...Takket være OVERSKIN-teknologien muliggjør den semi-automatiske pneumatiske skålforsegleren TSS126 ikke bare tradisjonell forsegling i skålen, men også emballering av spesielle produkter, som for eksempel fint kjøtt eller skalldyr, med store volum og opptil 40 mm overheng. Den teknologiske effektiviteten til TSS126 kan kombineres med det nye kartongemballasjesystemet med individuelt utformede...
...{"Production Process of vacuum bags for food":"Produksjonsprosess for vakuumposer til mat\nA: Bekreftelse av kunstverk\nB: Produksjon av trykkvalser\nC: Forbered råmateriale deretter\nD: Trykking\nE: Laminering\nF: Kutting eller bretting\nG: Produksjon/kutting av poser\nH: Sluttinspeksjon\nJ: Levering\n\nOther information of vacuum bags for food\nA: Vi er spesialiserte i å lage alle typer...
... emballasjeløsninger.
Egenskaper:
Det skiller seg ut for sin gjennomsiktighet og sin evne til å tåle varmebehandlinger som pasteurisering, varm-fylling og mikrobølgeprosesser.
Applikasjoner:
Markedsapplikasjoner for dette materialet: Bearbeidet kjøtt og meieriprodukter, som spekepølseprodukter og ost, frossen fisk og sjømat, tørket frukt og andre tørkede matvarer, som spiser og supermat til korn og belgfrukter. Det er også et godt alternativ for mange produkter i non-food-sektoren, for eksempel personlig hygieneprodukter, geler og sjampo, samt rengjøringsprodukter, blant annet.
...Mononatriumglutamat (MSG) er et salt av glutaminsyre, en ikke-essensiell aminosyre som finnes naturlig i mange matvarer som kjøtt, fisk, meieriprodukter, grønnsaker og sopp. Det kommer som et hvitt krystallinsk pulver og er kjent for sin evne til å forsterke umamismaken i mat. Umami er en av de fem grunnleggende smakene sammen med søtt, salt, surt og bittert, og beskrives som en smakfull...
...Fiocchetto får man ved å skjære fra svinelåret. Det skiller seg fra den mer kjente culatello ved å være en magrere spekepølse med en delikat smak. I denne versjonen blir den kokt med urter og krydder for en alternativ smak sammenlignet med den tradisjonelle.
...hvitvin, fylt i naturlig tarm.
Nettovekt: 0,350 gr.
Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og pakking.
Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Paprika D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler.
Nettovekt: 0,350 gr.
...På forespørsel
Lår, fileter og suprêmes av vaktler, meksikansk marinade, vill hvitløk og/eller curry pakket i vakuumforseglede poser på 1 kg.
Best før dato (BBD) er 20 dager.
...DATAPAQ-systemene inkluderer en datalogger, en varmebeskyttelsesbeholder, programvare og termoelementer. Med DATAPAQ Food Tracker kan du sikre kvaliteten og sikkerheten til dine kokte kjøtt- og fjærfeprodukter, bakervarer og ferdigretter.
Systemene følger sammen med matproduktet gjennom ovnen eller fryseanlegget og registrerer alle produkttemperaturer. Du kan overvåke produkttemperaturen gjennom...
... ved å erstatte utgangsbeltet med en skrå og demonterbar glideskinne uten verktøy, for å motta produktene i kassen.
Til slutt forbedrer denne automatiske maskinen sikkerheten for brukeren.
Egenskaper:
- Justering av tykkelse med trinn
- En-spors maskin
- Demonterbart transportbånd
- Utbyttbar kniv
- Industriell kapasitet: opptil 60 fileter/min
- 100% rustfritt stål
Alternativer:
- utgangsbelt (demonterbart uten verktøy)
- skrellerull med fordypning (for bedre ytelse ved dyp skrelling av røkte produkter)
Skjære bredde: 320mm
Bredde: 800mm
Høyde: 1300mm
Lengde: 1200mm
Effekt: 1,2Kw...
...Med en AGRIFRIGOR™ avfukter, blir luften tilpasset for tørking av høy. Takket være bruken av varmepumpe er enheten spesielt økonomisk og effektiv. Dette er mulig fordi både fordamperen og kondensatoren brukes i denne prosessen. Høy av meget god kvalitet gir godt melk og godt kjøtt, samt en betydelig forbedring av dyrenes helse.
...Som du kanskje vet, kan du lage mange forskjellige typer retter med kremfløtepatroner. Det finnes mange ulike teknikker du kan bruke for å anvende krempatroner. For eksempel har du retter der varm skum brukes, men selvfølgelig også kald, tykk, eller du bruker kremfløtepatronene til å marinere kjøtt. Tilsetningen av skum kan noen ganger ha flere grunner; først og fremst ser oppskriften mye mer...
...Svarte bønner er en type vanlige bønner, spesielt verdsatt for sine egenskaper. De er en av de grunnleggende matvarene i kostholdet til innbyggerne i Sør- og Mellom-Amerika. For tiden dyrkes svarte bønner over hele verden og brukes i mange forskjellige typer kjøkken. Svarte bønner er en utmerket ingrediens i den daglige menyen, de er mye billigere enn kjøtt eller fisk, og de gir mer verdifullt protein. De anbefales spesielt i kostholdet til personer med hjerte- og karsykdommer og problemer med blodsukkernivået, inkludert type 2 diabetes.
...Borehodet for å ta prøver fra kanaler kan kobles til alle konvensjonelle boremaskiner og trådløse skrutrekkere med sekskantet chuck eller universalt bitsfeste.
