Polen, Kraków
... modernitet og tradisjon. Den klassiske bygningen, som ligger i hjertet av Kazimierz, venter på alle gjester som ønsker å slappe av komfortabelt. Koselige, komfortable og stilige rom gir hvile i luksuriøse omgivelser. Hvert rom har eget bad. Den stemningsfulle, designede baren i lobbyen venter på gjester som ønsker å slappe av i en komfortabel stol. I hotellets restaurant, drevet av en fremragende kokk...
...-basseng med boblebad som vender ut mot dalen med oliventrær, stier og en koselig liten innsjø. Du kan slappe av og nyte solen i Umbria, selskapet til vennene dine, eller lese en god bok ved bassengkanten... Det er ikke bare avslapning, men en pleie for sinnet, i møte med hverdagens forpliktelser. På Relais La Tenuta del Gallo kan du, i tillegg til å slappe av, smake på retter laget med lokale råvarer, i vår restaurant, fra vår kokk, kombinert med prestisjefylte viner fra lokale vingårder.
Belgia, Groot-Bijgaarden
Traiteurdienst Dîner Privé | Hver middag er skreddersydd Hvert arrangement har sine egne muligheter og begrensninger. Dette bestemmes av lokasjonen, antall personer, temaet for arrangementet og budsjettet. Spørsmålet er derfor hver gang hvordan vi, med disse dataene, kan tilby maksimal atmosfære og kvalitet. Dîner Privé er ikke av de små. Vår kokk vet nøyaktig hvor grensene går. Gang på gang vil han med ferske ingredienser trylle frem gastronomiske perler fra pannen sin...
Belgia, Nieuwpoort
... hagen med dammer og skulpturer, har du også en vakker terrasse og solsenger. Den omfattende frokostbufféen nytes på hageverandaen. Alt her handler om å slappe av og nyte livet. På fredag og lørdag kan du bestille et gastronomisk helgopphold. I restauranten kan du nyte den kulinariske kreativiteten til kokk Frank, eieren av hotellet.
Romania, Bucuresti
... atmosfæren av en storby. Det er det ideelle stedet for forretningsmøter, private arrangementer, navnedager, bedriftsarrangementer eller bare en solid lunsj. Med tiden har vi utviklet nye, varierte menyer og retter for å imøtekomme markedets etterspørsel. Derfor gir vi deg muligheten til å glede smaksløkene dine ved å bestille våre tradisjonelle, frosne produkter, klare til å bli bakt i ditt eget kjøkken, og på denne måten vil du også få vist frem dine ferdigheter som "kokk".
... tørt soveklima. Varme, koselige og individuelt innredede rom. Bad med toalett og dusj, hårføner, kosmetisk speil. Individuelt regulerbar klimaanlegg / oppvarming. Flatskjerm-TV med internasjonale kanaler, radio med internasjonale kanaler, vekkerklokke, minibar. iPad2 med gratis internett. Strykejern og strykebrett, buksepresse. 2 telefoner med direkte linje, elektronisk safe. Vår restaurant “Le Mystique”, kjøkken med moderne og lokale retter av kokk Koenraad Steenkiste.
Danmark, Frederiksberg
...-trinnene. Vi leverer også gresk mat som lages som gresk buffet og settes opp slik at maten er lett tilgjengelig. Vår greske mat består av 10 forskjellige autentiske greske retter og lages av vår egen greske kokk. I tillegg kan vår kokk bestilles for å lage den greske maten ute til deres fest og servere den for dere. Greske viner leveres også sammen med maten, som passer til den greske buffeten. Vi har mange forskjellige viner som Nemea, retsina, kritikos, ouzo, metaxa og mye annet. Se våre pakketilbud på www.zorbas.dk og bestill.
Nederland, Apeldoorn
...M Joy er en brasserie/restaurant i sentrum av Apeldoorn. Hos M'Joy har vi et spesielt kjøkken! Det som gjør oss unike er bruken av ingredienser som du sjelden finner i andre spisesteder. Unike produkter tilberedt av en kokk som har mye kunnskap om disse 'rare' produktene, og som lager retter som den 'vanlige' personen beskriver som overraskende gode. Denne overraskelsen stopper ikke på kjøkkenet; servicen er også overraskende tilgjengelig med mye kunnskap om produktene vi har. Klar for å bli positivt overrasket?
