Storbritannia, Hemel Hempstead
Global Trade Wholesale Liquors er en bemerkelsesverdig, feilfri, nøye laget og håndmalt karaffel, som har blitt verdenskjent. Denne super førsteklasses ånden er laget av naturlig agave og utviklet i gjenbrukte amerikanske eikefat i flere år. På ganen finnes det dufter av ananas, agave, karamell, sterke paprikaer, og en behagelig krydret note som henger igjen på den lange avslutningen. En av...
Frankrike, Piolenc
Château Beauchêne er en eiendom fra 1700-tallet og ble bygget ved siden av en gård fra 1100-tallet. Slottet huser gamle kjellere hvor de hvelvede rommene i dag muliggjør lagring av de beste cuvéene i eikefat. Det umiddelbare miljøet rundt slottet er rikt på tegn på gammel bosetning: en presse fra romertiden har blitt avdekket, og mange spor av amphoraer og galliske mynter blir jevnlig oppdaget.
Sverige, Stockholm
...Resultatet har satt Sverige på det internasjonale whisky-kartet. Noen av Mackmyras whiskyer er: Mackmyra First Edition: modnet i små jomfruelige svenske eikefat; Mackmyra Special 03 Small Casks: for modningen av denne eksperimentelle malten ble en blanding av Sherry-, Bourbon- og nye svenske eikefat brukt; Mackmyra Special 01 Eminent Sherry: modnet i spanske sherryfat, som gir denne whiskyen en varm, krydret karakter; og også: Den spesielle 10-års jubileumsutgaven av Mackmyra: modnet i svenske eikefat samt bourbonfat.
... ansvarlig for kvalitetskontroll av alle produserte og solgte viner, samt en lagringskjeller utstyrt med eikefat (fransk og amerikansk) av de beste treslagene i verden. Hovedaktiviteten er transformasjon av produkter (druer til vin og dens derivater). Vingården strekker seg over et område på 8.700 m² hvor produksjons-, lagrings- og administrative fasiliteter finnes. Vingården er i dag en referanse innen den kooperative vinsektoren i den demarkerte vinregionen Dão, som ligger i Sentral-Portugal.
Polen, Warszawa
Den første spesialiserte nettbutikken for japansk single malt whisky tilbyr et unikt utvalg av whisky til de beste prisene. Single malt whisky er en luksuriøs drikk med enestående smak. Den lages kun av naturlige ingredienser, og lagres i minst 3 år på eikefat, noe som gir den en karakteristisk farge, smak og aroma. Avhengig av typen fat - europeisk eik etter sherry, portvin eller annen vin...
Spania, Caseda
... opprettholde en felles prosjektidé, et familiearv som for oss er mer enn en virksomhet, det er vår livsstil. Vår familie, tro mot sine forfedre, hedrer sine røtter ved å gi vårt mest verdifulle vineri navnet etter vår bestemor: Flavia Olimpia Oficialdegui. I vårt vineri, med franske og amerikanske eikefat samt navarriske eikefat, lever vinene våre i perfekt harmoni; disse gir de mest unike egenskapene og tilbyr dem til våre mest utsøkte viner, en fusjon av viner med fruktige aromaer og deilige...
Belgia, Vichte
... spesialølet "Duchesse de Bourgogne", en rubinrød gammel flamsk ale lagret på eikefat og brygget etter en tradisjonell bryggemetode typisk for sørlige Vest-Flandern, er et levende bevis på dette. Bryggeriet produserer også Cambrinus, Barbe, Verhaege Pils, og mer.
Belgia, Roeselare
... 2 års modning har produsert det beste ølet: ‘den beste foederen av året.’ På etiketten blir alltid nummeret på foederen oppgitt, og året viser til starten av modningen. RODENBACH Rosso er et autentisk, lett fordøyelig, syrlig-søtt forfriskende øl. RODENBACH Rosso brygges på basis av 2-årig - på eikefat modnet - RODENBACH-øl blandet med ungt RODENBACH, brygget gjennomgår deretter delvis en makerasjon med tyttebær, bringebær og sure kirsebær, og blir videre supplert med den naturlige saften fra disse røde fruktene.
Belgia, Beersel
...50 år med husbryggeri-geuzestekerij. Armand Debelder setter sammen autentisk lambik til sprudlende Oude Geuze og dyp rød Oude Kriek. Overraskende smaker av håndverksøl brygget og lagret på eikefat som i gamle dager. Våre øl: Armand'4, Zwet.be, Armand'Spirit, Oude Geuze, Vintage Geuze, Oude Kriek, Oude Schaarbeekse Kriek, Doesjel, Beersel Blond, Beersel Lager.
Frankrike, Perquié
...Siden 1724 har familien de MURET, arvingene etter CAUMALE de GAUBE, utviklet sin vingård. De hvite vinene fra eiendommen blir destillert i kobberkjeler og lagret på eikefat. Denne familieeiendommen er dermed spesialisert på produksjon av Bas Armagnac. Denne prestisjefylte armagnacen kalles "Grand Bas-Armagnac" av kjennere. Armagnacen som produseres, nytes etter minst 10 år på fat; det er først etter 10 år på fat at de endelig kan forlate kjelleren.
