Norge, Skulestadmo
Norge, Stryn
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc di Lavigna Santo E. C. i Mesoraca, i provinsen Crotone, driver egen og håndverksmessig produksjon, med emballasje, av typiske spekemat, inkludert pølser, capocollo og pancetta. Takket være det erfarne og dyktige personalet klarer Salumificio Lavigna å tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (19)
Belgia, Andenne
...innovative og fleksible, tilbyr vi løsninger som møter behovene og nettverkene til våre kunder ved å tilby tilpassede produkter og emballasje. Goumanisto tilbyr et utvalg på omtrent 100 oppskrifter for en vellykket aperitiff eller forrett: - Ost i terninger - Forberedelser basert på ost - Krokett/ostefondue - Skåret spekemat og pølser - Marinerte oliven - DIPS/kjeks - Asiatiske og etniske biter...
Spania, Guijuelo
... til våre kunders behov (skinke med bein, benfrie skinker, embutidos, frosne Iberico-svinekjøtt og håndskårne produkter). På den annen side har FISAN samarbeidet med noen av de mest prestisjefylte kokkene i Spania, som Ricard Camarena (**Michelin), Diego Guerrero (**Michelin), Hermanos Torres (**Michelin) eller José Carlos Fuentes (*Michelin) blant andre, som er det beste eksempelet på denne...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... gårder der vi oppdretter vårt svin og hvor vi lager vårt fôr basert på korn og utvalgte naturlige ingredienser. Bedriften har fantastiske fasiliteter som, sammen med vårt dyktige team, gjør at produktene våre er referanser for våre forbrukere.
Portefølje (2)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Belgia, Aubel
...tilberedt etter autentiske oppskrifter. Naturlige, appetittvekkende, overraskende, autentiske, i tråd med vår vakre region. I lang tid har Groupe Detry forpliktet seg til å levere kvalitetsprodukter som møter alle forventninger til dagens forbruk: - Oppfylle de strengeste standardene: Kontrollmetoder på alle nivåer og nøye overholdelse av gjeldende standarder - Mestre kvaliteten: For å oppnå...
Frankrike, Aix En Provence
... tilpasset og komplett service. Hos CAS’AIACCINA elsker vi gode ting, hvorfor ikke la deg nyte dem?! Kvalitetsprodukter for de som liker å glede seg over å smake på dem… Vi har klart å omgi oss med kvalifiserte fagfolk i bransjen som er dedikert til å tilfredsstille deg. Men også strengt respektfulle av et visst antall spesifikasjoner og som følger HACCP, IGP, VPF og ØKO-krav. En oppfølging og kontroll blir dermed utført i hver fase av produksjonen, fra innkjøp til ferdig produkt, for å tilby kvalitetscharcuterie til vår kundebase.
Spania, O Porriño-Pontevedra
PORTALCONSA satser på typiske galiciske produkter, som tradisjonell chorizo og cebollero, lacón, panceta, cacheira..., men uten å se bort fra mer generiske produkter som hamburger, pølse eller criollo, selvfølgelig med kvaliteten på råvarene fra vårt land og det gode håndverket fra erfarne hender, samt en teknologisk infrastruktur som bare kan bidra til kvaliteten på våre produkter.
... storfe - halal pasterma av storfe - halal lammekjøttskinke Vi tilbyr vår halal pølse i engros i hele stykker eller i skiver. Alle våre produkter er sertifisert halal og akkreditert av EIAC. Levering til fastlands Frankrike unntatt Korsika.
Portefølje (4)
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist av spekemat, oster og mel fra Veneto-regionen som hovedsakelig eksporterer til Europa. Vi jobber for å levere produkter av høy kvalitet direkte fra små og mellomstore håndverksbedrifter til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker å tilby en komplett tjeneste og samarbeide med våre kunder for å finne det mest passende produktet for deres behov, som økologiske oster og glutenfrie spekemat. Vi kan tilby et bredt utvalg av mel, inkludert økologisk mel til pizza, brød og bakverk.
Frankrike, Auros
... pølsemakere, har vi alltid forsvart lokale og håndverksmessige ferdigheter. Hos MAISON VOISINE har vi to steder som er resultatet av et familie samarbeid: en produksjon i PAU med Frédéric Lacoste, Mester Håndverks Pølsemaker og Catering, og et utvalg av produkter, kald lagring, og ordrebehandling i AUROS, nær BORDEAUX. Her har vi utviklet et markedsføringsverktøy som også er tilgjengelig for...
Portefølje (31)
Belgia, Sint-Niklaas
...Cock's Vleeswaren er en belgisk topp 3 produsent av fine kjøttprodukter (BBQ, spekemat, ...), salater og ferdigretter.
