Spania, Quintanilla De Onésimo, Valladolid
Cruz de Alba er laget av en førti år gammel vingård som gir druer av enorm kvalitet, og lagrer vinene sine på nye franske og amerikanske eikefat. Opprinnelsesbetegnelse Ribera de Duero.
Frankrike, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE er en familieeiendom som ble ervervet i 1900, og siden den dagen har vinmarken vært drevet fra generasjon til generasjon. Vinmarken har en sørvendt eksponering og en leirholdig, jernholdig og lett kalkholdig jord som gir en eksepsjonell vin. Hoveddruen er Malbec. Modningen skjer i sementtanker og også i eikefat.
Frankrike, Monnieres
...Produsent av tørre og fruktige hvite viner, perfekt til sjømat. Bedrift beliggende i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Produsent av hvite, røde, rosé og musserende viner. Produserte viner: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Noen av vinene våre lagres på eikefat. Philippe og Thierry...
Spania, Tomelloso
... Sauvignon Elaboration: Rustfritt ståltank ved 28-30º. Vår coupage hviler i fire måneder i franske og amerikanske eikefat, hvor vinproduksjonsprosessen, som startet for et år siden, avsluttes. Visuelt finner vi en...
Frankrike, Labastide D'armagnac
...Slottet Garreau er også kjent som domenet Gayrosse. Slottet Garreau ligger ideelt til i hjertet av Bas Armagnac, på en solfylt og skogkledd jord. Vinmarken til slottet strekker seg over 80 hektar. Armagnacene fra slottet Garreau produseres fra druetypene Baco (<80%), Ugni Blanc og Folle Blanche, som destilleres separat før de blandes. Disse Armagnacene lagres i eikefat i kjelleren på eiendommen, noe som gir dem en uovertruffen smak og bouquet, der det dufter av slåpe og fiol.
Italia, Chatillon
...Vertosan produserer og markedsfører likører og infusjoner med sterk lokal tilknytning. Genepì er kongen av Vertosans produksjon, tilgjengelig i forskjellige versjoner. De to mest innovative Genepì-variantene er "Riserva", en infusjon som har modnet i 4 - 6 måneder i små eikefat, og "Zerbion", laget med ferske Genepì-planter i stedet for tørkede - som tradisjonen tilsier - av sorten Mutellina, som...
Tyskland, Neubulach
Doinich Daal - Blackforest Whiskey produserer den fineste tyske whisky. I den 3. generasjonen fokuserer familien Dürr på tolkningen av denne maltwhiskyen. Den lagres i forskjellige eikefat, blant annet i fat som har vært brukt til epleaperitiff, som gir whiskyen sin helt egne smak.
Frankrike, Azé
...La cave d'Azé ligger i hjertet av Mâcon-vinregionen, i Sør-Burgund (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de opprettholder tradisjonelle metoder (lagring i eikefat for modning av lagringsviner), har La cave d'Azé også anskaffet seg ny, moderne teknologi (luftpresser og termoregulerte ståltanker). I La cave d'Azé kan du oppdage og smake på: hvite, røde og roséviner: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge lagret på eikefat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrike, Arbois Cedex
... og Nathalie, har blitt med ham de siste årene. Takket være denne komplementariteten har det nye teamet klart å bringe modernitet inn i produksjonen og utvikle de tradisjonelle kanalene med viner referert til i prestisjetunge hus og restauranter. Domaine er drevet med bærekraftig landbruk: minimal bruk av plantevernmidler takket være jordarbeid og beplantning av parceller. Vinmarkene er mer naturlige, gjeninnført av mange insekter, et tegn på liv og biologisk mangfold. Vinifikasjonen er resolutt tradisjonell med lagring på fat og store eikefat...
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE produserer og selger AOC-viner fra Cahors og rosévin fra land. De tre cuvéene fra slottet er Camp Del Saltre (vin som ikke er lagret på fat), Chevalier de Malecoste (vin lagret på eikefat) og Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flere ganger blitt tildelt medaljer i konkurransen for store viner fra Frankrike i Mâcon og i konkurransen for uavhengige vinprodusenter.
