Storbritannia, United Kingdom
...Blackstrap Melasse, biproduktet fra den tredje og siste koking av sukkerrørsaft, kjennetegnes av sin robuste smak og tykke, mørke konsistens. Denne melassevarianten har det laveste sukkerinnholdet av alle grader, noe som gjør den betydelig mindre søt, men rik på mineraler som jern, kalsium og magnesium. Hos TP-Exports er vår blackstrap melasse tilgjengelig for levering i storkartong, inkludert IBC og fat, eller forbrukerorientert emballasje for bruk og gjenlukk.
Frankrike, Signes
...Tradisjonell Aleppo-såpe laget i Syria etter den ancestrale metoden med koking i kjele av jomfruelige oljer fra oliven og laurbær. Veldig myk å ta på, den er ideell for daglig vask. Hypoallergenisk, overfettende, den gjør underverker for sensitive eller skadede hudtyper. Økonomisk og biologisk nedbrytbar, den respekterer også planeten. 100g - 200g: 100% Biologisk nedbrytbar Plastfri emballasje: Kropp og Ansikt Sertifisert Cosmos Natural: 100% Naturlig...
Portefølje (82)
Frankrike, Malataverne
Velkommen til DISTRAZUR, din grossist innen delikatesser. I over 25 år har vi betjent tradisjonell handel med et konstant fokus på å tilby kvalitetsprodukter som er tilpasset våre kunder og forskjellige fra storsalgskanaler. Vårt merke, Les Saveurs du Clavon, tiltrekker de mest kresne gourmetene. Det er lett gjenkjennelig og garanterer et utvalg av smakfulle, delikate og fine produkter. Er du en u...
Portefølje (188)
Frankrike, St-Laurent-Blangy Cedex
...Med C’ZON er det ikke lenger et problem å lage ferske grønnsaker: Koking i Kokende Vann-serien inviterer deg til å nyte grønnsaker så ofte du vil.
Portefølje (10)
Slovakia, Bratislava
... behandling. Oppvarming kan utføres ved kontaktoppvarming fra en ekstern kilde opp til maksimalt 220°C. Oppvarmingskilden leveres av en elektrisk komfyr, tilbudt som et tillegg. Den automatiske matlagingskjelen tilbyr ulike driftsmoduser som koking, temperering, matlaging, konsentrering og mye mer, som igjen lar deg tilberede en rekke sauser, syltetøy, sirup og andre flytende pasta-lignende produkter med forskjellige teksturer og smaker. Kjelenes brukervennlige design forbedrer bekvemmelighet og effektivitet i produksjonsprosessen.
Portefølje (3)
Ukraina, Bila Tserkva, Kiev Region
...Kjøtt, grøt og grønnsaker som er stuet og kokt i støpejernspanne er spesielt originale, delikate og uttrykksfulle. Langsom koking over lav varme vil øke smaken på retten, bevare saftigheten og overraske med en uforlignelig aroma. Selv supper i slike retter kan imponere enhver gourmet med sin originalitet, farge og variasjon. SKU:P-6L-4 Diameter, mm:240 Vekt, kg:2,9 Volum, l:4 Vegghøyde, mm:3,8 Materiale:Støpejern...
Portefølje (200)
...Ingen ting representerer bedre enn en tomat i vårt bilde av en landsbygd om sommeren, landbruket, solen og duftene fra jorden. Kanskje det er noe annet, et hveteåker, ikke sant? Ta hveten, ta tomaten, og hva kan komme ut av det? En pastarett. Tomatsausene fra Casa Di Cecco feirer nettopp denne foreningen mellom tomaten og hveten. Det eneste vi gjør er å forenkle arbeidet mellom de to og ha det moro med å presentere dem "i alle varianter". Sett pastaen til koking og tilsett en av våre tomatsaus, så er det gjort. Velkommen til Casa Di Cecco.
Portefølje (9)
Italia, Trieste
... ® er laget av tykt glass for å motstå koking og sterilisering. Siden lokkene er i glass, kan de ikke ruste. Deres fordel: de kan brukes og gjenbrukes, gang på gang! WECK ®-forbindelsene er laget av naturlig gummi. Når konserveringen din er gjort og riktig sterilisert, bøyer languetten på forbindelsen seg fremover. Det er den naturlige visuelle indikatoren som viser at dine WECK ®-konserver er godt sterilisert. Alle krukker fra WECK ®-serien...
Portefølje (49)
...Hvit polystyrenbrett, støtsikkert og mattrygt, måler 250x180x100, egnet for å holde store stykker av hvitt eller rødt kjøtt, deler for koking eller familiepakker med kyllingvinger og lår, panert, osv.
Portefølje (4)
Ukraina, Poltava
... kunstige kosttilskudd brukes ikke i produksjonen av produktet. Flakene trenger ikke koking. Type emballasje: pappeske. Energiinnhold (kalorier) per 100 g av produktet: 1445 kJ (345 kcal). Vekt: 500 g Antall esker i pakken: 16...