Vårt selskap ønsker å oppnå total kundetilfredshet. Dette ønsker vi å gjøre ved å tilby kvalitetsrike kjøttprodukter. Vår mangeårige erfaring og fagkunnskap hjelper oss med å forfølge denne misjonen og visjonen. Vår bedrift satser sterkt på egenkontroll og er sertifisert med IFS-merket. Dette gjør at våre kunder kan stole på vår fagkompetanse og være overbevist om at vi leverer kvalitetsprodukter som er produsert med riktig omsorg.
Belgia, Nassogne
Magerotte er en familiebedrift som tilbyr mer enn hundre forskjellige kjøttretter, pølser og spekemat, som hver dag stilles ut for salg i butikken deres. Den uopphørlige jakten på kvalitet, en grundig omsorg for å bevare de verdifulle tradisjonene fra fortiden, en konstant tilknytning til det ardennesiske landskapet, samt åpenhet og antikonformisme, utgjør bedriftsfilosofien som alltid har drevet dette gamle tradisjonsrike huset.
Belgia, Oosterzele
Brackenier LBC har i over femti år vært en mester i håndverksmessige kjøttprodukter. Takket være de tradisjonelle produksjonsmetodene og tilberedningene under de strengeste hygieniske og kontrollerte forhold, er våre kjøttprodukter av beste kvalitet.
Belgia, Lovendegem
Et imponerende utvalg av kvalitetsfylte kjøttprodukter! Imperial Meat Products er en ledende aktør i den belgiske kjøttindustrien og har et komplett sortiment av salami, rå og kokte skinker, fjærfeprodukter, kokte varer og patéer. Imperial utvikler delikate kjøttprodukter for slaktere og catering, og tilbyr med stor omhu smakfull, ferdigpakket spekemat og pølser. Våre merker: Aoste, Justin Bridou, Marcassou, Leielander, Bistro, Disney Charcuterie, Weight Watchers Charcuterie.
Nederland, Haghorst
Vi er et selskap som driver med kjøp og salg av kjøttsvin, slaktesauer, slaktegriser, kjøttgriser for oppdrett og avlsgriser. Aktiv i Europa fra Sør-Nederland.
Italia, Colonnata Carrara
... di Colonnata må man alltid identifisere produsenten, fordi hver produsent har sin egen personlige bruk og mengde ingredienser for bearbeiding og modning av produktet. Vår er bygget på ufravikelige regler som har blitt etablert gjennom fire generasjoner.
Portefølje (3)
Spania, Alhama De Murcia
Teamet av fagfolk som utgjør Natural d’Mezclas utfører daglig et intensivt og grundig arbeid for å tilby et utvalg av de beste hjelpestoffene og tjenestene relatert til næringsmiddelindustrien. Enten det er naturlige fargestoffer, tilsetningsstoffer, råvarer, kjøttprodukter eller mataromaer, blant andre varianter, leveres alt med den høyeste kvaliteten som kan finnes på markedet.
Portefølje (7)
Lardo di Colonnata IGP i skiver, forhåndsskåret og malt Vergazzata Pancetta Steccata...
Belgia, Lovendegem
... tilgjengelige i engros- eller forbrukerpakker. Under eget merke eller som privat merke. Dufina leverer globalt til distribusjonssentre, grossister, restaurantkjeder, supermarkeder og kolleger i næringsmiddelindustrien.
Italia, Langhirano
Selskapet Barbieri Enzo driver med produksjon og modning av skinker og er tilknyttet Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo har sitt hovedkontor i Langhirano i provinsen Parma, på veien Case Schianchi 8. Blant aktivitetene: - produksjon av skinker - modning av skinker - pakking av skinker - salg av skinker - levering av skinker - pølsemakeri - skinkefabrikker...
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Belgia, Torhout
...Uansett hvor stor bestillingen din er, kan vi alltid levere volum. Også i den travle slutten av året. - Respekt for naturen: Vi driver ikke med behandling av vilt fra ulovlig jakt. Vi prøver å produsere så miljøvennlig som mulig. Vår anlegg i Torhout drives på 100% grønn energi, og vi er alltid på utkikk etter nye teknikker som bruker mindre energi.
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
Luxembourg, Esch-Sur-Alzette
...Patricia og Patrick inviterer deg til å oppdage deres smaksrom hvor alt er samlet for å tilfredsstille dine ønsker. I tillegg til slakteriet og pølsemakeriet, tilbyr Peporte også ferdigretter for take-away, på bestilling eller for dine private og profesjonelle arrangementer. I tillegg er en "party service" tilgjengelig for den komplette organiseringen av dine prosjekter og arrangementer (grillfester, personalfester, bursdager, osv.).

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play