Portugal, Porto
Vi var i Douro Superior, nær Barca d’Alva, midt i Douro Internasjonale Naturpark, på stedet Olgas, omgitt av hundreår gamle oliventrær, fra tiden da cistercienserne vandret her. Våre viner gjennomgår lange opphold i nye franske eikefat før de tappes på flaske. Vi har to rødviner på markedet, en stor vin med høy lagringspotensial og en mer elegant vin, tydeligvis en terroir-vin. VALE DE PIOS er en...
Alvisa er spesialist på destillering av alkohol basert på vin. Vi har utmerkede friske brenneviner, destillert alkohol opp til 96º og rektifisert alkohol opp til 96º. Vi har 15.000 franske eikefat som modner brandy fra 6 måneder til 30 år. For discontinuert destillering har vi 4 franske Charentais alembikker og 6 spanske Alquitaras. Alvisa er også spesialisert på monovarietal viner med...
Andre produkter
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Portefølje (1)
Belgia, Bierghes
Installert i Bierghes (Rebecq), i Senne-dalen, er Gueuzerie Tilquin den eneste gueuzerien i Wallonia. En gueuzerie, eller Geuzestekerij på nederlandsk, er en bedrift som kutter Gueuze på gammeldags vis (eller Oude Geuze). De nybryggede mostene kjøpes fra forskjellige produsenter i regionen (Pajottenland og Brussel), og settes på eikefat for gjæring og modning i 1, 2 eller 3 år. De oppnådde...
Frankrike, Soussans
... behandlingene reduseres betydelig. Jordsmonnet får dermed bedre balanse og styrkes naturlig mot angrep. Både vinrankene og druene drar full nytte av disse privilegerte forholdene. Bladfjerning og grønne høsting bidrar også til å kontrollere avkastningen og optimalisere kvaliteten på vinen, som modnes i franske eikefat i 12 måneder. Vinen Château TAYAC selges til Bordeaux-handelen, vinbutikker, restauranter samt direkte til eksport.
Portefølje (7)
... Jomfruolivenolje, Balsamicoeddik lagret på eikefat, Balsamico-krem, Økologiske og ikke-økologiske: Kalamata-oliven og grønne oliven, enkle eller med fyll a) hvitløk, b) paprika, c) mandel, d) sitron, Grønt naturlig såpe laget av olivenolje, beriket med ekstrakter: lavendel, honning & aloe, og til slutt tilbyr vi våre kunder Naturlig Havsalt, et produkt av enestående smak og kvalitet.
Produsent av eikefat: burgundiske fat, bordeaux-barriques, chablis-fate. Siden opprettelsen i 1954 har de samme verdiene drevet Tonnellerie Rousseau. Respekt for tradisjonen, kjærlighet til godt håndverk, konstant søken etter kvalitet, som for noen måneder siden førte til oppnåelse av ISO 22000 og PEFC-sertifiseringer (se sider 6 og 14), og familien, alltid... Det er ikke uten grunn at...
Frankrike, Toulouse
... variert klima, varmt og tørt om sommeren, veldig kaldt om vinteren, vokser trærne sakte og gir svært tette tresorter. Eikefat av «Sessile», den mest edle arten Vår tonneller leverer og former selv med sitt team alle deler fra 100 liter til 10 hektoliter utelukkende i «Sessile»-eik. Disse fatene er svært godt tilpasset for langvarig modning, de har mye fylde, stor respekt for frukten og en god levetid.
Tyskland, Eltville
I fire generasjoner har vi vært vinbønder av lidenskap. Det står vi som familien Koegler med vårt navn. Hjertepunktet er våre vinmarker. I mange hundre år har våre forfedre dyrket Riesling-viner i Rheingau. Vi føler oss knyttet til denne tradisjonen og lager fortsatt våre topp-Rieslinger utelukkende i store tyske eikefat. Vår filosofi er å gripe så lite inn som mulig i de naturlige prosessene i...