... ble grunnlagt av kokk Sergio Maria Teutonico, kjent for sitt arbeid i TV- og radioprogrammer sammen med kokk Daniela Goffredo. Lokalet i skolen er klimatisert, moderne og innbydende, og det er enkelt å parkere.
Storbritannia, Fulwood
...Å vokse opp i en italiensk familie, var kostholdet mitt fra en tidlig alder ikke det beste, det handlet alt om hvit pasta, forskjellige oster og kremete sauser. Jeg slet med et balansert kosthold og å få riktig ernæring. Jeg har vært kokk i de siste 15 årene, og det var da alt endret seg. Jeg lærte å lage måltider som ikke bare var mettende og smakfulle, men også sunne samtidig, og derfor, etter mange års erfaring, skapte jeg Lean Kitchen. Jeg ønsket å hjelpe de som slet som jeg gjorde, derfor vårt motto "Eat Clean, Stay Lean", og det kunne ikke vært mer sant.
...Sunn brunch og poke-boller på en romslig terrasse på Kaymana frokost/lunsj kafé ved stranden i Barceloneta, det solfylt og positive nabolaget i Barcelona. Ligger på den mest spektakulære beliggenheten, serverer Kaymana Brunch restaurant en hel-dagsmeny utarbeidet sammen av vår kokk og en ernæringsekspert, slik at dere kan forbli glade og i form. Menyen viser gatekjøkken-smaker pakket inn i deres...
Frankrike, Montbozon
... revolusjonen i 1789. Kongens kokk, på flukt, fant tilflukt i den lille landsbyen Montbozon hos familien Lanternier. For å takke sine verter for deres gjestfrihet, betrodde han dem den verdifulle oppskriften på sin biscuit. Det som var kongenes dessert, ble dermed kongen av desserter. Dette mottoet vil aldri forlate biscuit de Montbozon, ikke engang da bestefaren til den nåværende lederen kjøpte den berømte oppskriften fra familien Lanternier ved begynnelsen av første verdenskrig.
Tyskland, München
... kan vi etter ønske tilby deg drikkevarer, møbler, dekorasjoner og mye mer. Bestill også din private kokk hjem til deg, som vil skjemme bort deg og dine gjester kulinarisk. Vær selv gjest på din private fest. Vi er spesialister på bursdagsfester, julefester, butikkarrangementer, sommerfester, showcooking, firmaarrangementer, skåltrekking og middagsselskaper. Vårt mål er å gjøre hver anledning, fra private bursdager til firmaevents, til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Høyeste kvalitet, kreativitet og merkbar lidenskap skal gjenspeiles i de flying bufféene.
Kypros, Paphos
...Vi er et byrå som tilbyr dag- og kveldsunderholdning i de fleste hotellene på Kypros og i Hellas, samt ansatte til hotellrestaurantpersonell. Vi tilbyr hotellene dagaktiviteter (hotellanimatører), kveldsunderholdning (live sangere, hyllester, magikere……) med faste bestillinger (daglig) og hotellpersonell (servitør/servitørinne, rengjøringspersonell, resepsjonist, PR, kokk...). Innkvartering tilbys. Lønn 500-1000 euro per måned.
Belgia, Eke
...Din spesialist på Horeca-materiale Matlaging, Borddekking, Gaver, og mye mer... for Kokk & Hobby Profesjonelt for alle! Horecare forblir også i 2016 spesialisten på: porselen, bestikk, glass, kjøkkenutstyr, gaveartikler ... for profesjonell bruk og til daglig bruk.
Unikt plassert, midt i de vakre Vlaamse Ardenner, mellom Brakel og Geraardsbergen, og omtrent 20 km fra Oudenaarde, Ronse og Zottegem. Her finner du 9 stemningsfulle rom med bad eller dusj, flatskjerm-TV, Wi-Fi og annet moderne komfort. Her finner du, i henhold til tradisjonen, selve verten i kjøkkenet. Roland tilbereder de deiligste kulinariske lokale rettene som er en fryd for ganen. Som kokk er han alltid i sving, da han kun lager mat med ferske ingredienser. Derfor kan menyene tilpasses etter markedstilbudet.