Spania, Quintanilla De Onésimo, Valladolid
Cruz de Alba er laget av en førti år gammel vingård som gir druer av enorm kvalitet, og lagrer vinene sine på nye franske og amerikanske eikefat. Opprinnelsesbetegnelse Ribera de Duero.
Frankrike, Le Boulve
DOMAINE MAISON NEUVE er en familieeiendom som ble ervervet i 1900, og siden den dagen har vinmarken vært drevet fra generasjon til generasjon. Vinmarken har en sørvendt eksponering og en leirholdig, jernholdig og lett kalkholdig jord som gir en eksepsjonell vin. Hoveddruen er Malbec. Modningen skjer i sementtanker og også i eikefat.
Portugal, Cambeses Monção
A QUINTA DA TEIMOSA, som har vært i familien i over 100 år, gjennomgikk en restrukturering av vinmarken i 2000, og siden 2010 har de startet med egen vinproduksjon. Gitt den lille produksjonen de representerer, kommer satsingen på vinifikasjon i eikefat fra ønsket om å presentere et distinkt produkt innen alvarinhos, som også er i tråd med de gamle produksjonsteknikkene. Uten å miste de...
Frankrike, Monnieres
...Produsent av tørre og fruktige hvite viner, perfekt til sjømat. Bedrift beliggende i 44 (Loire-Atlantique) i Val de Loire-regionen. Produsent av hvite, røde, rosé og musserende viner. Produserte viner: Muscadet sur lie, Muscadet Sèvre & Maine, Monnières-Saint-Fiacre, Ambroisie, Chardonnay, Gros-Plant, Gamay Rosé, Rød Cabernet Franc. Noen av vinene våre lagres på eikefat. Philippe og Thierry...
Spania, Tomelloso
... Sauvignon Elaboration: Rustfritt ståltank ved 28-30º. Vår coupage hviler i fire måneder i franske og amerikanske eikefat, hvor vinproduksjonsprosessen, som startet for et år siden, avsluttes. Visuelt finner vi en...
Frankrike, Labastide D'armagnac
...Slottet Garreau er også kjent som domenet Gayrosse. Slottet Garreau ligger ideelt til i hjertet av Bas Armagnac, på en solfylt og skogkledd jord. Vinmarken til slottet strekker seg over 80 hektar. Armagnacene fra slottet Garreau produseres fra druetypene Baco (<80%), Ugni Blanc og Folle Blanche, som destilleres separat før de blandes. Disse Armagnacene lagres i eikefat i kjelleren på eiendommen, noe som gir dem en uovertruffen smak og bouquet, der det dufter av slåpe og fiol.
Italia, Chatillon
...Vertosan produserer og markedsfører likører og infusjoner med sterk lokal tilknytning. Genepì er kongen av Vertosans produksjon, tilgjengelig i forskjellige versjoner. De to mest innovative Genepì-variantene er "Riserva", en infusjon som har modnet i 4 - 6 måneder i små eikefat, og "Zerbion", laget med ferske Genepì-planter i stedet for tørkede - som tradisjonen tilsier - av sorten Mutellina, som...
Tyskland, Neubulach
Doinich Daal - Blackforest Whiskey produserer den fineste tyske whisky. I den 3. generasjonen fokuserer familien Dürr på tolkningen av denne maltwhiskyen. Den lagres i forskjellige eikefat, blant annet i fat som har vært brukt til epleaperitiff, som gir whiskyen sin helt egne smak.
Frankrike, Azé
...La cave d'Azé ligger i hjertet av Mâcon-vinregionen, i Sør-Burgund (i trekanten Tournus-Cluny-Mâcon). Mens de opprettholder tradisjonelle metoder (lagring i eikefat for modning av lagringsviner), har La cave d'Azé også anskaffet seg ny, moderne teknologi (luftpresser og termoregulerte ståltanker). I La cave d'Azé kan du oppdage og smake på: hvite, røde og roséviner: Mâcon Blanc, Mâcon Prestige, Cuvée Saint Martin, Bourgogne aligoté, Mâcon rosé, Bourgogne rouge lagret på eikefat, Bourgogne passe tout grain, Crémant blanc de blanc, Crémant rosé...
Frankrike, Arbois Cedex
... og Nathalie, har blitt med ham de siste årene. Takket være denne komplementariteten har det nye teamet klart å bringe modernitet inn i produksjonen og utvikle de tradisjonelle kanalene med viner referert til i prestisjetunge hus og restauranter. Domaine er drevet med bærekraftig landbruk: minimal bruk av plantevernmidler takket være jordarbeid og beplantning av parceller. Vinmarkene er mer naturlige, gjeninnført av mange insekter, et tegn på liv og biologisk mangfold. Vinifikasjonen er resolutt tradisjonell med lagring på fat og store eikefat...
