Kalvekjøtt, i alle sine fasetter. Fra hele slakt til stykningsdeler og skreddersydde pakker: du finner det hos Vanlommel. Med full tillit. Inspeksjon, skjæring, pakking: alt vårt arbeid er perfekt tilpasset dine ønsker. Vår dyptgående spesialisering garanterer deg kalvekjøtt av aller beste kvalitet.
Belgia, Brugge
Joka er grossist-importør av eksklusive belgiske og utenlandske kjøttvarer og delikatesser. Å spesialisere seg og fornye, forbedre der det er mulig, er Joka sin daglige utfordring. Bli kjent med det høykvalitets og eksklusive import- og belgiske sortimentet.
Belgia, Lille
Jepro er en detalj- og grossistvirksomhet som spesialiserer seg på kjøttprodukter, snacks og et utvalg av frosne varer. Jepro er produsent av kjøttprodukter (kjøttskiver, kjøttforberedelser og kokte kjøttprodukter), grillprodukter og skreddersydde produkter.
Spania, Caldes De Montbui
... - Den naturlige beskyttelsen den tilbyr. - Den er spiselig. I tillegg er den assosiert med produkter av høy kvalitet. Alt dette gjør at naturlig tarm er det ideelle materialet for både tørkede, kokte og ferske pølser.
Italia, Chiuro
... modning av Prosciutto De 'BAITA' og Speck De 'BAITA', og utnytter fordelene av den fine og sprø luften i høyfjellet (1459 moh). Takket være et konstant arbeid, sterk lidenskap og dedikasjon fra en samlet familie og et team, oppnår produktene våre det uforglemmelige og uforlignelige preget som kjennetegner deres Unikhet og Ekspertise.
Belgia, Waterloo
...Produsent av foie gras, terriner og håndverkscharcuteri siden 1984. Profesjonelle eller privatpersoner: vi tilbyr et bredt utvalg av hjemmelagde produkter, for å skape en hyggelig stund med dine gjester. Hos Quality & Tradition kan du skaffe deg et mangfold av kjente produkter som foie gras, terriner, viltkjøtt, magret samt mange komplementære produkter.
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Belgia, Poederlee
Selskapet New ELV bvba ble grunnlagt i 1995 som et selskap spesialisert på kjøttboller og kjøttprodukter. De lager produktene sine på en tradisjonell måte basert på oppskrifter som har eksistert i lang tid. De klarer å bevare det tradisjonelle håndverket. Som ekte fagfolk står vi for dette, for kvalitet er en plikt i det tradisjonelle håndverket.
Belgia, Alleur
Vi produserer bacon, røkt bryst, baconbiter samt spekeskinker, og alle disse produktene er av høyeste kvalitet! Her rimer speking med lidenskap. Lidenskapen for godt håndverk for å tilby spekemat av kvalitet i den reneste stilen til huset. De store tørkerommene setter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradisjonen. Sakte, som i gamle dager, får de nøye utvalgte produktene tid til å modnes for å gi spekemat av enestående kvalitet. Røyking skjer utelukkende med eikespon. Denne naturlige prosessen kombinert med vår ekspertise gir spekematen vår en smak av en uforlignelig finesse.
Belgia, Noirefontaine
... og en fantastisk dekorasjon. Den menneskelige størrelsen på selskapet gjør det mulig å reagere svært raskt på kundens krevende etterspørsel, samt leveringstiden. 65 forskjellige smaker av paté. Tematiske terriner, imponerende dekorasjoner. Alltid på jakt etter nye smaker og innovasjoner.
Belgia, Florenville
...gjort det luxembourgske firmaet kjent. Et bredt utvalg av patéer kompletterer produktpaletten: paté Délices de la Semois, tradisjonell paté, paté med Orval-øl og sesongmessig, alle viltpatéer. Disse er laget av ferske produkter, inneholder ingen konserveringsmidler og er bakt ved høy temperatur. Denne respekten for tradisjonen krever håndverk, kvalifisert arbeidskraft og mange trinn i produksjonen.
Frankrike, Carquefou
...Huset Quillard signerer med talent og oppriktighet produkter "hjemme" som svarer til de nye forventningene: tradisjon, håndverk og autentisitet. Hver produktlinje er utelukkende laget av råvarer valgt etter spesifikasjoner og bearbeidet etter en tradisjonell prosess. Pølsemakeri: * Skinke: Skinke fra Vendée i gammel stil IGP, rå røkt skinke i gammel stil * Pølser i gammel stil: kokt stek...
Embutidos García Lizana er et selskap som har drevet med produksjon av pølser, kjøtt og skinker i over 50 år. Siden den gang har vi laget pølser, skinker og kjøtt av høy kvalitet med en autentisk rustikk smak. Våre pølser lages med de beste stykkene og naturlige ingredienser av våre dyktige håndverkere i våre lokaler i Loja (Granada, Spania) som dekker over 4000 kvadratmeter dedikert til denne...
Spania, Cassà De La Selva-Girona
Spesialister på andeprodukter. Ande foie gras. Delikatesseprodukter. Pølser og kokte retter. Kjøtt, skulder og kokte pålegg. Fjærfe og pâtéer. Andespesialiteter. Stekt kjøtt.
