Litauen, Vilnius
..."Lay's" Vårløk 130g "Lay's" Fromage 130g "Lay's" Skogscreme Sopp 130g "Lay's" Grillet Bacon 130g "Lay's" Tomat 130g "Lay's" Salt 130g "Lay's" Ost Everest 130g "Lay's" Paprika 130g "Lay's" Grillribbe 130g "Lay's" Vårløk 200g "Lay's" Fromage 220g "Lay's" Ost Everest 200g "Lay's" Tomat 200g "Lay's" Fromage 250g "Lay's" Vårløk 250g "Lay's STRONG" Chili&Lime 120g "Lay's STRONG" Ost&Jalapeno 120g...
Portefølje (19)
Bulgaria, Rakovski
I det lille, men himmelske Bulgaria, som ligger i den sørøstlige delen av Europa, mellom de høye fjellene og de jevne markene, i en by med rik historie, som forteller oss at hardt arbeid ikke er en myte, men en realitet - i flere tiår har familien min oppdrettet ender som blir fôret med ren mais for å gi et naturlig og sunt miljø. Plikten og kjærligheten til familien min tvang meg til å ta mitt v...
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
Frankrike, Vitrolles
CALICE HEMP, en B2B-plattform spesialisert for CBD-profesjonelle, er et innovativt selskap som skiller seg ut ved sin evne til å imøtekomme de spesifikke behovene til sine kunder med et mangfold av skreddersydde alternativer, samt et svært omfattende katalog av produkter basert på CBD, HCP eller H4CBD, med kontinuerlig overvåking av innovasjoner i bransjen. Blomster, harpikser, råvarer, gummies, ...
Portefølje (113)
Tyskland, Neunkirchen
...Original Lyonerpfanne Lyoneren stekes, grilles eller kokes jevnt rundt (tilberedning på komfyren, i ovnen og på grillen er enkelt mulig) og samtidig er det mulighet for å tilberede en tilbehør, som for eksempel stekte poteter, uten ekstra innsats. Helt lukket panne, slik at lyoneren blir brunet rundt hele. I midten er det plass til poteter, bacon, løk eller hva man ellers spiser med lyoner. Alt...
Portefølje (9)
Sveits, Hendschiken
...Ferdigbakte fryseprodukter, 82g. Ingredienser: Skummet melk, hvetemel, vegetabilske fett og oljer (herdet) (palmeolje (bærekraftig), rapsolje), egg, vann, ost 8%, stivelse, bacon (konserveringsmiddel E250, antioksidant E301), løk, soyamel, salt, sukker, bindemiddel (E466), smakforsterker (E621), gjær, krydder. Legg på brett og sett i den forvarmede ovnen. Steking: Ved 200°C, ca. 25 minutter. Lagringstemperatur: min. -18°C, en gang tint, ikke fryse igjen. Allergiinformasjon: Inneholder gluten, melk, egg, soya.
Samsvarende produkter
Quiche-terter
Quiche-terter
Andre produkter
Pizza Biter
Pizza Biter
Portefølje (7)
Østerrike, Wien
...Vi anbefaler Ramsa gresskarkjernemustard til kraftige kjøttretter, kald svinekjøttsteke, kjøttlabber, brettljause og som en delikatesse også til marinaden av potetsalat. Personalets hemmelige tips: smør ferskt rugbrød med gresskarkjernemustard, legg på bacon og nyt.
Portefølje (8)
Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes kommer i flere bemerkelsesverdige smaksvarianter: i blomsterdeig, i fersk urterull, med honning, rosiner, løk, bruschetta, sitron, og med bacon. Men også som aske-pavé, i butterdeig med geitost og honning, med Parmigiano Reggiano, Dansk Blå, og mange flere. Geitostene laget med vårt fokus på kvalitet kan bare styrke ditt rykte som en krevende distributør i valg av ferske og eksklusive oster for sine kunder.
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Østerrike, Klagenfurt Am Wörthersee
... produksjon. For aromatiske og smakfullt modne delikatesser. Klima-Modningsskap Produserer du håndlagde kjøtt- eller pølsevarer? Salami, bacon, skinke eller lignende delikatesser som må modnes lenger for å utvikle sin fulle smak? Da er modningsskapet fra KKT Lackner akkurat det rette for deg. Et modningsskap sørger for den ønskede og innstilte fuktigheten og temperaturen gjennom hele modningsprosessen. Produktene dine kan utvikle smak og aroma jevnt og er beskyttet mot temperatursvingninger og...
Portefølje (10)
Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
Frankrike, Paris
...Dette havsaltet med naturlig bacon-smak og intens røkaroma vil gi dine retter en dristig smakdimensjon for en ny opplevelse. Vårt salt høstes for hånd i saltvannene i Messolonghi, nordvest i Hellas, i hjertet av en av Europas viktigste verneområder. Renset, tørket og lagret utendørs etter tradisjonelle metoder, bevarer det alle sine sporstoffer og mineraler. Den milde røyking, 140 timer kald...