Portefølje (22)
Italia, Avellino
...Bosch Koking & baking Enten du er en toppkokk eller det motsatte, gjør våre ovner, kokeplater, mikrobølgeovner og tilbehør det enkelt å oppnå perfekte resultater til hvert måltid. Kaffe & frokost Mornings made easy Hvem sier at kjøkkenet ditt ikke kan konkurrere med din favorittkafé? Våre overraskende enkle kaffemaskiner kan lage en hel meny av barista-godkjente kaffedrikker med et trykk på en...
Portefølje (9)
Tyrkia, Denizli
...Denkrom Tørr Koking Maskin Kapasiteter: 60 - 80 - 100 kg...
Portefølje (7)
...Produksjonen av Marseille-såpe skjer gjennom en tradisjonell og discontinu prosess, nemlig: Emulgering: består i å forberede en emulsjon basert på olje og en såpebase fra en tidligere produksjon. Skylling: består i å rense deigen med saltvann i flere timer for å skille såpen fra glyserinet. Koking: eller kokekraft, som innebærer å tilsette kaustisk natron og bringe blandingen til kokepunktet...
Portefølje (9)
...INDUSTRIELL KOKERBLANDER Produksjon av industrielle kokere med forskjellige egenskaper: - Koking under høyt trykk. - Oppvarming med damp. - Avfukting under negativt trykk. - Homogen kokingsprosess ved bruk av blender med skrapesystem. - Tømming av produkt ved vippefunksjon. - Automatisk programkontroll som kan konfigureres via skjerm. Send oss din forespørsel for rådgivning fra våre teknikere: comercial@derimet.com...
Portefølje (10)
Sveits, Kernenried
... • SEV-godkjent, 100% sveitsisk produkt • Beste materiale, tykk yttervegg, derfor lang levetid Gulvvarme • 3 x 380 V med 2 m tilkoblingskabel uten plugg • robust stangvarmer med lavt strømforbruk • Kontrollampe og sikkerhetstermostat • Regulerbar termostat for innstilling av koketemperatur Kokekjele • lett tippbar • Inntak, utløp, ramme av stålplater, komplett fe galvanisert for damping av poteter og koking av vann • Inntak og utløp av rustfritt krom-nikkelstål, upolert...
Portefølje (8)
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... flaking. De varmes deretter opp i koke-/betingelsesutstyr, og fuktigheten kontrolleres ytterligere i tillegg til å bli myknet før de neste mekaniske operasjonene. Etter koking blir de oppvarmede grynene flaket slik at olje-cellene brytes og oljen blir mer tilgjengelig for videre løsemiddelutvinning eller mekanisk pressing. Pressing Oljeholdige frø som inneholder over 20 til 25% (raps, solsikkefrø...
Portefølje (28)
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Premium Grovt Brun Ris. Grønn mat fra Russland Smuldrete Naturlig grønn mat Top Kvalitet. ARATAY-ris dyrkes på fruktbare jorder i Krasnodar-regionen, Russland. Vi bruker skånsom teknologi. 2 ganger færre gjødsel og soppmidler. Grovt brunt har en stor bille som ser vakker ut. Medium amylose. Forblir smuldrete etter koking. Godt for risotto og pilaf. En utmerket tilbehør. Perfekt for salater...
Portefølje (10)
Nederland, Amsterdam
...Røde bio-hovedlinser er en av de mest utbredte linsesortene. Linser, eller "Lens esculenta", har vært en grunnleggende matvare i mange sørøstasiatiske og middelhavs kulturer i århundrer. De har en vakker lakserosa farge og en mild, allsidig smak. Røde hovedlinser har en tendens til å falle raskt fra hverandre under koking, noe som gjør dem ideelle for supper, gryteretter og curryer der en purert tekstur er ønsket. I kokt tilstand har de et dypgult utseende.
Portefølje (115)
Italia, Trieste
...12 glasskrukker WECK Fête ® 235 ml TWIST -OFF med kapsel TO 63 mm inkludert. Referanse: 5903203 Kapacitet: 235 ml Åpning: T - O 63 mm. Selges i pakker på 12, med kapsel inkludert (vennligst spesifiser fargen på kapselen ved bestilling) Høyde i mm: 73 Omtrentlig kapasitet: 180 gram avhengig av produkt. WECK konserveringskrukker er laget av tykt glass for å tåle koking og sterilisering. De kan...
... naturlig middel for å lindre hoste og sår hals. For produksjonen av MACUBA har ILCAR valgt å bruke vakuumkoking, en teknikk som, sammenlignet med tradisjonell koking, gjør det mulig å oppnå ønsket konsentrasjon ved å holde temperaturen lavere, slik at alle de organoleptiske og aromatiske egenskapene til johannesbrødet bevares, og tilbyr et produkt av høy kvalitet, rikt på vitaminer, mineraler og polyfenoler, kraftige antioksidanter.
