Tyskland, Eltville
I fire generasjoner har vi vært vinbønder av lidenskap. Det står vi som familien Koegler med vårt navn. Hjertepunktet er våre vinmarker. I mange hundre år har våre forfedre dyrket Riesling-viner i Rheingau. Vi føler oss knyttet til denne tradisjonen og lager fortsatt våre topp-Rieslinger utelukkende i store tyske eikefat. Vår filosofi er å gripe så lite inn som mulig i de naturlige prosessene i...
Spania, Requena-Valencia
... gjennomgår vi en svært nøye produksjon, og deretter lagrer vi vinene våre i 18 måneder på franske eikefat. Våre cavas Art Pur og Castell dels Sorells er av utmerket kvalitet; Brut og Brut Nature Reserva og Gran Reserva. Resultatet er perfekt, da det gir oss viner av høy kvalitet, noe som bekreftes av prisene vunnet i internasjonale konkurranser og de høye poengsummene oppnådd av Peñín-guiden. I...
Historien til Cantina Attanasio går tilbake til 1800-tallet, i Salento, et område kjent for sine edle viner som stadig blir mer verdsatt av det globale markedet. Den totale kapasiteten til vingården er omtrent 10.000 hektoliter, fordelt mellom vinifikatorer i rustfritt stål og franske eikefat. Våre anlegg, alle av nyeste generasjon, er utstyrt med temperaturkontroll og kontrollert håndtering av...
Frankrike, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Tønner, fat, foudres, eikefat for modning...
Tenuta La Torretta har rasjonelt strukturerte kjellere som bruker de nyeste vinproduksjonsteknologiene og tradisjonen med modning i eikefat og barriques. I dag er det Lu...
...Bramaterra består av 70% Nebbiolo-druer og de resterende 30% fra Croatina, Uva rara og Vespolina. I Coste della Sesia Rosso er prosentandelen av Nebbiolo-druer 50%. Modningstiden i eikefat på 10-30hl er omtrent 48 måneder (24 for Coste della Sesia Rosso), en tidsramme som er lengre enn minimumskravet i spesifikasjonen. Denne tilnærmingen rettferdiggjøres av Leonardo Montàs ønske om å optimalisere modenhetsnivået på vinen sin, i en forretningslogikk som utelukkende er basert på å oppnå den høyest mulige kvalitet.
... finesse, med hint av morell og bær, og smaken er fyldig, tørr, frisk og lang. - Lakana, oppkalt etter området der vinmarkene ligger, skiller seg fra mamuthone ved typen behandling; etter den første gjæringen i ståltanker følger en annen i eikefat. - Ilisi er en fatlagret vin, modnet i eikefat i 12 måneder.
Slyrs Whisky og Slyrs Whisky Likør er premium brennevin destillert i Øvre Bayern, lagret på eikefat for modning.
Bulgaria, Gradets , Vidin Region
...”, „Merlot”, „Chardonnay”, „Sauvignon Blanc” og „Cuvée”. Alle våre viner er produsert i tradisjonell stil (naturlig drueproduksjon), obligatorisk gjæret og lagret i amerikanske, franske og bulgarske eikefat. Vinen fra Chateau de Val er høyt verdsatt over hele verden og har også blitt tildelt mange priser i ulike konkurranser. VINDEKJELLER...
Tyskland, Berlin
... presenterer de beste cocktailoppskriftene med brandy og druesaft. Pisco Sour med fersk eggehvite er en deilig nytelse som tar tankene dine til Sør-Amerika og også gir en fantastisk forfriskning hjemme. Fra Cardenal Mendoza kommer en av de mest kjente Brandy de Jerez fra det beskyttede sherry-distriktet. Modnet i eikefat etter solera-metoden utvikler denne brandyen herlig delikate og intense aromaer. Oppdag sammen med oss på weinbraende.com de beste armagnacene, cognacene, brandyene og vinbrandyene i verden, og bli en sann aficionado.
Danmark, Hillerød
... wineandbarrels.fr. Du vil også finne blant det svært brede utvalget av tilgjengelige produkter eikefat, møbler for vinhandler, gaveideer... Fra vinåpner til portvinsklips og champagne sabler, er alle de nødvendige produktene for vinentusiasten i nett-katalogen!
Cooperativa Jesús del Perdón ble grunnlagt 20. mars 1954 og ligger i hjertet av industriparken i Manzanares, med et areal på 50.000 kvadratmeter og en kapasitet på 30 millioner liter. Våre fasiliteter er utstyrt med toppmoderne utstyr for å produsere viner av høyeste kvalitet, og vi har også et lagringskjeller med 2.000 nye amerikanske og franske eikefat. Vi har 650 medlemmer i kooperativet som...
Italia, Gambassi Terme
... olivenlunder plassert på godt drenert og solfylt jord, hvor våre druesorter, Sangiovese, Canaiolo og Trebbiano, har et maksimalt utbytte på omtrent 50 kvintal druer per hektar. Den nøye beskjæringen, vinifikasjonen i betongkar først og deretter i eikefat, er bare noen av hemmelighetene som gjør vinen vår til en stor vin. Fra de første slurkene vil du bli fascinert av duftene, mykheten og rundheten til denne nektaren, som er et resultat av kjærligheten til vårt land og den krevende kunsten å vinifisere.
... mikroorganismer og økologiske produkter. Selskapet produserer eplejuice, og utvinningen skjer ved kaldpressing for å bevare de næringsmessige og organoleptiske komponentene i fruktene. Det produserer også eplebalsamico som lagres i eikefat for å gjøre produktet unikt i sitt slag.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play