...{"Underlag":{"Bruksområder":"Underlag for røktfisk, konfekt, osv.","Hva?":"Papp på begge sider plastifisert med næringsmiddelgodkjent (metallisert) film."},"Etterbehandling":{"Typografi":"Stansing, rilling, perforering og blindpreging opp til format 104 x 75 cm på sylinderpresser.","Kutting":"Om ønskelig kan vi dele ditt trykte arbeid i stolpe- eller omvendt form for plastifisering på én side...
Balatoni Meat produserer kun tradisjonelt ungarsk røkt og tørket salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760, og har et bredt utvalg av produkter, laget av salami og pølser av svin, mangalica-svin, storfe, gråfe, kylling, fisk, kalkun, struts, hest, lam, gås, and and. Økologiske gråfe-salami og økologiske mangalica-svin-pølser er også laget. Høykvalitetsprodukter, uten kunstige tilsetningsstoffer. Fabrikken bruker kun ungarske råvarer.
... markedet hvor selskaper må tjene penger, noe som øker varens pris og forlenger leveringstiden.
Gourmet Grossisten er deres garanti for ferske råvarer. Fisken er skåret av profesjonelle fagfolk og pakket i dryppfrie termokasser. Våre leveransesystemer sikrer at fisken som landes i dansk havn er på deres virksomhet innen 24 timer med egne kjølebiler. Vi tilstreber å levere all fisk dagen etter den er fanget, og ofte samme dag. Dette gjelder både hele fisk, fileter og ferske panerte fiskefileter. Vi leverer alle typer røkte varer, både kald- og varmrøkt, som er røkt av svært dyktige fagfolk!
...men også ferske produkter som oster og meieriprodukter, røkt og marinert fisk, kjøtt og kjøttvarer. Til slutt tilbyr Nordic Centre også iskrem, sorbeter og desserter, krydder, pasta, ris, mel, non-food, vin og alkoholholdige drikker, baguetter, bakverk og derivater, hermetikk og oljer.
...Pregi di Sicilia representerer den høyeste uttrykk for middelhavsdietten. Vi velger, produserer og markedsfører de beste bottargaene av fisk fanget i havet. Alle produkter fra den røde tunfisken fra Middelhavet og mer. Vi henvender oss til høykvalitets restauranter og store kokker i verden. Vi er stolte av å ha noen av de beste Michelin-stjernede restaurantene blant våre kunder, samt mange luksusrestauranter i Relais & Châteaux-nettverket. Våre bottargaer er også verdsatt av statsoverhoder og internasjonale filmstjerner.
...Hos Vinken S. blir laksen tilberedt med bevisstheten om tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Dette er et ferskt produkt. I tilberedningen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den blir håndskåret av eieren. Vakre, store, tynne skiver, det er deres kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Altamarea produserer kun røkt sjømat siden 1996. I et stadig mer kjemisk og industrielt matmarked har Altamarea bevart sin håndverksmessige produksjonsprosess, noe som sikrer produktet en naturlig røyking og skiller seg fra konkurrentene.
Røyking er en gammel prosess for konservering og smakssetting, hvis resultat ikke kan standardiseres, men er helt avhengig av operatørenes ferdigheter...
Hos Saveurs Gourmandes blir røkt laks laget håndverksmessig i deres verksteder, den importeres direkte fra Norge, og alle produksjonstrinn som filetering, salting, tørking, røyking og skjæring behandles helt i våre produksjonsverksteder. Skjæringen gjøres kun for hånd for å oppnå et resultat av utmerket kvalitet! Deres produksjonsverksteder er godkjent av AFSCA for å garantere deg ferskhet og sporbarhet i matkjeden.
Hos Linda Playa spesialiserer vi oss på produksjon og salg av ansjos i saltlake. Vi imøtekommer behovene i både det nasjonale og internasjonale markedet. Vi utfører en håndverksmessig produksjon av ansjos og salte produkter. Vi er lokalisert i Colindres, en strategisk beliggenhet ved Cantabriske hav.
Siden 1986 har vi viet oss til kunsten å lage ansjos- og sardinfiskekonserver. Vi satser på forpliktelse og kvalitet som kjennetegn for vår virksomhet. Hos Salazones Moreno velger vi med omhu de beste fiskene, som er fanget med respekt for tradisjonelle fiskemetoder, for å tilby et bredt utvalg av konserver av eksepsjonell kvalitet. Våre produkter håndteres på en håndverksmessig måte, der vi behan...
BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. ble grunnlagt i 1928 av Antonios Skourtopoulos i Oreoi på Evia, med eksklusivt fokus på produksjon av saltede fisker, under handelsnavnet Ambrosia. Ni år senere, i 1937, utvider selskapet sin virksomhet til produksjon av hermetisert tunfisk, med drift av et andre anlegg for dette formålet. BIALKO SKOURTOPOULOS A.E. fortsetter i dag sin reise gjennom tidene med særlig vekt...
Siden 1859 har selskapet Seagull i Brugge vært en tradisjonell fiskehandler, spesielt kjent for røyking av sild, makrell og ansjos. I dag er Seagull markedsleder innen pelagiske røkte fiskeprodukter med sitt nasjonale merke Appetit og sine distribusjonsmerker.
Selskapet driver med behandling og handel med fiskeprodukter og har forretningsforbindelser med mange selskaper over hele verden. Kontakt: 1. e-post: gorby_cccp@yahoo.com ; 2. skype: valeriu.balan...
Vårt handelsfirma Airam Zamora er et spansk selskap, spesialisert på presentasjon og promotering av utvalgte produkter laget i Spania 100% innen næringsmiddelindustrien, slik som:
1. Produkter Oliven til bordet, Extra Virgin olivenolje, Iberiske skinker og paletter av bellota, Oliven med stein, Fylte oliven, osv... Varianter: Picual, Hojiblanca, Arbequina, Cornicabra, osv... Ren Iberisk bellota s...