... tørt soveklima. Varme, koselige og individuelt innredede rom. Bad med toalett og dusj, hårføner, kosmetisk speil. Individuelt regulerbar klimaanlegg / oppvarming. Flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, radio med internasjonale kanaler, vekkerklokke, minibar. iPad2 med gratis internett. Strykejern og strykebrett, buksepresse. 2 telefoner med direkte linje, elektronisk safe. Vår restaurant “Le Mystique”, kjøkken med moderne og lokale retter av kokk Koenraad Steenkiste.
Danmark, Frederiksberg
...-trinnene. Vi leverer også gresk mat som lages som gresk buffet og settes opp slik at maten er lett tilgjengelig. Vår greske mat består av 10 forskjellige autentiske greske retter og lages av vår egen greske kokk. I tillegg kan vår kokk bestilles for å lage den greske maten ute til deres fest og servere den for dere. Greske viner leveres også sammen med maten, som passer til den greske buffeten. Vi har mange forskjellige viner som Nemea, retsina, kritikos, ouzo, metaxa og mye annet. Se våre pakketilbud på www.zorbas.dk og bestill.
Nederland, Apeldoorn
...M Joy er en brasserie/restaurant i sentrum av Apeldoorn. Hos M'Joy har vi et spesielt kjøkken! Det som gjør oss unike er bruken av ingredienser som du sjelden finner i andre spisesteder. Unike produkter tilberedt av en kokk som har mye kunnskap om disse 'rare' produktene, og som lager retter som den 'vanlige' personen beskriver som overraskende gode. Denne overraskelsen stopper ikke på kjøkkenet; servicen er også overraskende tilgjengelig med mye kunnskap om produktene vi har. Klar for å bli positivt overrasket?
... ble grunnlagt av kokk Sergio Maria Teutonico, kjent for sitt arbeid i TV- og radioprogrammer sammen med kokk Daniela Goffredo. Lokalet i skolen er klimatisert, moderne og innbydende, og det er enkelt å parkere.
Storbritannia, Fulwood
...Å vokse opp i en italiensk familie, var kostholdet mitt fra en tidlig alder ikke det beste, det handlet alt om hvit pasta, forskjellige oster og kremete sauser. Jeg slet med et balansert kosthold og å få riktig ernæring. Jeg har vært kokk i de siste 15 årene, og det var da alt endret seg. Jeg lærte å lage måltider som ikke bare var mettende og smakfulle, men også sunne samtidig, og derfor, etter mange års erfaring, skapte jeg Lean Kitchen. Jeg ønsket å hjelpe de som slet som jeg gjorde, derfor vårt motto "Eat Clean, Stay Lean", og det kunne ikke vært mer sant.
Frankrike, Montbozon
... revolusjonen i 1789. Kongens kokk, på flukt, fant tilflukt i den lille landsbyen Montbozon hos familien Lanternier. For å takke sine verter for deres gjestfrihet, betrodde han dem den verdifulle oppskriften på sin biscuit. Det som var kongenes dessert, ble dermed kongen av desserter. Dette mottoet vil aldri forlate biscuit de Montbozon, ikke engang da bestefaren til den nåværende lederen kjøpte den berømte oppskriften fra familien Lanternier ved begynnelsen av første verdenskrig.
Tyskland, München
... kan vi etter ønske tilby deg drikkevarer, møbler, dekorasjoner og mye mer. Bestill også din private kokk hjem til deg, som vil skjemme bort deg og dine gjester kulinarisk. Vær selv gjest på din private fest. Vi er spesialister på bursdagsfester, julefester, butikkarrangementer, sommerfester, showcooking, firmaarrangementer, skåltrekking og middagsselskaper. Vårt mål er å gjøre hver anledning, fra private bursdager til firmaevents, til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Høyeste kvalitet, kreativitet og merkbar lidenskap skal gjenspeiles i de flying bufféene.
