Frankrike, Collégien
...Modellen GM-400 gjør det mulig å : - Sprøyte og forme alle dine myke deiger. (kål, makroner, marengs…) samt dine harde deiger. (småkaker, sandkaker, crumble…) - Legge deigene dine i fleksible eller stive former (madeleines, financiers…). - Injisere dine kål, eclairs… - Fylle dine makroner, sitronterter… - Fylle dine glass, krukker eller andre beholdere. og også å : - Spare tid og øke komforten ved å redusere belastningen fra repetitive oppgaver. - Sikre en mer jevn og kvalitetsmessig produksjon.
Portefølje (15)
Sveits, Langnau Im Emmental
...Crèmeur med gulvmikser/enhetsmikser og skrape, bygget på ramme med veieceller. Netto volum, driftskrav kan tilpasses. Ved bruk av KASAG ostemikser kan holdbarhetskapasiteten justeres etter dine behov. Ostemassen kan blandes ved hjelp av to motroterende spiraltransportører.
Portefølje (152)
Italia, Pasturo
...Produsert med den beste melk fra Lombardia i tråd med gamle tradisjoner, vår førsteklasses produksjon er spesielt rettet mot de mest kresne. Vi anser det som kronjuvelen i vårt utvalg av de mest nøye utvalgte ostene. Det er en DOP-ost (Beskyttet opprinnelsesbetegnelse) med myk pasta, med vasket skorpe, laget av helmelk fra ku. Ostemassen er hvit med en lett stråfarge, uten øyehull. Delikat og aromatisk smak. Gjennomsnittlig vekt: 2,2 kg Minste modningstid: 35-45 dager...
Portefølje (7)
Tyskland, Neubeckum
...For produksjon av myke oster i mellomstore eller små produksjonsbedrifter tilbyr vi praktiske løsninger for komplette produksjonslinjer samt enkeltkomponenter. Vi leverer halvrunde ostekar med og uten vippeinnretning (også i mobil utførelse). Med våre ostekar er det mulig å røre myke ostegryn skånsomt, men likevel intensivt. Selvfølgelig leverer vi også tilbehør for kutting og omforming av grynene, fyllingsinnretninger og -renner, avrenningsbord, former for myk ost, vending- og saltlakeinnretninger samt stablerbare ostekurver laget av rustfritt stål. Og dette er langt fra alt – spør oss.
Portefølje (8)
Frankrike, LANGEAIS
...Historisk produktserie utviklet av Servi Doryl for produksjon av skivet ost. De sprøytede formene og lokkene er laget av kopolymerpolypropylen med et fint kvadratisk rutenett og koniske perforeringer. Ulike formater holdes på lager: runde og rektangulære modeller. OSTETYPPER: Alle typer presset ost: Reblochon, Tomme, Tilsiter, Rossiski, St. Nectaire... MÅL: Opptil 250 mm OSTVEKT: Fra 200 g til 5 kg...
Portefølje (68)
Polen, Warszawa, Poland
...Surmelkpulver (AWP) er et biprodukt av produksjonen av ost eller sur kasein. Det produseres ved å tørke fersk myse som er hentet fra myk hvitost. Ved bruk av mikrobiell fermentering reduseres pH-verdien i melken, og laktosen omdannes til melkesyre. Surmelkpulver brukes hovedsakelig til produksjon av ricotta og smør av myse. Det brukes også som ingrediens i mange bearbeidede matvarer, f.eks. brød, kjeks, bakverk, ferdigretter.
Portefølje (278)
Tyrkia, Denizli
...Denkrom Ost Automatisk Koker Sett Sett; - Tørrkoker - Ostoverføringsenhet - Ostveieenhet...
Portefølje (7)
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Dolce er en ung og søt ost fra Puglia, laget med melk av høy kvalitet og modnet i 40 dager. Denne osten kjennetegnes av en delikat smak og en myk konsistens, som gjør den perfekt for å nytes alene eller som en del av et ostefat. Caciocavallo Dolce er et håndverksprodukt, laget etter tradisjonelle metoder og med ekte ingredienser. Dens håndverksmessige produksjon og unike smak gjør den til et fremragende produkt innen den italienske osteproduksjonen.
Portefølje (29)
...IDEEL FOR BEHANDLING AV MELK OG PRODUKSJON AV OST MED KONTINUERLIG BEVEGELSE, DEN FUNGERER PÅ EN SPESIELT MYK OG REGULERT MÅTE FOR Å REPRODUSERE DET MANUELLE GESTURET. Den gjør det mulig å gjøre en rekke justeringer som gir mulighet til å utføre ønskede funksjoner og bearbeide produktet på en delikat måte, veldig lik den manuelle gesturen. Solid og helt laget av rustfritt stål. Driftsmetode...
Portefølje (47)
Italia, Cadorago
...Produksjon av melkesyrebakterier, frysetørkede eller fryste, for alle behov, med direkte og indirekte inokulering. Melkesyrebakterier starter for yoghurt, ost (hard, halvhard og myk), fermentert melk, krem, smør og enhver anvendelse innen meieri. - Lyofast består av frysetørkede melkesyrebakteriekulturer som er spesielt utviklet for direkte inokulering under melkeprosessen. - Cryofast er...
Portefølje (4)
Frankrike, Penne
...La Fromagerie du Pic: produksjon av geitoster laget av rå melk, myk ost, presset ost. Våre produkter: Cabecou d'Autan: geitost laget av rå melk Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic osv..
Spania, Almagro ( Ciudad Real )
Produksjon og distribusjon av Manchego-oster. Selskap dedikert til fremstilling av håndlagde Manchego-oster, lagret ost, semi-lagret ost og myk ost, som er anerkjent av Rådet for Denominación de Origen Queso Manchego, ren ost laget av melk fra manchego-sau. Vi tilbyr telematisk distribusjon og nettbasert distribusjon av manchego-produkter, samt Rioja-viner og Rías Baixas-viner, galiciske brennevin. Du kan også finne nasjonale konserver og delikatesser, Almagro-eggplanter eller andre produkter i vår nettbutikk.
Tyskland, Frankenau
Produksjon og distribusjon av fersk ost, myk ost og halvfast ost, samt geitemat, pølse og skinke.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play