No results

Det er ingen resultater for
"beef cold cuts"

Produkter for "beef cuts"
Svinekam
Monte Safira's svinekam er en premium svinekam som eksemplifiserer merkevarens dedikasjon til kvalitet og tradisjon. Sourced fra de fineste nasjonale ...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Côtes semi-viandes
Côte semi-viande er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Disse ribbeina er nøye u...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Svinebuk
Berkshire Svinebuk Berkshire Svinebuk Tenk på svinebuken som fett med kjøtt fortsatt på. Kokkene elsker å bruke den baconsmaken for å krydre grønnsake...
Indrefilet av storfe
Filet av storfekjøtt er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette filetet er nøy...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Kjøttdeig av Storfe
Kjøttdeig av storfe - 1 kg...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Biffkutt
Steak Cut pose 2,5 kg...
Tørr pølse
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Eselfilet
Esel filet...
Prosciutto Cotto
Prosciutto cotto produsert med de beste utvalgte ferske lårene, aromatisert forsiktig med en koking av blomsterkrydder. Denne tradisjonelle praksisen...
Beskjæring
Beskjæring...
Indrefilet
Lomo Filét Solomillo Filét Pure Filét Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frys...
Skivet filet
Skivet filet...
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Råhud Kylling
Sammensetning: kylling 32%, storfekjøtt hud 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotei...
Krage
Krage...
Produkter for "cold cuts"
Calabrian Filet - Calabrian Kjøttprodukter
Filetto oppnås ved bearbeiding av svinekam. Kjøttet saltes og masseres grundig for hånd, og deretter fylles det i en naturlig tarm og får modnes i mer...
Modnet Geitehjerte
Modnet ost laget av sauemelk. Den intense smaken er perfekt for å kombinere med spekemat, men også med syltetøy og konserver, spesielt de laget av bær...
Tørket Aubrac Oksekjøtt - Skivet Aubrac Oksekjøtt uten Nitritt
Du boeuf séché Aubrac skåret fint i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Takket være sitt innovative konsept, kan Popine av boeuf séché fra Aubrac oppb...
Skinkeledd - Skivet skinkeledd uten nitritt
Den skiver av skinke i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Takket være sitt innovative konsept kan Popine av skinke oppbevares ved romtemperatur i 3 m...
Calabrian Spianata - Calabrian Kjøttprodukter
La Spianata eller Schiacciata er en av de mest karakteristiske salumiene fra Calabria. Den lages av de beste delene av svinebeinet som hakkes i middel...
Sirkelsagmaskin - DP 275 Pneumatisk Sirkelsag
-RPM valg for forskjellige materialer med 2-hastighetsmotor -45° høyrehånd til 45° venstrehånd sagposisjonering, nøyaktig og presis kutting i to retni...
Pølsemaskin
Saucisse brasse, Toulouse, chipolatas natures eller med urter i 55 eller 90g, merguez biff-lam i 55 eller 90g, kjøttdeig, farse, chorizo til grilling,...
Kaldsag - VMS 350 PV, VMS 370 PV - Klassikere i ethvert verksted som krever presise metallkutt
Enkel betjening, robust design og presise kutt gjør metallkappende kaldsager i VMS-serien til en pålitelig partner i verkstedet og fabrikken. De er ek...
Geitemyrt
Ost som er en del av de såkalte "muggostene" - som den franske Brie. Den har en myk tekstur og en hvit, myk, spiselig skorpe.
Parmigiano Reggiano 36 måneder
Parmigiano Reggiano 36 måneder...
Fersk Pecorino Supramonte
Supramonte er en pecorino-ost med en minimum modningstid på 60 dager. Smaken er lett salt, og teksturen blir smuldrete etter hvert som den modnes.
Produkter for garverier
Våre produkter for garverier er utviklet for å forbedre kvaliteten og holdbarheten til skinnprodukter. Vi tilbyr et utvalg av løsninger som inkluderer...
XC II 400 Pro - PC-vekt
Moderne teknologi som gir deg total fleksibilitet. Mer ytelse takket være en kraftig Intel® Quad Core-prosessor og stor RAM. Hengeskala KH II 400 Pro ...
Lonzo - Lonzo uten nitritt
Lonzo, også kalt lomo eller lonzu, er en tørket svinefilet. Denne håndlagde lonzoen er laget i vårt spekematverksted i Laissac, Aveyron. Den består ku...
SWG BS - Cermet Sirkelsag
Cermet-tippet sirkelsagblad for metallkapping. Dets Cermet-tipper sikrer holdbarhet og ytelse under ekstreme skjæreforhold.
Coppa-skive - Nitrittfri Coppa
De tynne skivene av coppa i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Takket være sitt innovative konsept kan Popine de Coppa oppbevares i romtemperatur i 3...
Miller Weldmaster - Spec Extreme High Speed - Varm Luft & Kald Luft
Rails de guidage fabrikasjon DOREY1 kropp aluminium oppvarming 1000 eller 2000 Watt 50 x 75 x 12 mm med spesialposisjon for rengjøring eller bytte Bæ...
Alle typer av pålegg
Ekstra, Iberisk og Bellota...
MATINTERKALER - Beskyttelse for matbiter, fisk, kjøtt, pålegg..
Glatt mellomlag, som gjør det mulig å skille fint skiverte matvarer for å forhindre at skivene klistrer seg sammen. Garanti for kontakt med mat.
Charcuteriefat for 40 Personer - Nitrittfri Charcuteri
Kjøttfat som inkluderer 5 Popines «Chaudron» med kjøttvarer. 82,5g kjøttvarer per person. 3 måneders holdbarhet ved romtemperatur. Kjøttvarer uten ni...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play