Storbritannia, Oakham
...Chivas Regal 12 år, Chivas Regal 18 år, Chivas Regal 25 år og The Chivas Brothers' Blend har hver sin unike formel og utvalg av mange lagrede whiskyer, noe som gir dem sin egen distinkte karakter, smak og smaksopplevelse. For at whisky lovlig skal bli Scotch, må den nye ånden modnes i minst tre år i eikefat. For Chivas Regal har alle fatene med whisky som er valgt, blitt nøye modnet i minst tolv...
Portefølje (10)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Denne vinen, lagret i ett år på fransk eikefat, fremstår som en smidig og silkeaktig vin som tilbyr et ideelt kompromiss mellom finesse og kompleksitet. En klassiker. Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Farge: Rød Druetyper: 10% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 75% Merlot Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: kraftig Innhold: 75cl Årgang: 2017 Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
...{"Nombre":"Tequila Arraigo Silver 1000ml / 700 ml","Notas de degustación":"Det er en tequila med stor karakter og en lett fruktig tone.","Categoría":"Tequila","Presentación":"700 ml","Observaciones":"Den er laget av 100% blå agave. Den inneholder ingen kunstige sukkerarter og oppnås etter en nøye destillasjonsprosess. Den lagres på eikefat, noe som gir den sin gyldne farge og utsøkte smak.","Origen":"Mexico","Graduación":"35%"}...
Portefølje (8)
Frankrike, Chateau-Landon
... lagres de grønne kaffebønnene i opptil 3 måneder i eikefat som har inneholdt whisky i minst 8 år. Kvalitetskontroller utføres hver 30. dag, et prøve tas fra hvert fat, analyseres og forberedes for profilering, og kvalifiseres av eksperter. Selges utelukkende som hele bønner, slik at du kan nyte blandingen av kaffearomaer.
Portefølje (7)
Frankrike, Roubia
...En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant...
Portefølje (28)
Frankrike, Cologne
...Piment d’Espelette, symbolet på baskisk gastronomi, frigjør gjennom dronningen av plommer all sin aromatiske delikatesse og karakter. Zure osagarriari! De Franske Arrangeurs lager 100 % økologiske brennevin i hjertet av Gers. Vår Armagnac, rund og generøs, er lagret på eikefat fra Gascogne. Overdreven alkoholbruk er farlig for helsen. Nyt med måte. Vekt: 1,5 kg Dimensjoner: 10 × 10 × 30 cm Alkoholinnhold: 32 % Volum: 70 cl...
Portefølje (23)
Spania, Murcia
...{"Ageing":"12 måneder på amerikanske eikefat.","First vintage":"1994","Wine type":"Rød. Crianza","Fermentation":"I rustfrie ståltanker","Grape variety":"100 % Tempranillo","Harvest":"Håndplukket. Oktober 2015","Colour":"Dyp rød farge med lyse russetoner.","Appellation of origin":"D.O.Ca. Rioja","Bottle size":"50 cl, 0.75 cl og 1.5 Lt","Soil":"Kalkholdige marl","Nº of bottles produced":"50.000...
Portefølje (178)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Denne krydderblandingen med middels styrke er grunnlaget for den nasjonale meksikanske Tabasco-sausen. For å dempe den brennende naturen av blandingen av sterke paprika, lagres sausen i flere år på eikefat, som vintagevin. Ekte Tabasco med god lagring får sin iboende krydderhet og en spesiell sur-krydret smak. Bruk til Supper, sauser, marinader, kjøttretter, fjærfe og fisk, tilbehør. Smak Skarp Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 12 Fett (g / 100g)… 17 Karbohydrater (g / 100g)… 33 Energiverdi (kcal / 100g)… 330...
Portefølje (178)
Frankrike, Segonzac
...Denne Cognacen er laget av Grande Champagne, 1er cru de Cognac. Dette unike terroiret, som er en garanti for kvalitet, blir hevet av vår Single Estate-produksjon (kommer fra en enkelt vinmaker). Det er en subtil balanse som gjør den eksklusiv og autentisk. Extra Old (XO) er en blanding av Cognacer av forskjellige aldre, hvor den yngste har tilbrakt minst 15 år på eikefat. Dens krydret aromatiske kraft, dens grasiøse og rike rancio vil gi deg den rene glede som er verdig de beste Cognacene.