Portefølje (21)
...Godteri, som i sitt fargespekter ligner en regnbue. Forekommer med forskjellige fruktsmaker. Veldig ofte bestilles de med så spesielle smaker som ost, bacon, tomat, kylling. Pakket i en tube med 50 stk, i en samlerboks med 10 tuber.
Portefølje (10)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Frankrike, Poitiers
...På ganen er kombinasjonen av torv og salte noter fortsatt til stede; man tenker på bacon og saltet smør, før mer dekadente noter av vanilje og lime følger oss til slutten.
Portefølje (195)
Spania, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Slakting av svin som finner sted i den nordlige delen av Aragon.","FORMA":"hesteskoformet.","PREPARAZIONE":"skåret i tynne, lett avrundede skiver.","DA CONSERVARSI":"på et kjølig og tørt sted.","PRESENTAZIONE":"biter av kaliber 28/30; pakket i naturlig tarm.","INGREDIENTI":"magre deler av svin og bacon.","DA ACCOMPAGNARE":"med brød ristet med tomat eller hvitløk, eller alternativt uten krydder.","SAPORE":"smakfull, lett krydret med urter.","CONFEZIONAMENTO":"i kontrollert atmosfære.","SCADENZA":"6 måneder; datoen er angitt på emballasjen."}...
Portefølje (10)
Ukraina, Kharkiv
...• 100% naturlige ingredienser: ingen konserveringsmidler, ingen MSG, ingen kunstige smaker eller farger. Kun dampsteriliserte krydder, som går gjennom 7 trinn i renseprosessen. • Poteter - hovedproduktet i kostholdet til mange land. Dette garanterer etterspørselen etter produktet. • Ingredienser: naturlig bacon, ekte ost og karamellisert løk. • Universell bruk: kan tilsettes bakte, stekte, moste eller ovnsbakte poteter. • Kun de mest populære smakene. • Yummy Potato-krydder kan brukes hele året med alle potetretter tilberedt på hvilken som helst måte!
Portefølje (10)
Frankrike, Grigny
...Deilig kremet saus med røkt bacon og sopp. Også en ideell saus for ulike kjøttretter som kylling eller svinefilet.
Portefølje (93)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert: - Chipolatas nature X6 - Chipolatas 2X2 delbar - Pølser X4 - Røkte pølser X2 - Frankfurt-pølser X4 - Pølser 2X1 delbar - Hvit blodpølse X2 - Svart blodpølse X2 - Naturell bacon - Røkt bacon - Skinkeskiver med ben X3 - Røkt skinke til grilling X2 skiver - Stekt roastbiff skive - Vendée-skinke X4 skiver - Leverpostei skive - Landpostei skive - Paideig X2 - Hodepølse skive...
Ukraina, Zaporozhye
...Egenskaper: Røykemodus - 2 alternativer: 1. røyking av frukt, ost, egg og fisk; 2. røyking av fjærfe, vilt, kjøtt, pølser og bacon. Kontrollenheten regulerer: - temperatur i kammeret og ovnen; - størrelse og form på et høyspenningspuls (en forutsetning for korrekt penetrering av produktet i fenol, fordi produkter som kjøtt, pølser og fisk har ulik vevstruktur og andre fysikalsk-kjemiske...
Portefølje (1)
Belgia, Zele
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet ti...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere gård...
Samsvarende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Spania, Valencia
... ARRANGEMENT HVOR SOM HELST I SPANIA MED ALLE GARANTIER FOR SUKSESS. VÅRT FORHOLD MELLOM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESJONELLE. med grovt salt og hvitløkolje. 2 timer koketid. -Koteletter og Michanas, krydret med salt og pepper. SVIN: - Hele smågriser, grillet eller stekt. Kryddret med saltlake, vin, sitron og aromatiske urter. 4 timer koketid. •- Iberiske ribbe, grillet, krydret med salt og pepper og chimichurri. 3 timer koketid. -Lår på grillen, fylt med bacon og krydret med salt og pepper og krydder.
Portefølje (9)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Italia, Marciano Della Chiana
...Denne versjonen av Finocchiona IGP har en netto vekt på omtrent 500 g og er pakket hel i naturlig tarm. Finocchiona IGP produseres med utvalgte stykker av svinekjøtt av høyeste kvalitet. Blant disse finner vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Bearbeidingen kjennetegnes av tilsetning av aromatiske frø av vill fennikel, salt, pepper og hvitløk. Denne naturlige og ekte blandingen gir den...
Portefølje (10)
...Fyllt Kalkun til Jul. Denne julen, prøv vår Fylte Kalkun, og du vil ha den hjemme hos deg på mindre enn 24 timer. Velg mellom 3 Alternativer og Glem å Lage Mat, !BARE VARM OPP OG NYT! KLASSISK Kylling- og iberisk svinekjøtt, serranoskinke, eple, bacon, aprikoser, piquillo-paprika, mandler, oliven og sopp, alt dynket i Pedro Ximenez. BOLETUS Kylling- og iberisk svinekjøtt, iberisk skinke...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play