Italia, Castrovillari
...500 ml glassflaske. KALD PRESSING EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE. Laget av strengt grønne oliven, som gir lavere avkastning, men en tettere, fyldigere olje med en lett bitter smak.
Portefølje (8)
Frankrike, Calvi
...Druetype: Sciaccarellu og Niellucciu 15 år 25 hl/hec Høsting: manuell 5 000 flasker Vinifikasjon: direkte pressing etterfulgt av en lett kald klaring. Fermantasjonstank med gjæring. Fermentering 14-16°C. Mild filtrering på celluloseplater og lett svovling før tapping. Tapping på flaske våren 2023. Diam 3 korker merket Enclos des Anges. Lagring 4 måneder på fine gjærrester. Smaking: Den lyse rosa...
Portefølje (5)
Tyrkia, Izmir
Den fineste olivenoljen i verden er olivenoljen fra OliveOilsLand®. OliveOilsLand® er en av de største eksportørene av høykvalitets olivenolje på jorden. Det tyrkiske olivenoljeeksportfirmaet er også bedre kjent. Vi erkjenner at vårt selskap er forpliktet til å sikre at alle individer kan oppnå olivenolje til stor kostnad for menneskers helse. Deres ønske om å utveksle denne geografisk spesifikke...
Spania, Villanueva De La Reina
...Medium-høy fruktig grønn oliven med modne noter av ferske frukter. I begynnelsen skiller de vegetabilske tonene av artisjokk, tomat, eple og grønn banan seg ut, med hint av blomster og ville planter som fennikel, peppermynte og bjørnebær. I munnen er den elegant og søt i starten, og minner om aromaene som oppfattes i nesen. Den er litt bitter og krydret progressivt helt ned i halsen. Medium struktur og godt balansert.
Portefølje (4)
Spania, Cadrete-Zaragoza
...AOVE Antigo Empeltre Oleazara. Kapasitet 500 m.l. Høsting 1. uke i november Første pressing, KALD EKSTRAKSJON HVORFOR HETER JEG SLIK? Fordi av alle AOVE’ene som utgjør samlingen OZ Oleazara, er jeg den mest aragonesiske, og ANTIGO på aragonesisk betyr GAMMEL. Min mor, olivenen empeltre, er innfødt i Aragón og en av de mest ancestrale variantene på den iberiske halvøya. Oliven treet som...
Portefølje (10)
Tyskland, Hannover
...Olivenolje er oljen som oppnås ved pressing av olivenfrukter, og den brukes mye som en sunn matvare rik på gunstige fettstoffer og vitaminer. Noen arter: - Ekstra jomfru olivenolje - Jomfru olivenolje - Raffinert olivenolje...
Samsvarende produkter
Olivenolje
Olivenolje
Andre produkter
Macadamia
Macadamia
Portefølje (11)
...Ekstra jomfru olivenolje (ALTUWR) skiller seg vanligvis fra andre oljer som kan brukes umiddelbart etter pressing, uten å gå gjennom prosessene som andre oljer har vært igjennom. Denne oljen er 100 % naturlig hentet fra de beste og mest smakfulle olivenartene. Etter innhøsting av oliven, vaskes og renses bladene, deretter knuses olivenfruktene og oljen ekstraheres for å oppnå den beste kvaliteten og de beste smakene. Maksimal surhet: ikke mer enn 0,8 %. Maksimal peroksidverdi: ikke mer enn 20 meq/kg.
Portefølje (10)
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Petilia Policastro
...Vår Extra Virgin Olivenolje skiller seg ut ikke bare fordi den er produsert i et av de beste områdene for olje og oliven, men fordi den er et resultat av en lidenskap som går i arv fra generasjon til generasjon. Vi følger hele oljeprosessen og er til stede i hver fase med vår dedikasjon og lidenskap. Med vårt høykapasitets oljemølle kan vi tilby kunden et produkt fra en enkelt produsent, slik at det er en direkte forbindelse til sluttforbrukeren, som også kan være til stede under pressing, for å ikke gå glipp av et eneste øyeblikk av den fantastiske skapelsen av EVO.
Portefølje (2)
Tyrkia, Yalova
... olivenoljen ikke inneholder tilsetningsstoffer. • Dette spesielle produktet fra vår serie med Naturlig Kald Pressing Olivenolje har en myk og velsmakende smak; det er laget av modne oliven fra høstsesongen i oktober og november, samlet fra de mest egnede oliventrærne i Egeerhavet, og behandlet med "Kontinuerlig System Produksjon" metoden ved maksimalt 26 °C.
Portefølje (6)
... og en "blanding". Alle faser av dyrking, innhøsting, pressing, lagring og tapping av oljen utføres i samsvar med de strenge standardene fastsatt av EU-regelverket for økologisk produksjon. Allerede anerkjent av utmerkede aktører innen lokal restaurantdrift, er vårt mål å gjøre produktene våre kjent over hele det nasjonale og internasjonale territoriet.