Portefølje (3)
Tyskland, Ostrach
Hovedkontoret til Sapho GmbH ligger i Ostrach. Sapho GmbH er en del av Bilgram-gruppen, som gjennom et vidt spennende, tett nettverk av samarbeidspartnere i Europa alltid er nær kundene og tilbyr et optimalt distribusjonsnett for våre salter og fosfater. Nøkkeltall for konsernet: - over 200 ansatte - ca. 200.000 tonn mengdeomsetning - ca. 100.000 m2 driftsareal - ca. 70 lagertanker - ca. 20 bulk ...
Portefølje (18)
Spania, El Viso Del Alcor
...Kokekar med blender, helintegrert i rustfritt stål. Gassdrevet. Den lar oss koke produkter ved lav temperatur under 100º, denne typen koking gjør at smakene i maten bevares intakte og at proteinene, vitaminer og andre mikronæringsstoffer i maten ikke brytes ned.
Portefølje (8)
Tyskland, Hersbruck
...) inkludert universaladapter er det ideelle startsettet for enkelt og presist å dekorere kaker, cupcakes og mer. Bare sett på tupper, fest adapteren og fyll sprøyteposen med sjokolade, krem eller glasur - så er du i gang. Posene er spesielt slitesterke og tåler både rivning og koking, og kan etter bruk rengjøres hygienisk i oppvaskmaskinen. De sømløse, helsveisede rustfritt stål-tuppene er også ekstremt robuste og kan rengjøres i oppvaskmaskinen.
Portefølje (12)
Storbritannia, Widdington
...osv. ved å bruke vårt kyllingpulver/mel har anabole effekter, noe som betyr at det hjelper med å bygge muskler. Vårt kjøttpulver er 100% dehydrert. Koking har den ulempen at det ødelegger enzymer som kroppen absolutt trenger, reduserer konsentrasjonen av vitaminer, og proteiner mister omtrent en tredjedel av sin næringsverdi. 100% Ekte Kjøtt Ingen Sukker Lav Karbo Lav Fett 85% Protein Glutenfri, Ingen Konserveringsmidler eller Kjemiske Ingredienser Ingen Allergener Biologisk Nedbrytbar Emballasje...
Portefølje (6)
... myke. 4. Bland med olje Hvis de kokte nudlene ikke kan tilsettes umiddelbart i en buljong eller brukes til sekundære kokeprosedyrer, for å forhindre at nudlene klistrer seg, rør umiddelbart inn litt olje etter koking. 5. Legg i isvann Legg de kokte nudlene i isvann i en stund for å bevare teksturen og smaken.
Portefølje (50)
Tyskland, München
... ingredienser. Tilberedes på bare 20 minutter. Kraftig, kremet risotto er en av de mest kjente kulinariske spesialitetene fra Italia. For Dr. Ana Collection risottoblandinger bruker vi kun de høyeste kvalitetene av naturlige ingredienser, som er nøye kombinert for å gi deg en uforfalsket risottoglede. Som basis for vår risotto bruker vi italiensk Arborio-ris, hvis korn blir kremet og mykt under koking...
Portefølje (28)
...Søtmais er en type mais som er ment for menneskelig konsum og inneholder den største mengden sukker. Den er spesielt rik på enkle sukkerarter. Dens næringsverdi er lik den til andre kornsorter. Den høstes når den ikke er helt moden, det vil si før sukkeret omdannes til stivelse, og derfor kan søtmais spises fersk, på boks eller frosset etter enkel tilberedning - kort koking. Nettovekt: 450 g Energi: 260 kJ/62 kcal Karbohydrater: 7,74 g Totale sukkerarter: 3,16 g Fett: 0,12 g Mettet fett: 0,05 g Proteiner: 5,20 g Salt: 0,90 g...
Portefølje (15)
Spania, La Coruña
...Snegler av hélix aspersa müller varianten av høyeste kvalitet, bearbeidet håndverksmessig (utvalg, vask og koking) Pakket uten konserveringsmidler. Holdbarhet 2 år...
Portefølje (5)
Italia, Forlì
... proteininnhold er de også egnet for de som følger et lavkalori vegansk eller vegetarisk kosthold. Før du lager mat med økologiske kikerter, er det nødvendig å vaske dem i rennende vann for å fjerne alle urenheter, og deretter la dem ligge i bløt i 12 timer for å gjøre dem myke og klare til koking. For perfekt tilberedning av kikerter tar det omtrent 45 minutter, men du kan redusere forberedelsestiden hvis du velger å riste dem eller dampe dem. For å bevare smaken av kikerter er det lurt å oppbevare dem på et kjølig og tørt sted.
Portefølje (50)
Frankrike, Vallieres
...Ekstra kokt syltetøy laget i kobbergryte, med økologisk frukt, økologisk rør sukker, økologisk sitronsaft, fruktspektin, og askorbinsyre (vitamin C). Vi lager et bredt utvalg av syltetøy ved å følge en tradisjonell produksjonsmetode med enkle ingredienser og langsom koking.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play