Belgia, Eke
...Din spesialist på Horeca-materiale Matlaging, Borddekking, Gaver, og mye mer... for Kokk & Hobby Profesjonelt for alle! Horecare forblir også i 2016 spesialisten på: porselen, bestikk, glass, kjøkkenutstyr, gaveartikler ... for profesjonell bruk og til daglig bruk.
Unikt plassert, midt i de vakre Vlaamse Ardenner, mellom Brakel og Geraardsbergen, og omtrent 20 km fra Oudenaarde, Ronse og Zottegem. Her finner du 9 stemningsfulle rom med bad eller dusj, flatskjerm-TV, Wi-Fi og annet moderne komfort. Her finner du, i henhold til tradisjonen, selve verten i kjøkkenet. Roland tilbereder de deiligste kulinariske lokale rettene som er en fryd for ganen. Som kokk er han alltid i sving, da han kun lager mat med ferske ingredienser. Derfor kan menyene tilpasses etter markedstilbudet.
Belgia, Tienen
Grommende mage? Det har vi en deilig løsning på hos WitLov. Vi har et bredt utvalg av deilige menyer for bedriftsservering og eventservering. Alle våre retter er fersktilberedt, med masse Lov selvfølgelig ... Smaker dette på mer? Flaks for deg! Fra å drive bedriftsrestauranter til herlige festlige mottakelser med en kokk på stedet, leverer vi våre smakfulle retter skreddersydd etter dine...
Campus for Gastronomi og Kulinær Ledelse I Gasma utdanner vi fagfolk som omdanner usikkerhet til mulighet. Vi vet at det er lite nyttig å være en stor kokk hvis den tekniske ekspertisen ikke samsvarer med en solid ledelsesbase, og her vil du få det, ettersom vi jobber hver dag for å utdanne fagfolk som er i stand til å forutse endringer i bransjen og markedet, uten frykt for å innovere eller lete etter nye gastronomiske eller forretningsmessige løsninger. Våre kokkestudier er delt inn i Grader, Mastere og Diplomer undervist av de beste fagfolkene i den kulinariske sektoren.
Italia, Parghelia
... gjestene alt de trenger under oppholdet. Våre rom har klimaanlegg, eget bad, et lite kjøleskap, sengetøy og håndklær, gratis Wi-Fi, TV. Du kan benytte deg av store felles utendørsområder, hvor du kan slappe av og nyte utsikten over den vakre kysten av Tropea. Vår kokk er glad for å glede deg med retter basert på fersk fisk, kjøtt og typiske produkter fra vårt område til spesielle priser for våre gjester. La Locanda har gratis privat parkering på eiendommen.
Belgia, Rendeux
... store franske kokk med internasjonalt rykte vil tilby deg gastronomisk fransk mat. Vi stiller til disposisjon en vakker selskapslokale for bryllup og banketter for +/- 80 personer. 40 plasser inne i restauranten og 30 plasser på vår store terrasse. Vi tilbyr gastronomisk fransk mat, menyen varierer med årstidene og vårt beste utvalg av Grand Cru franske viner.
Monaco, Monaco
..." risteprosessen. Dette gjøres for å tilberede hver enkelt grønne kaffekvalitet separat, for å oppnå den ideelle risteprofilen som sikrer den beste smakutviklingen. Under risting er vårt mål å forbedre den sensoriske profilen til hver av våre råkaffer. Espresso Monte Carlo valgte en tradisjonell, langsom tilberedning på lav varme, som lar kaffen utvikle seg bedre. Akkurat som en god kokk innen...
Storbritannia, Crickhowell
Håndlaget prisvinnende sjokolade av Jules James, Master Chocolatier. Siden han emigrerte til Canada i en ung alder av 12, ble han utdannet som kokk i 18-årsalderen, og har deretter jobbet rundt om i verden - fra Vancouver til Bali, New York til Australia, Dubai til Japan, for å nevne noen få. Nå tilbake i de vakre Brecon Beacons, Crickhowell i 2010, deler Jules og hans partner, Kathy Newman, leder for markedsføring og design, en ekstrem lidenskap for sjokolade og kunsten å være Chocolatier, og for å sette Wales for alltid på verdenskartet for sjokolade...... hva kan være bedre!