Portefølje (6)
... dyrking, innhøsting og pressing av olje. For å produsere vår Caffè Colibri legger vi stor vekt på å lage en god kaffe, fra dyrking til brenning. Vår 100% arabica kaffe produseres i Honduras i henhold til strenge landbrukspraksiser og bearbeides deretter håndverksmessig i Italia av erfarne brennere. Vi unngår nøye bruken av skadelige pesticider for dyreliv og flora, og vi tar vare på miljøet ved å reforeste dyrkingsområdene. Våre bearbeidingsmetoder gir kaffen vår en spesiell og karakteristisk aroma fra den utrolige biodiversiteten i dyrkingsområdene.
Hellas, Chania/crete
ELEOFARM Olivenoljer er en ren kretensisk ingrediens som er verdensberømt for sin enestående smak, høye fordøyelighet og helsefordeler. Den er rik på enumettet fett og er derfor svært gunstig for vårt fysiske velvære. Produksjonen innebærer direkte pressing av ferske oliven i en mølle. Vår eksklusive olivenoljeproduksjon skjer utelukkende gjennom mekaniske metoder, med kald ekstraksjon uten...
Portefølje (9)
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
Hellas, Monemvasia
... mulig standard (klargjøring av vann, faste stoffer og andre suspenderte partikler som sikrer lang levetid samt premium kvalitet) *Høye fenoliske men fullt smakfulle olivenoljer i absolutt harmoni Variasjonen av våre oliventrær er virkelig førsteklasses, og er den anerkjente Athinoelia. Fra dyrking og pleie av oliventrærne til pressing av vår frukt, følger vi omhyggelig fremragende og strenge...
Portefølje (3)
Italia, Silvi
... presset innen kort tid etter innhøsting i tradisjonelle møller med granittsteiner, ved hjelp av "første kaldpressing" som bevarer alle de organoleptiske egenskapene til den mest ekte olivenoljen av høyeste klasse, oppnådd utelukkende ved mekaniske prosesser som en ekte pressing av oliven.
Spania, Mataró Barcelona
... fabrikken vår en stor ben tørker med en kapasitet på 15 tonn/time. Vi jobber for tiden med forbedringer for ben som brukes i sportssektoren som vi allerede markedsfører. Produksjonsprosess Resirkulering av organisk materiale. Prosess for Olivenkjerner 1- Oliven blir til olje. I samarbeid med olivenolje kooperativer i Córdoba, Albacete og Jaén, som for tiden har mer enn 2300 medlemmer, opprettes...
Portefølje (1)
... romtemperatur uten tilsetningsstoffer, bruk av rustfritt stål i hele utvinningsprosessen, og strengt hygienekontroll, oppnår vi en ekte SUNN og NATURLIG OLIVENSAFT. Oljen utvinnes fra modne oliven, mellom seks og åtte måneder gamle, ved å velge det øyeblikket de har det maksimale nivået av fettsyrer i fruktkjøttet, mot slutten av høsten. Olivenene gjennomgår et første press for å ekstrahere saften...
... landsbyen, kan man beundre utstrekningen av olivenlunder som finnes i hele området, hvor medlemmene av Oleificio cooperativo San Giovanni Battista henter olivenene som dyktig omdannes til olje fra Colletorto. Hvert år produseres det i gjennomsnitt 15.000 kvintal oliven fra omtrent 500 hektar (60.000 planter). En del av denne produksjonen følger prinsippene for integrert og/eller økologisk dyrking...
Portefølje (6)
Il Vecchio Frantoio Pace har produsert ekstra jomfruolje siden 1910, ved å bruke oliven fra typiske kultivarer fra Puglia. Den olivenolje-tradisjonen i Puglia resulterer i en olje av høy kvalitet, produsert med den tradisjonelle metoden for kaldpressing. I dag, i sin tredje generasjon, utvinner familien Pace saften fra oliven med den gamle metoden for knusing og pressing, og opprettholder...
Italia, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l er et familieeid selskap som ligger i PIENZA, i den vakre Val d'Orcia i provinsen Siena. Bevisst på de mange variablene som bidrar til å bestemme kvaliteten på en ekstra jomfruolje, følger selskapet personlig alle faser av produksjonskjeden, fra dyrking på marken til pressing i møllen. Grunnlaget for en god olje er først og fremst en sunn oliven som må høstes på riktig...
Italia, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo tilbyr forskjellige typer ekstra jomfruolivenolje, produsert utelukkende i innlandet på Sicilia. I tillegg til produksjonen som kommer fra innhøsting og pressing av egne oliven, samarbeider Oleificio Milazzo med noen gårder som har store olivenlunder i området rundt Castelvetrano (TP) med den typiske oliven fra området, vanligvis kalt "Nocellara Del Belice".
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play