... vanlig i mange hjem, ble sønnen først vinhandler, og deretter ble barnebarnet raskt interessert i brennevin. Slik har Paul GAYRAL, siden 1968, gjenopptatt de (gourmande) familietradisjonene ved å lage sin brennevin fra mirabeller og andre frukter høstet fra frukthagen han plantet, ved hjelp av destillasjon med en kobberstill. Den lagres sakte i eikefat. Mens «Vieille Prune» har sikret husets rykte i nesten 40 år, har han også klart å fremheve andre produkter som ratafia og aperitiffer.
CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE produserer og selger AOC-viner fra Cahors og rosévin fra land. De tre cuvéene fra slottet er Camp Del Saltre (vin som ikke er lagret på fat), Chevalier de Malecoste (vin lagret på eikefat) og Cuvée révélation (premium). CHÂTEAU CAMP DEL SALTRE har flere ganger blitt tildelt medaljer i konkurransen for store viner fra Frankrike i Mâcon og i konkurransen for uavhengige vinprodusenter.
Portugal, Porto
Vi var i Douro Superior, nær Barca d’Alva, midt i Douro Internasjonale Naturpark, på stedet Olgas, omgitt av hundreår gamle oliventrær, fra tiden da cistercienserne vandret her. Våre viner gjennomgår lange opphold i nye franske eikefat før de tappes på flaske. Vi har to rødviner på markedet, en stor vin med høy lagringspotensial og en mer elegant vin, tydeligvis en terroir-vin. VALE DE PIOS er en...
Alvisa er spesialist på destillering av alkohol basert på vin. Vi har utmerkede friske brenneviner, destillert alkohol opp til 96º og rektifisert alkohol opp til 96º. Vi har 15.000 franske eikefat som modner brandy fra 6 måneder til 30 år. For discontinuert destillering har vi 4 franske Charentais alembikker og 6 spanske Alquitaras. Alvisa er også spesialisert på monovarietal viner med...
Andre produkter
BRANDY XO ALVISA
BRANDY XO ALVISA
Portefølje (1)
Belgia, Bierghes
Installert i Bierghes (Rebecq), i Senne-dalen, er Gueuzerie Tilquin den eneste gueuzerien i Wallonia. En gueuzerie, eller Geuzestekerij på nederlandsk, er en bedrift som kutter Gueuze på gammeldags vis (eller Oude Geuze). De nybryggede mostene kjøpes fra forskjellige produsenter i regionen (Pajottenland og Brussel), og settes på eikefat for gjæring og modning i 1, 2 eller 3 år. De oppnådde...
Frankrike, Soussans
... behandlingene reduseres betydelig. Jordsmonnet får dermed bedre balanse og styrkes naturlig mot angrep. Både vinrankene og druene drar full nytte av disse privilegerte forholdene. Bladfjerning og grønne høsting bidrar også til å kontrollere avkastningen og optimalisere kvaliteten på vinen, som modnes i franske eikefat i 12 måneder. Vinen Château TAYAC selges til Bordeaux-handelen, vinbutikker, restauranter samt direkte til eksport.
Portefølje (7)
... Jomfruolivenolje, Balsamicoeddik lagret på eikefat, Balsamico-krem, Økologiske og ikke-økologiske: Kalamata-oliven og grønne oliven, enkle eller med fyll a) hvitløk, b) paprika, c) mandel, d) sitron, Grønt naturlig såpe laget av olivenolje, beriket med ekstrakter: lavendel, honning & aloe, og til slutt tilbyr vi våre kunder Naturlig Havsalt, et produkt av enestående smak og kvalitet.
Produsent av eikefat: burgundiske fat, bordeaux-barriques, chablis-fate. Siden opprettelsen i 1954 har de samme verdiene drevet Tonnellerie Rousseau. Respekt for tradisjonen, kjærlighet til godt håndverk, konstant søken etter kvalitet, som for noen måneder siden førte til oppnåelse av ISO 22000 og PEFC-sertifiseringer (se sider 6 og 14), og familien, alltid... Det er ikke uten grunn at...
Frankrike, Toulouse
... variert klima, varmt og tørt om sommeren, veldig kaldt om vinteren, vokser trærne sakte og gir svært tette tresorter. Eikefat av «Sessile», den mest edle arten Vår tonneller leverer og former selv med sitt team alle deler fra 100 liter til 10 hektoliter utelukkende i «Sessile»-eik. Disse fatene er svært godt tilpasset for langvarig modning, de har mye fylde, stor respekt for frukten og en god levetid.
Spania, Cartagena
... produktene etter tradisjonelle metoder arvet fra våre forfedre, med innovative produkter etterspurt av sluttforbrukeren. Resultatet er et bredt utvalg av mer enn 60 produkter av svært høy kvalitet. Produkter av total tillit som har blitt konsumert i millioner av liter siden opprettelsen av destilleriet. Hvert av ingrediensene i produksjonsprosessene har blitt nøye utvalgt. Det som skiller seg ut er de aldrende solerasene i amerikanske eikefat som har en utmerket bouquet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play