Spania, Bilbao
I Basqvium kobler vi resten av verden til Baskerland gjennom sin eksklusive og mangfoldige gastronomiske og kulturelle opplevelse. Vi tilbyr den beste opplevelsen for å bli kjent med og nyte Baskerland ved å tilpasse våre ressurser helt til dine ønsker. Private middager med Michelin-stjernede kokker, gull i vinmarker i Rioja, besøk til slott, helikopterturer, og mye mer. Basqvium er ditt valg hv...
Portefølje (3)
Spania, Badalona
Leder innen Arbeids- og Promoteringsklær I COMERCIAL RUVEL spesialiserer vi oss på representasjon av fremtredende merker innen arbeidsklær, tekstilpromotering, sportstekstiler og merchandising. Vårt engasjement er å tilby skreddersydde og høykvalitetsløsninger, tilpasset de spesifikke behovene til våre kunder, spesielt distributører som søker pålitelige og fremragende produkter. Vårt selskap ski...
Portefølje (50)
... SVØMMEBASSENGER RENOVERING & BYGGING PERSONLISERTE TJENESTER - VIP-KONSERJER - Sjåfører og Transport - Husholdningstjenester - Catering og Kokk - Yachtingtjenester - Bryllup og Arrangementer - Skjønnhet og Velvære...
Spania, Andoain
Hos Briochelle er vi spesialiserte produsenter av karamelliserte brioche-torrijas. Briochelle caramel tilbys i to versjoner: Briochelle er versjonen uten den endelige finishen. Profesjonelle kan tilby en håndlaget dessert av høy kvalitet som om den var laget hjemme, enten med en nylig, sprø og glitrende karamellisering eller med presentasjoner som er unike for hver kokk. Briochelle caramel er den...
... er en av de mest populære blant lokalbefolkningen for spansk mat, sjømatrestauranter og risretter. 80 % av de faste kundene gjentar opplevelsen og har allerede smakt Paella negra eller Paella med fjellris, svart pølse og confiterte svineribbe, spesialiteter fra vår kokk. I tillegg har menyen vår grillet fisk, sjømat og typiske forretter fra Catalonia, samt det kan ikke mangle Tataki av tunfisk...
Campus for Gastronomi og Kulinær Ledelse I Gasma utdanner vi fagfolk som omdanner usikkerhet til mulighet. Vi vet at det er lite nyttig å være en stor kokk hvis den tekniske ekspertisen ikke samsvarer med en solid ledelsesbase, og her vil du få det, ettersom vi jobber hver dag for å utdanne fagfolk som er i stand til å forutse endringer i bransjen og markedet, uten frykt for å innovere eller lete etter nye gastronomiske eller forretningsmessige løsninger. Våre kokkestudier er delt inn i Grader, Mastere og Diplomer undervist av de beste fagfolkene i den kulinariske sektoren.
Spania, Madrid
Antociano er et selskap som spesialiserer seg på organisering av arrangementer og gastronomiske aktiviteter. VÅRE TJENESTEOMRÅDER - GASTRONOMISKE AKTIVITETER: smaksprøver, matlagingskurs, spill, kombinasjoner... - GASTRONOMISKE ARRANGEMENTER: underholdning, messer og markeder, folkelige arrangementer... - GASTRONOMISK TURISME: by- og landruter, landlige overnattingssteder... - CATERING: tematiske, for grupper, feiringer, kokk hjemme... - LØSNINGER MED 5 SANSE: insentiver, gastronomisk markedsføring, kommunikasjon...
Spania, El Quintanarejo (vinuesa)
... er 15€/natt. Barnesenger Vi har to barnesenger tilgjengelig for våre kunder. Kokk I Quinta San Jorge tilbyr vi muligheten for å ha kokk, slik at dagene i våre hus blir mer komfortable. Hvis dere ønsker å bestille disse tjenestene, vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon.
Spania, Fuengirola
Restaurante los Enebros er en restaurant med forfatterkjøkken som ligger i Fuengirola, på Avenida Jesús Santos Rein. Et rolig miljø hvor du kan nyte deilige retter laget av kokk Juan Rondón og teamet ved Restaurante los Enebros. Blant rettene finner vi et stort utvalg av kjøtt, fisk og originale forretter med ferske ingredienser kjøpt samme dag som de tilberedes. Hvis du befinner deg i Fuengirola...
... skulle være noen andre betingelser eller interesser. Våre toppaktiviteter er: Malaga Tapas Tour Tapas/Paella Matlagingskurs En eksklusiv guidet tur og privat cocktail på terrassen/gårdsplassen til Picasso-museet i Málaga, ledet av kokk Dani García.
Spania, Fuengirola
Privat kokk med ekspertise innen internasjonal matlaging, etter mer enn 10 års erfaring, dedikerer jeg meg til å lage mat til fester og private arrangementer. Det er en annerledes opplevelse og mye bedre enn en enkel catering-tjeneste, jeg tilbyr en personlig tilnærming og raffinert matlaging. Jeg er en ung, energisk, kreativ og lidenskapelig kokk. Jeg pleier å gi service i Marbella, Estepona...