...Quinoa negra er en variant av quinoa som kjennetegnes av sin mørke farge og sin lett søte smak, med jordaktige nyanser og en mer intens smak enn de hvite og røde variantene. Teksturen til quinoa negra er sprøere, selv etter koking, noe som gjør den ideell for oppskrifter der man ønsker et korn som beholder formen og gir en fast tekstur.
Portefølje (141)
Spania, Nigrán-Pontevedra
GAICTECH, leder innen produksjon av maskiner for hermetikkindustrien, spesialiserer seg på bearbeiding av tunfisk, pelagiske fisk og skalldyr. Vår omfattende erfaring har gjort oss til en global referanse med tilstedeværelse i mer enn 45 land. Vår ledelse kommer fra design av overlegne tekniske løsninger, samt produksjon av lett vedlikeholdte og energieffektive hermetikkmaskiner, noe som gjør oss ...
Portefølje (24)
...INDUSTRIELL KOKERBLANDER Produksjon av industrielle kokere med forskjellige egenskaper: - Koking under høyt trykk. - Oppvarming med damp. - Avfukting under negativt trykk. - Homogen kokingsprosess ved bruk av blender med skrapesystem. - Tømming av produkt ved vippefunksjon. - Automatisk programkontroll som kan konfigureres via skjerm. Send oss din forespørsel for rådgivning fra våre teknikere: comercial@derimet.com...
Portefølje (10)
Spania, El Viso Del Alcor
...Kokekar med blender, helintegrert i rustfritt stål. Gassdrevet. Den lar oss koke produkter ved lav temperatur under 100º, denne typen koking gjør at smakene i maten bevares intakte og at proteinene, vitaminer og andre mikronæringsstoffer i maten ikke brytes ned.
Portefølje (8)
Spania, La Coruña
...Snegler av hélix aspersa müller varianten av høyeste kvalitet, bearbeidet håndverksmessig (utvalg, vask og koking) Pakket uten konserveringsmidler. Holdbarhet 2 år...
Portefølje (5)
Spania, Torrelavega
...Kvalitet: 100% ren Sortex-renset Basmati-ris (premium kvalitet), Lengde på ris: 8,20 mm før koking, Brudd: 2% maksimum (2/3 basis), Skader og misfarging: Ingen, Risfrø: Ingen, Fremmedlegemer: Ingen, Smak: Naturlig søt, Fuktighet: 14% maksimum, Aroma: Inneholder merkbar grad av aroma i rå og kokt tilstand. Ekstra lange korn, dobbel polering, aromatisk, fri for støv og steiner. MOQ: 200 TON...
Spania, Solana Del Pino
... seg, vasket med lunkent vann og den overskytende voksen ble drenert. Den resulterende honningvannet ble filtrert og satt i gryter for å koke på lav varme i mange timer. Under koking ble honningen redusert, og det ble tilsatt biter av sukkeret gresskar, noe som resulterte i en type sirup med naturlige gresskarbiter for å søte andre matvarer. Den har en svart farge, med en veldig intens aroma og en smak med syrlige nyanser.
Portefølje (9)
Spania, Santoña-Cantabria
...El Bonito del Norte selges i ulike snitt og presentasjoner, skivet, i stykke og, spesielt, sin ventresca. Produksjonen er begrenset, i sesongen for fiske, noe som gjør forbruket enda mer verdifullt. Koking og håndtering er svært forsiktige for at disse produktene skal bevare alle sine egenskaper og kvaliteter. I tillegg favoriserer hvile og lagring i ett år før salg et optimalt forbrukspunkt.
Portefølje (14)
Spania, La Coruña
Baestri er merket som brukes av selskapet Hélix Santa Ana for å markedsføre stykker av snegleskjøtt av arten aspersa maxima. Egenskaper Dobbel koking (blanchert) uttatt vakuumpakket...
Spania, Ceuti (murcia)
... - QUINCE - HONNING - OLJE - JUICE / PURÉER / KREMER OG FROSSENVARER - SYLTETØY - FISK - KJØTT - RENSING - IS - ØL * * STEKING / GRILLING / PASTEURISERING / KOKING / DEHYDRERING / SKJÆRING / FRITYRING / FROSSEN * *...
... Sherry... Byferier og/eller lengre opphold i Valencia er også en del av vårt tilbud, med et kulturelt og/eller gastronomisk program (opera, paella-koking, tapas-tur i gamlebyen, middag på Michelin-stjerne eller andre topprestauranter, osv.), vi tilbyr gå- og sykkelturer i byen, samt besøk til Albufera-sjøen med risfeltene, rett sør for byen. Hotell, flyplasstransport, restaurantreservasjoner...
Portefølje (3)
Spania, Hellín ( Albacete )
Vi produserer den eneste risen i verden som bevarer smaken etter koking, uten dampbehandling eller forkoking. Vi garanterer dens naturlige tilstand takket være en ny patentert produksjonsmetode. Vi kan også anvende prosessen vår på andre typer matvarer som popcorn og mandler, noe som gjør oss til referansebedriften i markedet som er i stand til å prosessere aromatiserte kornprodukter mens vi bevarer deres naturlige tilstand. Vi tilhører Grupo de Empresas Almendras de La Mancha SA, som har vært dedikert til matvarebransjen siden 1954.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play