Portefølje (4)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... mosten direkte lagt i franske eikefat (25% nye) hvor den gjennomgår hele sin alkoholfermentering. Den malolaktiske fermenteringen er bevisst ikke søkt for å bevare friskheten. Under lagringen på hele gjæren i 10 måneder, blir vinen jevnlig battonert for å gi mer fylde. Dette arbeidet "à la Bourguignonne" gjør denne cuvéen til en vin for lagring. Smaksnotater: Vakker syrlig aroma med smøraktige, ristede og nøtteaktige noter, generøs og kompleks smak som passer til alle ønsker.
Portefølje (9)
Frankrike, Cénac
... sødme i munnen ledsaget av noter av syltede kirsebær og silkeaktige, velinnpakkede tanniner. Generell inntrykk det er en vin som passer godt sammen. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret på eikefat Areal: 0,5 ha Druetype: 100% Merlot Terroir: leirholdig kalkjord - Platå Utsikt: dyp, intens, livlig og frisk farge...
Portefølje (9)
Frankrike, Pont D Ain
...Opprinnelig lagret i bourbonfat i 7 år, blir The Bothy deretter modnet i små amerikanske eikefat på 125 liter i ytterligere 2 år for en enda mer intens utveksling med treverket. Tappet som cask strength på 56,20%, tilbyr The Bothy fylde og mykhet, men også aromatisk kraft. Tilstand: Nytt produkt Land: Skottland Produksjonsregion: Highlands | Isle of Arran Betegnelse: Whisky Årgang: 2021 Alkohol: 56,2° Innhold: 70cl...
Portefølje (95)
Frankrike, Saint Cannat
... blandes etter 6 måneder. Modningen skjer, en del i eikefat for å finjustere tanninene og tilføre kompleksitet, den andre delen i betongtanker for å bevare friskheten i frukten.\n\nDÉGUSTATION\nKraftig og kompleks duft, som kombinerer aromaer av svært modne røde frukter, noter av lakris og et hint av risting. Angrepet er konsentrert i munnen, deretter fyldig med en dominerende smak av svært modne frukter. Mourvèdre tilfører en karakteristisk struktur med tilstedeværende og fløyelsmyke tanniner. Avslutningen er lang, preget av dufter av garrigue."}...
Portefølje (46)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...Gaveeske bestående av en presentasjonskurv, en flaske Mille et unes pierres rød lagret på eikefat, en oppskriftsbok fra Corrèze som alltid er forskjellig, en lilla sennep, og et glass med tørkede kantareller av førstevalg. For å lage en ekte smakfull opplevelse fra Corrèze!
Portefølje (71)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Frankrike, Courbevoie
...Château Saint Jacques Calon 2013 Aoc Montagne Saint Emilion lagret på eikefat CRD produsent MDC Uavhengig vinmaker 900 flasker på 75cl tilgjengelig...
Portefølje (103)
Frankrike, Mazion
....","APPELATION":"AOC BLAYE COTES DE BORDEAUX","Origine des raisins":"100% domaine du Manoir de Valette","ALCOOL/ Alcool":"13 %Vol","PALETTE":"Palette VMF 100 x 120 med 720 flasker, 120 kartonger med 6","Blaye cotes de Bordeaux":"75 cl","Elevage":"50% i 225 liters eikefat","COULEUR":"Rød","DOSAGE":"Ingen tilsetning","MILLESIME":"100% 2016 tappet i 09/2017."}...
Portefølje (11)
Frankrike, Paris
...Denne rommen, som er lagret på fat, er produsert av ferskpresset sukkerrørjuice som deretter gjæres, destilleres og lagres i henhold til den kontrollerte opprinnelsesbetegnelsen. ORIGINS AOC landbruksrom fra Martinique PRODUKSJON Denne rommen, som er lagret på fat eller ambra, er lagret i eikefat i en periode på 12 til 18 måneder. Man finner aromaene av fersk sukkerrør sammen med en subtil tresmak i munnen.