Fries Versandmetzgerei har i over 130 år laget kjøtt- og pølsep spesialiteter for hånd etter gamle, tradisjonelle oppskrifter - fra regionale delikatesser som Salinenskinke eller Bad Orber Presskopf til delikatesser fra hele verden. Med DHL-kurer kan du få online bestilte varer levert samme dag, hvis ønskelig.
Italia, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC tilbyr et variert utvalg av etniske matprodukter fra forskjellige deler av verden: - Grønnsakskonserver - Harissa-saus - Fiskekonserver: tunfisk, sardiner, makrell, ansjos - Røkt fisk - Oliven - Krydder - Syltetøy - Olivenolje og vegetabilsk olje - Fruktjuice - HALAL-pølser - Ost - Pasta, ris og couscous - Tørket frukt - Datoer - Tradisjonelle søtsaker - Orientalsk bakverk - Brik-ark...
Belgia, Koekelare
...Koekelare i Vest-Flandern er utgangspunktet for 't Houtlandt, en produsent og leverandør av delikate kjøttprodukter. Fra dette grossistfirmaet forsynes slaktere i Øst- og Vest-Flandern med sitt pålegg, det meste som selges her er laget på huset.
Italia, Cremona
... er alle uvurderlige, som i oppskriftene fra gamle dager. Den lange modningen, dag for dag, på "den rette avstand" for å gi en uforglemmelig duft og smak med salting og håndbinding. De daglige kvalitetskontrollene, den maniske oppmerksomheten på å ivareta eksellens, det eksklusive valget av edle, høykvalitets italienske kjøttprodukter. Verdifulle ingredienser som vi legger i våre spekematprodukter...
Bulgaria, Sofia
Vårt firma driver med import og eksport av frossen eller kjølt svinekjøtt, kylling, fjærfe, kalkun, lam, storfekjøtt, kalv og kaninkjøtt.
Spania, Muñana-Ávila
Skinkefabrikk, slakteri og skjæringsrom, butikk.
Frankrike, Beaumont De Lomagne
... laget med respekt for tradisjonene og håndverket i fransk gastronomi fra Sørvest. Uten fargestoffer eller konserveringsmidler, er alle våre produkter laget i vårt verksted på veien til Auch i Beaumont de Lomagne, mellom GERS og TARN & GARONNE.
Belgia, Serskamp
Vårt kjøttforedlingsfirma IKA ble grunnlagt i 1985, og anlegget i Serskamp kom først fire år senere i 1989. Vi er kjent for å være en av de viktigste aktørene i vår delikate sektor, nemlig kvalitet. IKA er spesialisert på håndverkskinker og industrielle skulder- og bakhammere. Prosessen for begge typer følger de høye kvalitetsstandardene til H.A.C.C.P. Vi tilbyr en svært godt tilrettelagt service til kundene, og kan oppfylle alle nødvendige standarder på daglig basis.
Belgia, Aalter
...Med mer enn 25 års erfaring innen kjøtt og detaljhandel kan du trygt anse oss som en erfaren fagspesialist. Hjertet av vår virksomhet ligger i Øst-Flandern, Aalter, hvor de følgende fem pilarene er sentralisert: - Utvalg & innkjøp - Skjæring & tilberedning - Oppbevaring & lagring - Plukking & transport - Service & administrasjon...
Frankrike, Wissous Cedex
Selskapet VARACHAUX ble grunnlagt i 1968. Det er en SMB spesialisert på mellomprodukter for matvarer (PAI) basert på kjøtt. Vi skaffer oss råvarer fra slakterier og skjæreverksteder i Frankrike og Europa, og vi markedsfører produktene våre til industrien for ferdigretter og storkjøkken. Vår virksomhet er industriell tilberedning av rå og kokte kjøttprodukter for matvareindustrien for ferdigretter...
Frankrike, Pamiers
... med vennene sine over hele Frankrike. Å få våre pølsemakerikreasjoner til å reise, dele våre spesialiteter, dele vår kompetanse og vårt krav til kvalitet, det er vårt familiekredo. Finn det hundrevis av kilometer fra Ariège som har fengslet deg hos oss: smak, håndverk, kvalitet og krav! Alt dette er basert på svin, vårt unike kjøtt, vårt eksklusive råmateriale. Et engasjement for en målrettet, fransk og regional produksjon. Dette er, i våre øyne, et ekstra kvalitetsstempel.
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Tyskland, Düsseldorf
Kvalitet innen kjøttprodukter er i dag et absolutt must. Det Düsseldorfer-selskapet Albers Food tar flere skritt videre og setter standardene for edle biffer, aromatisk storfekjøtt og høykvalitets svine- eller fjærfe-kjøtt på en helt ny måte. Bare de beste dyrene fra utvalgte opprinnelsesregioner fra Australia og USA til Irland og Canada er gode nok. Frilandsoppdrett og naturlig fôr er en...
Belgia, Marcinelle
Etablert i over 50 år i Charleroi-regionen, er vårt selskap engrosleverandør av spekemat, oster, kjøtt og frosne varer, rettet mot alle typer matvirksomheter. Som distributører av de største merkene og håndverksprodukter, kan vi betjene deg i vår CASH and CARRY eller HJEMME hos deg i hele den fransktalende delen av landet, inkludert Brussel.
Storbritannia, Wimborne
...Kjøttprodukter Produsenter & Grossister, Produksjon og Bevaring av Kjøtt...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play