Historien til Cantina Attanasio går tilbake til 1800-tallet, i Salento, et område kjent for sine edle viner som stadig blir mer verdsatt av det globale markedet. Den totale kapasiteten til vingården er omtrent 10.000 hektoliter, fordelt mellom vinifikatorer i rustfritt stål og franske eikefat. Våre anlegg, alle av nyeste generasjon, er utstyrt med temperaturkontroll og kontrollert håndtering av...
Frankrike, Cognac
Tonnellerie Taransaud: Tønner, fat, foudres, eikefat for modning...
Tenuta La Torretta har rasjonelt strukturerte kjellere som bruker de nyeste vinproduksjonsteknologiene og tradisjonen med modning i eikefat og barriques. I dag er det Lu...
... finesse, med hint av morell og bær, og smaken er fyldig, tørr, frisk og lang. - Lakana, oppkalt etter området der vinmarkene ligger, skiller seg fra mamuthone ved typen behandling; etter den første gjæringen i ståltanker følger en annen i eikefat. - Ilisi er en fatlagret vin, modnet i eikefat i 12 måneder.
Slyrs Whisky og Slyrs Whisky Likør er premium brennevin destillert i Øvre Bayern, lagret på eikefat for modning.
Bulgaria, Gradets , Vidin Region
...”, „Merlot”, „Chardonnay”, „Sauvignon Blanc” og „Cuvée”. Alle våre viner er produsert i tradisjonell stil (naturlig drueproduksjon), obligatorisk gjæret og lagret i amerikanske, franske og bulgarske eikefat. Vinen fra Chateau de Val er høyt verdsatt over hele verden og har også blitt tildelt mange priser i ulike konkurranser. VINDEKJELLER...
Tyskland, Berlin
... presenterer de beste cocktailoppskriftene med brandy og druesaft. Pisco Sour med fersk eggehvite er en deilig nytelse som tar tankene dine til Sør-Amerika og også gir en fantastisk forfriskning hjemme. Fra Cardenal Mendoza kommer en av de mest kjente Brandy de Jerez fra det beskyttede sherry-distriktet. Modnet i eikefat etter solera-metoden utvikler denne brandyen herlig delikate og intense aromaer. Oppdag sammen med oss på weinbraende.com de beste armagnacene, cognacene, brandyene og vinbrandyene i verden, og bli en sann aficionado.
Danmark, Hillerød
... wineandbarrels.fr. Du vil også finne blant det svært brede utvalget av tilgjengelige produkter eikefat, møbler for vinhandler, gaveideer... Fra vinåpner til portvinsklips og champagne sabler, er alle de nødvendige produktene for vinentusiasten i nett-katalogen!
Cooperativa Jesús del Perdón ble grunnlagt 20. mars 1954 og ligger i hjertet av industriparken i Manzanares, med et areal på 50.000 kvadratmeter og en kapasitet på 30 millioner liter. Våre fasiliteter er utstyrt med toppmoderne utstyr for å produsere viner av høyeste kvalitet, og vi har også et lagringskjeller med 2.000 nye amerikanske og franske eikefat. Vi har 650 medlemmer i kooperativet som...
Italia, Gambassi Terme
... olivenlunder plassert på godt drenert og solfylt jord, hvor våre druesorter, Sangiovese, Canaiolo og Trebbiano, har et maksimalt utbytte på omtrent 50 kvintal druer per hektar. Den nøye beskjæringen, vinifikasjonen i betongkar først og deretter i eikefat, er bare noen av hemmelighetene som gjør vinen vår til en stor vin. Fra de første slurkene vil du bli fascinert av duftene, mykheten og rundheten til denne nektaren, som er et resultat av kjærligheten til vårt land og den krevende kunsten å vinifisere.
Populære land for denne søkefrasen