Belgia, Tienen
Grommende mage? Det har vi en deilig løsning på hos WitLov. Vi har et bredt utvalg av deilige menyer for bedriftsservering og eventservering. Alle våre retter er fersktilberedt, med masse Lov selvfølgelig ... Smaker dette på mer? Flaks for deg! Fra å drive bedriftsrestauranter til herlige festlige mottakelser med en kokk på stedet, leverer vi våre smakfulle retter skreddersydd etter dine...
Campus for Gastronomi og Kulinær Ledelse I Gasma utdanner vi fagfolk som omdanner usikkerhet til mulighet. Vi vet at det er lite nyttig å være en stor kokk hvis den tekniske ekspertisen ikke samsvarer med en solid ledelsesbase, og her vil du få det, ettersom vi jobber hver dag for å utdanne fagfolk som er i stand til å forutse endringer i bransjen og markedet, uten frykt for å innovere eller lete etter nye gastronomiske eller forretningsmessige løsninger. Våre kokkestudier er delt inn i Grader, Mastere og Diplomer undervist av de beste fagfolkene i den kulinariske sektoren.
Italia, Castellinaldo D'alba
I hjertet av Roero ligger Trattoria Degli Amici, hvor kokk Giovanni Muffini etter mange års erfaring i Italias kjøkken har bestemt seg for å smelte smakene fra sin hjemland med det piemontesiske kjøkken. I restauranten kan man finne smakene og duftene fra havet med vårt utvalg av fersk fisk, og kundene kan velge hva og hvordan de vil spise det, uten å glemme de tradisjonelle piemontesiske rettene...
Italia, Parghelia
... gjestene alt de trenger under oppholdet. Våre rom har klimaanlegg, eget bad, et lite kjøleskap, sengetøy og håndklær, gratis Wi-Fi, TV. Du kan benytte deg av store felles utendørsområder, hvor du kan slappe av og nyte utsikten over den vakre kysten av Tropea. Vår kokk er glad for å glede deg med retter basert på fersk fisk, kjøtt og typiske produkter fra vårt område til spesielle priser for våre gjester. La Locanda har gratis privat parkering på eiendommen.
Belgia, Rendeux
... store franske kokk med internasjonalt rykte vil tilby deg gastronomisk fransk mat. Vi stiller til disposisjon en vakker selskapslokale for bryllup og banketter for +/- 80 personer. 40 plasser inne i restauranten og 30 plasser på vår store terrasse. Vi tilbyr gastronomisk fransk mat, menyen varierer med årstidene og vårt beste utvalg av Grand Cru franske viner.
Monaco, Monaco
..." risteprosessen. Dette gjøres for å tilberede hver enkelt grønne kaffekvalitet separat, for å oppnå den ideelle risteprofilen som sikrer den beste smakutviklingen. Under risting er vårt mål å forbedre den sensoriske profilen til hver av våre råkaffer. Espresso Monte Carlo valgte en tradisjonell, langsom tilberedning på lav varme, som lar kaffen utvikle seg bedre. Akkurat som en god kokk innen...
Storbritannia, Crickhowell
Håndlaget prisvinnende sjokolade av Jules James, Master Chocolatier. Siden han emigrerte til Canada i en ung alder av 12, ble han utdannet som kokk i 18-årsalderen, og har deretter jobbet rundt om i verden - fra Vancouver til Bali, New York til Australia, Dubai til Japan, for å nevne noen få. Nå tilbake i de vakre Brecon Beacons, Crickhowell i 2010, deler Jules og hans partner, Kathy Newman, leder for markedsføring og design, en ekstrem lidenskap for sjokolade og kunsten å være Chocolatier, og for å sette Wales for alltid på verdenskartet for sjokolade...... hva kan være bedre!