Belgia, Hamont
Van Zon, siden 1964 ledende innen horeca. Et ekte familieeid selskap med hjerte for ansatte, øye for leverandører og respekt for kunder. Ved å tilby service til horecasektoren 7 dager i uken og et sortiment hvor hver kokk kan kjenne seg igjen og skille seg ut, prøver vi å skape et bærekraftig samarbeid med våre kunder. Vi holder også gjerne våre kunder oppdatert om nye trender gjennom demoer, workshops og informasjonsøkter. Den som kommer inn i Van Zon, føler seg velkommen. Du smaker den familiære atmosfæren, vi hjelper deg videre med et smil.
Belgia, Borgerhout
... Antwerpen. Ønsker du å leie en kokk til hjemme eller på bedriften? Har du en teambuilding eller en festlighet å feire? (kommunion/vårfest, bryllup, babyshower, bursdag, firmafest,…) Ikke nøl! Ønsker du å spise ute i gruppe i Antwerpen, men på en mer privat måte i stedet for å måtte være i en restaurant? Vi tar imot deg for en privat lunsj eller middag på en av våre lokasjoner.
Italia, Roma
Ristorante Sandalia ble grunnlagt med ønsket om å skape et nytt nivå av smak basert på en matlaging dedikert utelukkende til retter med fersk fisk, med særlig og nøye forskning på de beste råvarene som er personlig utvalgt av kokk Vitalia Scano. Vi bruker produkter med sikker opprinnelse som daglig ankommer ferske til restauranten, og som brukes til å lage ekstraordinære retter for å glede deres ganer. Ristorante Sandalia tar imot kundene i et helt nyoppusset lokale, med et gjennomtenkt og stilfullt design, som kombinerer eksklusivitet og eleganse med en hjemlig atmosfære.
Belgia, Gent
Import og distribusjon av alle bedre kjøkkenapparater. Spesielle kulinariske enheter i et unikt utstillingslokale. Adek tilbyr deg det mest omfattende utvalget av de vakreste komfyrene, fra store til små – fra minimalistiske til klassiske – med gassbrennere eller induksjon, alltid med fokus på maksimal komfort for deg. Mange Adek-komfyrer får selv den mest erfarne kokk til å sikle. For de som...
Nederland, Hippolytushoef
Kroonkeukens En kjøkken som endelig passer perfekt til alle dine personlige ønsker, uansett hvilken type kokk du er. Fra nå av tilbyr Kroonkeukens i Hippolytushoef alle denne muligheten. For Kroonkeukens tilbyr fleksibilitet og leverer rimelig kvalitet der kundens ønsker alltid står i fokus. Fra levering og montering av et nytt kjøkken til renovering og modernisering av ditt nåværende kjøkken. Fra grundig rådgivning til å bytte ut for eksempel kraner eller håndtak, eller installere nye kjøkkenapparater. Hos Kroonkeukens kan alt dette gjøres.
Tyskland, Hamburg
...Våre priser er alltid stabile og rettferdige: Pris EUR 11,00 - Paella så mye du vil - Cateringservice, Event Catering, Event Gastronomi, Firmabegivenheter, Deilig Paella, Utendørsarrangementer, Paella, Paella over hele landet, Paella Event, Paella Hamburg, Paella i Hamburg, Paella Kokk Hamburg, Paella Kokk i Hamburg, Paella Kokkene Hamburg, Paella live Kokk, Paella Kokkene i Hamburg Deilige paellaer og tapas i Hamburg og Nord-Tyskland: - kun hos Pedros Paella - Besøk oss på vår hjemmeside: www.pedros-paella.de Vi ser frem til å høre fra deg. Pedro...
