...Platene er laget av stivt kartong eller ekstrudert polystyren. Ideell matplate for vakuumpakking av laks og røkt eller fersk fisk, foie gras, andebryst osv.
...Manuell pelingsmaskin som tilpasser seg alle typer fisk med fin eller dyp pels: flatfisk (rødspette, skatevinge, osv.) og store fileter av fersk eller røktfisk (ørret, laks, osv.).
Den finnes i 2 versjoner:
- med blad (V358L)
- eller kun med skrapesko (V358S).
Tykkelsesjustering er mulig på maskinen V358L takket være håndtaket på siden av maskinen.
Inngangsrollen, som tilbys som tilleggsutstyr...
... d'Espelette: Gir et hint av krydder og en unik smak, typisk for den baskiske regionen.
Tørkede paprika: For en søt og røkt note, som kompletterer Piment d'Espelette perfekt.
Allsidige bruksområder:
Krydder: Ideelt for å drysse over grillretter, kjøtt, fisk og grønnsaker.
Marinader: Perfekt for å lage smakfulle marinader til kjøtt og fisk.
Ferdigstilling: Tilsett et dryss til dine kokte retter for en eksplosjon av smaker.
Referanse:VRACSELSUDOUEST...
...Røkt norsk laks
Vi er opptatt av å få et kvalitetsprodukt, og vi legger stor vekt på kvaliteten på våre råvarer. Derfor etablerer vi med våre leverandører et spesifikasjonsdokument ved å velge oppdrettsanlegg i Norge, Skottland og Irland.
Røkt vill svensk laks
Dette produktet er kun tilgjengelig i fiskeperioden (fra oktober til april) siden vi lager vår røkte laks utelukkende av fersk fisk...
PETROSSIAN er kjent for sitt prestisjetunge kaviar over hele verden. Den nettbutikken Petrossian.fr lar deg bestille kaviar, laks og et bredt utvalg av høykvalitets delikatesser.
Ved siden av kaviarutvalget, med et titalls varianter tilgjengelig i de berømte blå boksene, har PETROSSIAN utviklet produkter laget for aperitiff og brunch. Eksempler: mini-kaviarterninger å knaske på, skiver av «presse...
... røyking i bokfuru-røyk, gir det en dyp smak.
100% havsalt røkt med bokfuru.
Naturlig kald røyking uten aroma eller kunstige fargestoffer. Ikke jodert, ikke fluorert.
Gudsforlatt som finishing touch på en grillrett av kjøtt eller fisk.
... deilig med kjøtt og røktfisk og serveres med hirse couscous! Veldig bra for jernmangel, Nebeday tilsettes også i grøt. I Niger er det Kopto, en tradisjonell rett som konsumeres over hele landet! Bladene dampes eller kokes i vann, og man tilsetter peanøttsmør og krydder, og serverer det med lokale korn.
...Velg pepperrot på tube for en mer praktisk og optimal bruk.
Kraftig i smak, skiller pepperroten seg spesielt ut med sin sterke smak. Denne mildere og aromatiske versjonen avslører en lett pepperrot.
Ferdig til bruk, pepperroten smøres veldig enkelt.
Ideell for å heve aperitiff-toast, smørbrød, surimi, røktfisk, spekemat eller til og med bourguignonfondue.
Ingredienser: Pepperrotrot, vann...
...Sølvmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019
ÅRGANG: 2017
DRUESORT: Chenin.
JORDTYPE: Leire-sand.
VINIFIKASJON OG MODNING: Skånsom pressing av solgule druer. Modning på eikefat med fine gjærsett for å trekke ut en kompleks struktur.
BETEGNELSE: AOP Anjou Blanc.
SMAKSNOTATER: Lys gyllen farge, glitrende. Aromaer av gule frukter, blomsteraktige og krydrede noter (vanilje). Fyllig munnfølelse med fylde og volum.
MAT/VIN-KOMBINAJON: Fisk i saus, kamskjell, røkt skinke, oster.
SERVERINGSTEMPERATUR: 9°C.
Kartong med 6 flasker på 75cl...
...La Niora er en liten, rund og rød chilipepper fra den ettårige planten Capsicum annuum. Den har en deilig smak, en spesiell smak som er lett røkt. Det er et krydder som ligner på paprika.
Bruksområder for Niora i matlaging:
Dette krydderet passer godt med tomatsaus, egg, omeletter, fisk, ris, hvitt kjøtt, grønnsaker…
Fordelene med Niora:
Antioksidanter, en utmerket kilde til vitamin A og C.
...Hele dillfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dill er en svært populær krydder i matlaging for sin karakteristiske anis-smak.
Dillfrø er spesielt deilige som tilbehør til grillet eller røktfisk, ferske oster, salater, grønnsaker, kjøtt, papilloter, sauser, kaker, kompoter og syltetøy.
Deres anis-smak gir en unik dimensjon til disse rettene og gir dem et forfriskende preg.
Oppskriftstips: Grillet Laks med Dill
Ingredienser:
4 laksefileter
2 spiseskjeer dillfrø
Saften av en sitron
Salt og pepper etter smak
2 spiseskjeer olivenolje
Referanse: AR803824
Ean13: 3760306803824...
... næringsmiddelindustrien (spesielt festmat), bioteknologi, produksjon av naturlige produkter, produksjon av stabilisatorer og kjemi. Vår kundebase er hovedsakelig fordelt mellom GMS (Store og Mellomstore Flater) under navnet Simon og ulike spesialiserte grossister innen RHD (Utenhjemsservering) med tilpassede emballasjer. De søte røkte sildfiletene, røkt makrell, rollmops samt noen av våre påleggsprodukter...
Vi er et fransk selskap som ligger i Île-de-France, og vi leverer til restauranter og cateringfirmaer over hele Frankrike med sjømat.
-Fersk og frossen fisk
-Skalldyr
-Krepsdyr
-Ferdiglagde produkter som røkt laks osv.
Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon.
...ARGIS GALAC'SEA tilbyr sjømatprodukter, hele eller bearbeidede, fryste, som fisk, skalldyr, bløtdyr, skjell, røktfisk, blekksprut, frosker og kokte fiskebiter.
Le Fumoir de Provence, familiebedrift i to generasjoner. Vi er produsenter av røktfisk, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler og uten tilsetningsstoffer. Et bredt utvalg av fersk fisk og røktfisk. (tunfisk, laks, svärdfisk, ørret, bottarga, torsk, reker, østers, muslinger, sei, hyse, blekksprut, havabbor fra Middelhavet, dorade fra Middelhavet, havabbor, og mange flere ... )...
... cider, tørket frukt, sauser og hermetikk, syltetøy, smør, ost, iskrem og yoghurt, brød, pizza og pasta, olje, røkt laks, osv...
TOM PRESS tilbyr mange tjenester som gratis frakt ved bestillinger over 110€ i Frankrike, levering over hele verden, en kundeservice uten ekstra kostnader, et gratis papir-katalog, 1 års angrefrist og oversatte nettsteder som presenterer tilbudet på italiensk, tysk og...
... transportleverandører. Med fokus på kundenes behov, vet vi hvordan vi kan gi den beste mulige løsningen, noe som gjør kundeopplevelsen optimal og våre forretningsforhold bærekraftige. Vår gunstige geografiske beliggenhet gjør oss i stand til å tilby et stort utvalg av produkter som røktfisk, frossen fisk og bearbeidede produkter i vårt virksomhetsområde, og gir dermed unike muligheter for hver kunde. Vi er...
...Spesialist på fin sjømat, skalldyr, østers, skjell, fileter, røktfisk. Generell innen sjømat og ferskvannsfisk. Bearbeidede produkter, cateringprodukter, pølsemakeri. Produkter "Demarne": merke: La barre. Tjenester i Rungis: Sendinger, leveranser i Frankrike, leveranser i Paris-regionen, bestilling via telefon, sporbarhet av produkter, klargjøring av bestillinger, emballering, sammensetninger, kredittkort.
Siden 2002 har MERALLIANCE valgt en bærekraftig utvikling basert på en etikk som omfatter økonomiske, sosiale og miljømessige aspekter. Vår spesialitet er røkt og marinert fisk.
...Hos Saumoneraie Saint Martin, et verksted for håndverksrøyking, respekterer vi den store tradisjonen for å gi ekte entusiaster muligheten til å oppleve smaken av en autentisk laks. Hver laks behandles individuelt, den er valgt fersk (og ikke fryst), tørket med Guérande-salt «Nature&Progrès», forsiktig kaldrøkt med bokkefuru, uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Vi tilbyr også et delikat utvalg av røkt og marinert laks, pastis fennikel, Bourbon pepper, vodka dill.