Vokst opp i et kjærlig hjem i Bæriswil (BE), en idyllisk landsby 10 km nordøst for Bern. Etter skolen tilbrakte jeg et år med språkkurs i den fransktalende delen av Sveits, hos et konditori i Saint Imier (på den nedre sørsiden av Mont Soleil). Deretter begynte jeg på en treårig lærlingutdanning som kokk på Hotel Wächter Mövenpick i Bern. Gjennom samarbeidet med ansatte fra forskjellige land oppdaget jeg gleden ved matlaging fra andre kulturer, noe som fortsatt begeistrer meg privat. I dag jobber jeg i den tradisjonelle restauranten, samtidig som jeg er kokk for et eldresenter.
Fiskernes fiskehandler, den beste ferske fisken, omgjort og tilberedt til uslåelige priser. Fra våre båter til ditt bord, med kulinariske tilbud laget av kokk Ucio.
... skulle være noen andre betingelser eller interesser. Våre toppaktiviteter er: Malaga Tapas Tour Tapas/Paella Matlagingskurs En eksklusiv guidet tur og privat cocktail på terrassen/gårdsplassen til Picasso-museet i Málaga, ledet av kokk Dani García.
... bort autentisk italiensk pasta. Pasta-kursene i Roma holdes hver dag fra 10 til 22 i sentrum av Roma, nær Trevifontenen. Vi er også anerkjent som en turoperatør som har vært aktiv i bransjen i mange år, og organiserer matlagingskurs i Roma på engelsk og arrangementer. Vår matlagingskole i Roma ble grunnlagt av kokk Francesco Ieriti.
Hotellet har 13 rom, alle med bad og TV, restaurantservice og bar med lesesal. Sommerhage og guidede turer i området til fots eller på mountainbike tilbys av hotellet. Restauranten serverer retter fra den lokale tradisjonen, dyktig gjenfortalt av kokk Roberto. Ikke langt fra de viktigste skistedene i Carnia, tilbyr det transporttjenester for gjester til skibakkene.
Danmark, Odense C
Kokk Brian Madsen, som i dag styrer kjøkkenet hos gourmetrestauranten Under Lindetræet - nabo til H.C. Andersens hus i Odense, har en bakgrunn fra blant annet Zürichs beste fiskerestaurant, Le Poisson, den 3-stjernede l’Auberge de l’Ill i Alsace og hjemlige gourmettempler som Fakkelgården, Sortebro Kro og Falsled Kro - dette garanterer kvaliteten og matopplevelsen. Mat ut av huset i Odense er en...
Spania, Fuengirola
Privat kokk med ekspertise innen internasjonal matlaging, etter mer enn 10 års erfaring, dedikerer jeg meg til å lage mat til fester og private arrangementer. Det er en annerledes opplevelse og mye bedre enn en enkel catering-tjeneste, jeg tilbyr en personlig tilnærming og raffinert matlaging. Jeg er en ung, energisk, kreativ og lidenskapelig kokk. Jeg pleier å gi service i Marbella, Estepona...
Storbritannia, Birmingham
Claudias Kitchen Seriously Nice er et britisk selskap som samarbeider med andre selskaper for å utvikle fantastiske, dristige smaker innen mat og drikke for B2B-markedet. Vår grunnlegger, Claudia Yap, er en allsidig kokk som elsker å jobbe med smaker og alltid er på utkikk etter nye produkter å utvikle med en vri. Claudias Kitchen har mottatt innovasjonsfinansiering og har utviklet to...
... Varmemontører Fagbedrifter Håndverk Flisleggere Murere Taktekkere Stillasmontører Fasader Vindusvaskere Rengjøringspersonell. Grenseoverskridende arbeidsformidling Vikarer Sjåfører Yrkesførere Rekrutteringsbyrå Byggefirma Bygningsarbeidere Murermestre Formenn Sesongarbeidere Kjøkkenhjelper Kokk Vikarbyrå Håndverksbedrift Outsourcing Serbia Albania Spedisjon Kabeltrekking Byggearbeidere Teltbyggere...
Italia, Ispica
I Nello-butikken finner du typiske produkter fra Sicilia, utvalgt av agronom og kostholdsveileder FED Salvo Latino, eier og kokk ved Il Mercato. Produktene er valgt med omsorg og oppmerksomhet for å forbedre livskvaliteten og oppnå en sunn kropp, som man sier: en sunn sjel i en sunn kropp. Produktene er hovedsakelig økologiske og DOP, uten GMO, uten konserveringsmidler, uten petroleumsprodukter...