Kjøttprøvetaker for å ta bakterielle prøver fra overflaten av kjøtt i slakterier. Slakterivirksomheter (slakterier, kjøttbutikker osv.) er forpliktet til å utføre regelmessige mikrobiologiske analyser av slaktede dyr, f.eks. kalver...
... Aestivum (Sommertrøffel)
Denne soppen har en uregelmessig rund form, og er helt dekket av kantete pyramideformede vorter, som skiller den fra de andre.
Den kjennetegnes ved sin brune, nesten svarte farge og sitt kompakte kjøtt, intens og aromatisk lukt. Innvendig er den hvit og får en hasselnøttfarge etter hvert som den modnes, og blir aldri svart.
Den er mindre tett, veier mindre enn vintertrøffelen, og pleier å nå større størrelse.
...Boilur beltzaren gatza boilur beltzarekin, boilur usainarekin og forskjellige planteingredienser, som oliven og trøffel, pakket gjennom fysiske prosesser, med perfekt tekstur og en veldig behagelig lukt og smak av boilur beltza. Det er veldig deilig for enhver type rett, spesielt fisk, salater, egg og kjøtt,...
... kunstige produkter, fargestoffer og selvfølgelig uten GMO.
Ansvarlig
Kun tilgjengelig i løsvekt eller i resirkulert pappemballasje for en renere planet!
Ferskt kjøtt
Oppskriftene er laget med, delvis, ferskt kjøttfor et komplett ernæringsmessig bidrag.
100% Godkjent
Utviklet av ernæringsfysiologer, godkjent av veterinærer og ikke minst, av våre HUNDER!
Kontakt oss uten videre for å oppdage vårt sortiment og profesjonelle betingelser.
... tykkelsen på produktet og lar kjøttet enkelt settes inn under pressen. I tillegg er denne avtakbar. Det er derfor mulig å montere en glatt plate for delikate kjøtttyper som fjærfe eller en teksturert plate forkjøtt som storfekjøtt eller svinekjøtt.
Den manuelle kjøttpressen er ideell for escalope, tørket kjøtt, wok-kjøtt eller til og med minuttbiffer.
Maskinens dimensjoner (H×B×D): 880 (1600 med føtter)×400×450 mm
Beltbredde: 400 mm
Vekt: 25 kg (36 kg med føtter)
Garanti: 1 år...
...Ferske poteter, skrelt, kuttet i terninger og kokt.
Dimensjon på terningene: 16x16x16 mm.
Opprinnelse 100% fransk
Varietet med fast kjøtt: mer holdbarhet, mer smak og smeltende tekstur.
Produkt 100% naturlig: uten konserveringsmidler, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitter.
Ferskt kokt produkt: lavtemperaturkoking (under 90°C) og emballert i pose etter koking og nedkjøling.
Overlegen kvalitet...
...En av påleggene i "Apéritif des Sept Collines"-serien.
Godt grillet, lett krydret
Et deilig pålegg med intens smak av sopp. Perfekt å smøre på brød for å nyte som aperitiff, eller å bruke i matlaging, med fjærfe eller på grillet kjøtt.
Sammensetning: Champignon fra Paris opprinnelse Frankrike (79%), smør (20%), salt fra Guérande, pepper.
Dimensjoner: 6,6 cm (d) x 6,16 cm (h)
Nettovekt: 100 g...
...garanterer våre maskiner kontinuitet i kjølekjeden og oppfyller de strengeste standardene for kvalitet og sikkerhet.
Vi tilbyr et utvalg av emballasjesystemer, inkludert vakuum, modifisert atmosfære, luftuttak og krympefilm. Vakuumemballasje er spesielt effektivt for å forlenge holdbarheten til kjøtt og fisk ved å fjerne oksygen fra emballasjen, noe som forhindrer oksidasjon og vekst av bakterier.
...Kvalitet: for mat
Bearbeidet plante del: frukt
Ekstraksjonsmiddel: etanol og vann
Bærer: maltodextrin
Vitenskapelig navn: Psidium guajava Linn
Guava er en tropisk frukt med saftig, litt søtt og surt kjøtt og en intens aroma. Den er rik på vitamin C og fiber.
Våre produkter selges i bulk. Det er en minimum bestillingsmengde på 25 kg for de fleste av våre produkter. Prøver kan tilbys...
...Slicefil-300 Automatisk Skjærer er et utstyr som skiller seg ut for sin brukervennlighet, kompakte dimensjoner, høye ytelse og variasjon av kutt. Denne maskinen garanterer et bredt spekter av forskjellige sluttproduktpresentasjoner: parallelle, sirkulære og spiral. Produktlasting skjer manuelt. Kutting utføres av en høy presisjons sirkulær kutteskive.
Det manglende utstyret i charcuterie...
...Kunstige tarmer for ulike applikasjoner (rå pølse, kokt pølse, blanchert pølse) i forskjellige farger, kalibre og med ulike trykte design. Alle produsenter tilgjengelige.
...Vi designer og produserer utstyr for dynamisk klassifisering av vekt, som hovedsakelig brukes til å generere partier og sortere etter vekt. Denne typen løsning anbefales spesielt for næringsmiddelindustrien (fuglehold, kjøtt, skinke, fisk, frukt og grønnsaker, osv.).
Automatisk utstyr for å klassifisere produkter avhengig av deres vekt.
Dibal GW høyhastighets automatisk vektgraderer, med valgfritt klassifiseringssystem, samler produkter avhengig av deres vekt uten å stoppe produksjonslinjen (opptil 8 definerte vektområder).