Frankrike, Paris
... deres nettvirksomhet. I denne sammenhengen har min ekspertise, opparbeidet gjennom mange års erfaring, gjort meg til en ekte "Kokk for webmarkedsføring" og jeg kan tilby en unik oppskrift tilpasset deres behov. For å tilby en komplett tjeneste som adresserer alle deres utfordringer innen webprosjektledelse, setter jeg min erfaring og mine ferdigheter i tjeneste for dere. Disse ferdighetene manifesterer seg i flere webekspertiser knyttet til digital prosjektledelse. Opprettelse av nettsider, revisjon og rådgivning innen digital strategi.
Frankrike, Saint Germain En Laye
... og med en privat kokk hjemme. Leilighetene til leie i Saint Germain en Laye gir derfor en komplett overnattingstjeneste, noe som sparer deg for verdifull tid slik at du kan nyte ferien din fullt ut eller være tilgjengelig for jobben.
Storbritannia, Chichester
... selv. Ved å samle teknologisk og designmessig dyktighet har Centurion banet vei for en ny generasjon av sentrifuger. Utvalg: Sykehus-sentrifuger, analytiske sentrifuger, forskningssentrifuger, veterinær-sentrifuger, kokk-sentrifuger, bar-sentrifuger.
Tyskland, Karlsfeld
... egen kokk, hvor ikke bare ansatte går ut med friske ideer. For å kunne realisere merkevareledelse og merkevarekommunikasjon effektivt, forener Proxenos med de spesialiserte enhetene strategi, corporate design, digital, innholdsmarkedsføring og den interne filmproduksjonen Workflow Films de avgjørende nøkkelkompetansene under ett tak. Under mottoet "Kommunisere virtuelt, oppleve virkelig" ser...
Italia, Sesto Calende
Matlagingskurs for voksne og barn, mulighet for private kurs, matlagingskurs for utdrikningslag, cooking team building. Kursene holdes på stedet i Sesto Calende eller på andre steder ved Lago Maggiore eller i Milano. Spesielle kurs uten gluten, vegansk matlaging. Online matlagingskurs for privatpersoner og bedrifter. Tjeneste med privat kokk (hjemmekokk) i områdene Lago Maggiore, Lago di Como, Milano.
Caterers, Catering, kokk, kjendis, kjendis kokker, event caterers, arrangementer, mediebyrå, managementbyrå, mat, kjendis kokk, bestill en kjendis kokk, kjendis kokker i Storbritannia, kokk jobber, kokk radio, radio, markedsføring, PR,...
...La Gitana Spansk Restaurant - Tapasbar & Hotell DET spanske restauranten med autentisk atmosfære i Ratingen. Bli med oss på en kulinarisk oppdagelsesreise. I tillegg til tapas har vi ulike spesialiteter fra forskjellige spanske regioner på menyen vår. Høyeste kvalitet og nøye tilberedning står i fokus for vår kokk, som begeistrer med inspirerende matlaging av friske, middelhavsretter. Det...
Italia, Motta De' Conti
... et stort og velstelt grøntområde. Hvert rom har eget bad, TV og hårføner. Vår mat er typisk for området, men modernisert av vår kokk uten å forsømme de ekte tradisjonene i regionen. I vår lokasjon er det mulig å holde mottakelser, fester, møter, lunsjer og middager. I nærheten finner du Etnografisk Museum i Gambarina "Det var en gang", hvor gamle 1800-talls daguerreotyper er bevart. Også verdt et besøk er Elvemuseet, Marengo-museet og Naturhistorisk museum.
Italia, Opera (Milan)
... konserveringsmidler, og fargestoffer brukes i minst mulig mengde for ikke å endre utseendet og smaken. Vår eksklusive ‘aromAmore’-linje er laget for elskere av sunn og velsmakende mat. Vår kokk er innovativ, men samtidig praktisk. Den karakteristiske kvaliteten på hans kreasjoner kommer ikke bare fra hans utvalg av førsteklasses ingredienser, men også fra behovet for å skape et gyldig alternativ til produktene som for tiden er tilgjengelige på massemarkedet.