Frankrike, Saint-Félix Lauragais
... en håndverkskonservering til å fungere: upåklagelige råvarer, samt forskning og anvendelse av de ancestrale oppskriftene som har blitt oss overlevert. Han fikk derfor bygget en konserveringsfabrikk på Ferme de Bordeneuve og ansatte en av de berømte kokkene fra Lauragais: fru Sicard, som, til tross for sin søte stemme og sitt bestemoraktige smil, ledet sitt kjøkken med jernhånd. Dette gjorde det mulig, med hjelp fra kokk Gilles Goujon (trippel Michelin-stjerne), å utvikle våre endelige oppskrifter som passer til konservering og ganen til de mest kresne gourmetene.
... for å få våre gjester til å føle seg komfortable. Hotellet har et solarium, et lite treningsrom og lesekroker for avslapning. Vi tilbyr gratis WiFi i alle rom, privat parkering, sykkeloppbevaring med vaskemaskin. 50 meter fra hotellet tilbyr Residenza Villa Paradiso uavhengige leiligheter med terrasse med havutsikt, parkering og hage. Gjestene på Residenza kan benytte seg av hotellets tjenester og nyte, på bestilling, spesialiteter fra vår kokk. For å unnslippe stresset kan vi reservere parkering bare noen meter fra havet.
Belgia, Hamont
Van Zon, siden 1964 ledende innen horeca. Et ekte familieeid selskap med hjerte for ansatte, øye for leverandører og respekt for kunder. Ved å tilby service til horecasektoren 7 dager i uken og et sortiment hvor hver kokk kan kjenne seg igjen og skille seg ut, prøver vi å skape et bærekraftig samarbeid med våre kunder. Vi holder også gjerne våre kunder oppdatert om nye trender gjennom demoer, workshops og informasjonsøkter. Den som kommer inn i Van Zon, føler seg velkommen. Du smaker den familiære atmosfæren, vi hjelper deg videre med et smil.
Belgia, Borgerhout
... Antwerpen. Ønsker du å leie en kokk til hjemme eller på bedriften? Har du en teambuilding eller en festlighet å feire? (kommunion/vårfest, bryllup, babyshower, bursdag, firmafest,…) Ikke nøl! Ønsker du å spise ute i gruppe i Antwerpen, men på en mer privat måte i stedet for å måtte være i en restaurant? Vi tar imot deg for en privat lunsj eller middag på en av våre lokasjoner.
Italia, Roma
Ristorante Sandalia ble grunnlagt med ønsket om å skape et nytt nivå av smak basert på en matlaging dedikert utelukkende til retter med fersk fisk, med særlig og nøye forskning på de beste råvarene som er personlig utvalgt av kokk Vitalia Scano. Vi bruker produkter med sikker opprinnelse som daglig ankommer ferske til restauranten, og som brukes til å lage ekstraordinære retter for å glede deres ganer. Ristorante Sandalia tar imot kundene i et helt nyoppusset lokale, med et gjennomtenkt og stilfullt design, som kombinerer eksklusivitet og eleganse med en hjemlig atmosfære.
Hotel Belfort har utsikt over Grote Markt i Poperinge. I kjøkkenet til dette sjarmerende familiedrevne hotellet i rustikk stil hersker vår utmerkede kokk. I tillegg til hotellgjestene setter også andre sultne bourgogner seg til bords. Du føler deg umiddelbart hjemme i det komfortable hotellet. Den smakfulle restauranten tilbyr deg deilige retter fra hoppelandet. Etterpå kan du nyte en kald lokal øl på solterrassen. Den ideelle utgangspunktet for syklister, turgåere eller motorsyklister til Hoppe- og Heuvelland eller fransk Flandern.
Belgia, Gent
Import og distribusjon av alle bedre kjøkkenapparater. Spesielle kulinariske enheter i et unikt utstillingslokale. Adek tilbyr deg det mest omfattende utvalget av de vakreste komfyrene, fra store til små – fra minimalistiske til klassiske – med gassbrennere eller induksjon, alltid med fokus på maksimal komfort for deg. Mange Adek-komfyrer får selv den mest erfarne kokk til å sikle. For de som...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play