Portefølje (26)
Storbritannia, London
...Denne Malbecen har en høy intensitet av bringebær, plommekake, røkelse og fioler som forblir sømløst og jevnt sammenvevd gjennom den lange ettersmaken. Den er laget med håndplukkede druer fra våre høylandsvingårder. Vår vinmaker tilsetter 8 måneder i eikefat for å skape det beste "vevet" mellom frukten og eiken. SKU:001-12...
Portefølje (17)
Spania, Varea
...Middelhavet og ville aromatiske urter, akkompagnert av ville og økologiske sitrusfrukter. Laget i amerikanske eikefat med økologisk honning. Gullpris for kommersiell mjød 2020.
Spania, Madrid
...Vinen vår har vært lagret i 12 måneder på franske eikefat (60%) og amerikanske eikefat (40%) og selges etter 1. oktober det andre året etter innhøstingen. Den har farger som utvikler seg fra en intens kirsebærfarge til en kirsebærrød. Fremtredende fiolette toner i en tynn kappe som fortsatt viser nyanser av ungdom. På en intens fruktbase, kombinerer aromaen seg med de karakteristiske nyansene fra...
Portefølje (3)
Italia, Dorgali
...Vino di grande pregio ottenuto da un' accurata cernita di uve Cannonau, i stor grad fra vinstokker over 40 år gamle og dyrket som busk. Etter en langsom fermentering på skallet, utført i små ståltanker i omtrent 20 dager, modnes det i franske eikefat i 24 måneder. Deretter følger en lagring i liggende flasker i minst 8 måneder. Flott granatrød farge. På nesen er den imponerende. Rik på dufter...
Portefølje (5)
Frankrike, Brue Auriac
...Farge: Rød Årgang: 2019 AOP Coteaux Varois en Provence Druetyper: Syrah 90%, Grenache 10% 14,0% vol. VINIFIKASJON: Bærekraftig vinproduksjon Kald pre-fermentering, Fermentering ved 20-25°C, Macerering i 2 uker, lagring på eikefat (228L – middels ristet) i 16 måneder SMAKSNOTAT: Nesen uttrykker intense noter av syltede mørke frukter, solbær og bjørnebær, delikat krydret med milde krydder og...
Portefølje (7)
...Produksjonsområde: noen kommuner i provinsen Lecce. Druer: 100% Primitivo. Dyrkingssystem: alberello. Jordens natur: av alluvionisk opprinnelse, dyp, av middels tekstur med områder som har en tendens til kalkholdig. Vinifikasjon: etter avstikking av druene (uten pressing) gjærer mosten i kontakt med skallet i 6-7 dager ved en temperatur på 24-25° C. Den modnes deretter delvis i eikefat og delvis i stål. Lagringskapasitet: 3 år eller mer avhengig av årgang. Farge: intens rubinrød. Dufter: bred og vedvarende med merkbar duft av plomme og kirsebær.
Portefølje (4)
Frankrike, Bordeaux
...Alle innholdene i våre gaveesker er modulære i henhold til dine ønsker og budsjett. Ikke nøl med å sende oss dine forespørsel. Tilpasningen av gaveesken kan gjøres på to måter: enten ved lasergravering eller ved silketrykk (farger). Minimumsantall: 20 gaveesker Pommeau de Normandie AOC 35 cl - 3 år på eikefat Cèpenade med svarte oliven fra Nyons 90g Bêtises de Cambrai med frukt 150g Gaveeske i tre, med blank eller tilpasset glid...
Portefølje (9)
Portugal, Ansião
...Produsert med økologiske druer og lagret på eikefat.
Frankrike, Landiras
...GRAVES lagret i franske eikefat i 1 år og laget av håndplukkede druer...
Portefølje (1)
...Primært for bruk om kvelden, med en god sigar og i selskap med det motsatte kjønn. Krucefix Whiskey er laget av hvete og havre, lagret på eikefat, hvor den får en mørk brun farge og en karakteristisk eikearoma. Tilgjengelig i 100ml, 200ml, 500ml, 700ml glassflaske.
Portefølje (9)
...Eikefat som ståbord med topp D70 i utendørs beliggenhet Glasshouse Decher 8.2012...
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen