De Jager NV er en dynamisk grossist fra Antwerpen som spesialiserer seg på fersk fisk, røkt og frossen fisk, samt skalldyr og skjell. De Jager NV leverer til mange restauranter, fiskehandlere og cateringfirmaer, men også til den vanlige fiskeentusiasten.
Fem generasjoner med sild har gått foran oss!
Den opprinnelig nederlandske familien Parlevliet har i nesten uminnelige tider bearbeidet og behandlet sild, alltid med kvalitet som den viktigste retningslinjen.
Haring og Fiskgrossist Parlevliet i Belgia, Merelbeke-Munte, ble grunnlagt i 1986 av Nicolaas Parlevliet som en fiskgrossist med røktfisk som hovedprodukt. Maatjesild var den gang et lite...
... tilpasset seg markedet ved å tilby andre arter av stør fra forskjellige opprinnelser, samt andre spesialiteter innen fiskeegg som laksrogn, ørretrogn og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røkt laks og stør, safran, trøfler, osv.
...{"Underlag":{"Bruksområder":"Underlag for røktfisk, konfekt, osv.","Hva?":"Papp på begge sider plastifisert med næringsmiddelgodkjent (metallisert) film."},"Etterbehandling":{"Typografi":"Stansing, rilling, perforering og blindpreging opp til format 104 x 75 cm på sylinderpresser.","Kutting":"Om ønskelig kan vi dele ditt trykte arbeid i stolpe- eller omvendt form for plastifisering på én side...
...men også ferske produkter som oster og meieriprodukter, røkt og marinert fisk, kjøtt og kjøttvarer. Til slutt tilbyr Nordic Centre også iskrem, sorbeter og desserter, krydder, pasta, ris, mel, non-food, vin og alkoholholdige drikker, baguetter, bakverk og derivater, hermetikk og oljer.
...Hos Vinken S. blir laksen tilberedt med bevisstheten om tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Dette er et ferskt produkt. I tilberedningen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den blir håndskåret av eieren. Vakre, store, tynne skiver, det er deres kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Hos Saveurs Gourmandes blir røkt laks laget håndverksmessig i deres verksteder, den importeres direkte fra Norge, og alle produksjonstrinn som filetering, salting, tørking, røyking og skjæring behandles helt i våre produksjonsverksteder. Skjæringen gjøres kun for hånd for å oppnå et resultat av utmerket kvalitet! Deres produksjonsverksteder er godkjent av AFSCA for å garantere deg ferskhet og sporbarhet i matkjeden.
Siden 1859 har selskapet Seagull i Brugge vært en tradisjonell fiskehandler, spesielt kjent for røyking av sild, makrell og ansjos. I dag er Seagull markedsleder innen pelagiske røkte fiskeprodukter med sitt nasjonale merke Appetit og sine distribusjonsmerker.