Italia, Orbassano
...De svarte ravioli laget av fersk pasta med blekksprutblekk, fylt med røkt laks, er et ekte gastronomisk mesterverk, designet for kjennere som setter pris på kompleksiteten og raffinementet i smaker basert på fisk. Den ferske pastaen, farget og beriket med blekksprutblekk, gir disse ravioliene en elegant mørk nyanse og et delikat hint av havet, og tilbyr en unik visuell og smaksmessig kontrast med fyllet.
Portefølje (57)
Italia, Salerno
I etterkrigstiden etablerte Pasquale Battista et lite laboratorium for konserverte matvarer i Cetara, hovedsakelig for ansjos, og drev det med lidenskap og stolthet frem til 90-tallet. Båndet mellom bearbeiding av ansjos og Cetara har historiske røtter, og i dag, som i går, fortsetter tradisjonen takket være sønnene til herr Battista. I løpet av tiden har smaken på produktet vårt ikke endret seg, ...
Portefølje (8)
Italia, Noci
...En håndlaget fagottino av filodeig fylt med kremet mozzarella trukket for hånd og fløte, naturlig røkt. Den røkte burrata er den perfekte utviklingen av burrata fra Puglia. Søtheten fra stracciatella smelter sammen med aromaen og den delikate, behagelige duften av naturlig røyking som skjer i ovnen med treflis, og skaper en blanding med en uforlignelig smak og en distinkt smak. Denne spesialiteten er perfekt for å fylle pizzaer eller gourmet-salater, men kan også kombineres med fersk fisk eller røkt smak, eller med syltetøy og marmelader med intens smak.
Portefølje (10)
Italia, Venezia
...Eksepsjonelt Sterk. Høyfermentert øl med fyldig og myk kropp. Aromaen er søt og perfekt balansert med et kremet og kompakt skum. Fire spesialbyggmalt og to edle humlevarianter gir elegante noter av tørkede frukter og lakris. Utmerket med rødt kjøtt som er braisert eller stekt, grillet kjøtt, røkt fisk, lagrede oster, krydrede geitoster og Sacher-kake.
Portefølje (4)
Italia, Masselengo
... bærekraft. Hvert produkt er nøye utvalgt - fra ferskt til fryst, fra rått til kokt, fra marinert til røkt - og oppfyller våre strenge kriterier for å sikre at kokken alltid får et sjømatprodukt som lever opp til forventningene. Vi lytter til dine behov, og hjelper deg med å finne det beste produktet som kan tilby en gastronomisk opplevelse i tråd med forbrukerens krav. I tillegg tilbyr vi dedikert...
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Historien til selskapet Tagliapietra e Figli Srl begynner i 1946 da Angelo Tagliapietra startet sin virksomhet som ansatt på det store fiskemarkedet i Rialto i Venezia. Gjennom årene har Tagliapietra e Figli Srl i Mestre (VE) posisjonert seg blant de ledende selskapene innen salg av fiskeprodukter, men spesielt av den beste klippfisken og tørrfisken. Selskapet, som er i kontinuerlig vekst, bearbei...
Italia, Favara
Altamarea produserer kun røkt sjømat siden 1996. I et stadig mer kjemisk og industrielt matmarked har Altamarea bevart sin håndverksmessige produksjonsprosess, noe som sikrer produktet en naturlig røyking og skiller seg fra konkurrentene. Røyking er en gammel prosess for konservering og smakssetting, hvis resultat ikke kan standardiseres, men er helt avhengig av operatørenes ferdigheter...
Italia, Ravenna
Italia, tivoli
Produksjon og markedsføring av sjømatprodukter...
Italia, Bisceglie
Import-eksport av ferske og frosne sjømatprodukter samt ikke-frosne matvarer.
Italia, Crespadoro
Produksjon - salg av fersk og røkt ørret...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play