Italia, Castrovillari
...500 ml glassflaske. KALD PRESSING EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE. Laget av strengt grønne oliven, som gir lavere avkastning, men en tettere, fyldigere olje med en lett bitter smak.
Portefølje (8)
...Den økologiske extra virgin olivenoljen BIO Terre Caudine er et produkt fra økologisk landbruk som kjennetegnes av en svært lav syregrad (0,1%) og et høyt innhold av polyfenoler og vitamin E. Oljen er laget av olivenvariantene Ortice, Ortolana og Racciopella, som høstes direkte fra våre olivenlunder. Dyrkingen av oliven skjer på en økologisk måte med kun bruk av organiske gjødselmidler. Etter innhøstingen i slutten av oktober følger en umiddelbar pressing av oliven med den tradisjonelle kaldpressingsmetoden, som bevarer oljens organoleptiske egenskaper.
Portefølje (1)
Italia, Petilia Policastro
...Vår Extra Virgin Olivenolje skiller seg ut ikke bare fordi den er produsert i et av de beste områdene for olje og oliven, men fordi den er et resultat av en lidenskap som går i arv fra generasjon til generasjon. Vi følger hele oljeprosessen og er til stede i hver fase med vår dedikasjon og lidenskap. Med vårt høykapasitets oljemølle kan vi tilby kunden et produkt fra en enkelt produsent, slik at det er en direkte forbindelse til sluttforbrukeren, som også kan være til stede under pressing, for å ikke gå glipp av et eneste øyeblikk av den fantastiske skapelsen av EVO.
Portefølje (2)
... og en "blanding". Alle faser av dyrking, innhøsting, pressing, lagring og tapping av oljen utføres i samsvar med de strenge standardene fastsatt av EU-regelverket for økologisk produksjon. Allerede anerkjent av utmerkede aktører innen lokal restaurantdrift, er vårt mål å gjøre produktene våre kjent over hele det nasjonale og internasjonale territoriet.
Portefølje (6)
... dyrking, innhøsting og pressing av olje. For å produsere vår Caffè Colibri legger vi stor vekt på å lage en god kaffe, fra dyrking til brenning. Vår 100% arabica kaffe produseres i Honduras i henhold til strenge landbrukspraksiser og bearbeides deretter håndverksmessig i Italia av erfarne brennere. Vi unngår nøye bruken av skadelige pesticider for dyreliv og flora, og vi tar vare på miljøet ved å reforeste dyrkingsområdene. Våre bearbeidingsmetoder gir kaffen vår en spesiell og karakteristisk aroma fra den utrolige biodiversiteten i dyrkingsområdene.
... generasjoner. De dyrkede variantene er Leccino, Frantoio, men den dominerende er den innfødte Itrana. Takket være den nøye dyrkingen, omsorgen ved innhøstingen og oppmerksomheten ved pressing, oppnår vi en ekstra jomfruolivenolje av høy kvalitet, med en intens farge, frisk duft, med minner om oliven, tomatblad og nyklippet gress, med elegante opplevelser av bitterhet og krydder. Kjærlighet, Lidenskap...
Portefølje (1)
Italia, Silvi
... presset innen kort tid etter innhøsting i tradisjonelle møller med granittsteiner, ved hjelp av "første kaldpressing" som bevarer alle de organoleptiske egenskapene til den mest ekte olivenoljen av høyeste klasse, oppnådd utelukkende ved mekaniske prosesser som en ekte pressing av oliven.
... landsbyen, kan man beundre utstrekningen av olivenlunder som finnes i hele området, hvor medlemmene av Oleificio cooperativo San Giovanni Battista henter olivenene som dyktig omdannes til olje fra Colletorto. Hvert år produseres det i gjennomsnitt 15.000 kvintal oliven fra omtrent 500 hektar (60.000 planter). En del av denne produksjonen følger prinsippene for integrert og/eller økologisk dyrking...
Portefølje (6)
Il Vecchio Frantoio Pace har produsert ekstra jomfruolje siden 1910, ved å bruke oliven fra typiske kultivarer fra Puglia. Den olivenolje-tradisjonen i Puglia resulterer i en olje av høy kvalitet, produsert med den tradisjonelle metoden for kaldpressing. I dag, i sin tredje generasjon, utvinner familien Pace saften fra oliven med den gamle metoden for knusing og pressing, og opprettholder...
Italia, Pienza
...La MONACI REMO S.r.l er et familieeid selskap som ligger i PIENZA, i den vakre Val d'Orcia i provinsen Siena. Bevisst på de mange variablene som bidrar til å bestemme kvaliteten på en ekstra jomfruolje, følger selskapet personlig alle faser av produksjonskjeden, fra dyrking på marken til pressing i møllen. Grunnlaget for en god olje er først og fremst en sunn oliven som må høstes på riktig...
Italia, Castronovo Di Sicilia
...L’Oleificio Milazzo tilbyr forskjellige typer ekstra jomfruolivenolje, produsert utelukkende i innlandet på Sicilia. I tillegg til produksjonen som kommer fra innhøsting og pressing av egne oliven, samarbeider Oleificio Milazzo med noen gårder som har store olivenlunder i området rundt Castelvetrano (TP) med den typiske oliven fra området, vanligvis kalt "Nocellara Del Belice".
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play