTEN MOZZARELLA FRA BUFALAKAMPA...
Italia, Paganico
AZ.AGRICOLA med egen produksjon av sauemelk og bearbeiding til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskjellige aromatiserte Pecorinoer. Direkte salg. Leveranser og forsendelser i Italia og utlandet. Smaksprøver tilgjengelig på forespørsel.
... vi kun durumhvete og spekemat, ricotta, kjøtt, grønnsaker og andre råvarer direkte fra produsentene til vår ferske pasta. Det vi ønsker å tilby våre kunder er eksellensen av våre produkter. Punkt... og Pasta!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play