Italia, Marano Di Napoli
... FOR INFO. 3335033173. FOR Å BEGJÆRE TJENESTE FRA NETTSIDEN WWW.GASERVIZINAPOLI.IT TILBYR VI KOKK, CHAF DE RANG, OPPSVING, HJELPEKOKK, GRILLER, SERVITØRER, BORDHOLDERE, BARMAN, OGSÅ AKROBATISK, CATERINGTJENESTE LA BRIGATA OGSÅ SOM SESONGBASERT. FOR Å BEGJÆRE EN AV TJENESTENE, WWW.GASERVIZINAPOLI.IT LAST NED OG FYLL UT BEGJÆRINGSKJEMA. VIDERE TILBYR VI HOSTESSER, STEWARDER OG BILDEDELTAGERE, VILLAER OG LOKASJONER FOR MOTTAGELSER, FASHION SHOW, FOTOTJENESTER, PRIVATE FESTER, OSV. BEGJÆR EN AV TJENESTENE VED Å LASTE NED BEGJÆRINGSKJEMA FRA NETTSIDEN WWW.GASERVIZINAPOLI.IT...
Italia, Busto Arsizio
CATERING-EVENTER, MED VÅR PROFESJONELLE ERFARING KAN DU ORGANISERE CATERING-EVENTER PÅ STEDER, OGSÅ I TEMPORARY SHOP I BARER ELLER RESTAURANTER. VI KAN HJELPE DEG 360° MED Å ORGANISERE OG PLANLEGGE DITT EVENT. BESØK NETTSIDEN VÅR OG IKKE HESITERE Å KONTAKTE OSS, SELV FOR ET ENKELT TILBUD. VÅR TILGJENGELIGHET OG PROFESSJONALITET ER TIL DIN TJENESTE. CATERING, ENO SHOP, GASTRO SHOP, KOKK HJEMME...
Italia, ruvo di puglia
...hippie, antikk Roma, og andre) samt utleie av veteranbiler og seilbåter for å tilbringe unike og uforglemmelige øyeblikk. Menyen for arrangementet og våre retter er vår styrke; vi velger nøye ferske produkter for dagen for å gi den ekstra lokale smaken som kjennetegner oss, tilberedt med omhu av vår kokk. Tatera catering består av et ungt team som skiller seg ut med sin service og profesjonalitet. For en vellykket og original catering, er Tatera catering det du har lett etter!!
Danmark, Lynge
Buffet er alltid en god idé, det er enkelt og det vil alltid være noe for enhver smak. Vi har satt sammen en rekke buffeter som du kan ta en titt på nedenfor. Våre buffeter består alltid av en lett salat, nybakt brød, kjøtt med komplementære tilbehør, og selvfølgelig en dessert. Alle våre retter er laget med kjærlighet, og det er derfor kun kvalitetsråvarer og matvarer som brukes! Bestiller du buffet fra oss, lover vi deg en god opplevelse fylt med velbehag og smaksopplevelser. Vi har også menyer satt sammen av vår dyktige kokk Carsten, som du også kan la deg inspirere av.
Danmark, København S
Høy på mat er et godt cateringfirma som ligger midt på Islands Brygge. Vi leverer mat til selskaper av enhver størrelse, det viktigste for oss er at vi kan stå inne for maten som leveres, og vi kan garantere at den blir servert mens den er fersk. Vår sublime løsning innebærer derfor at maten leveres til adressen hvor festen skal holdes, og vi tar alltid med en kokk som kan anrette og finjustere...
...I BUONI SENZA GLUTINE SRL driver med produksjon av råvarer/halvfabrikata og ferdige produkter uten gluten. Selskapet ble grunnlagt i 2008 av den vinnende ideen til to unge entreprenører, Massimiliano Barnaba, som i dag er salgsdirektør, og Laurent Urbinati, som nå er administrerende direktør og kokk. Erfaringen: I BUONI SENZA GLUTINE SRL har som mål å fremme sine valg ved å ivareta folks velvære...
Polen, Warszawa
Vi er det eneste selskapet som tilbyr de beste kjøkken- og turknivene. Vi har mange produkter til svært attraktive priser. Hos oss finner du kniver, lommekniver, bestikk, saks og negleklippere. Vårt sortiment vil imponere enhver kokk. Våre produkter er perfekte som gaver. I vår nettbutikk kan du bestille alt enkelt og trygt. Besøk scyzoryki24.pl eller ring oss på telefon: 22 428-42-18...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play