Italia, Marmirolo
...W 270-290. Hvetemel Type ‘0’. ROUTE 36 er melet som er ideelt for Pizza de Rueda de Carro og for alle prosesser som krever svært elastiske deiger. Hvetemel av Type ‘0’ er laget av nøye utvalgte korn fra varianter som har et utmerket innhold av løselige proteiner og gluteniner. En dyktig maling kan også regulere mengden og forholdet av løselige og uløselige fibre for å oppnå fordeler både fra et ernæringsmessig og reologisk perspektiv, det vil si plastisiteten til deigene. Derfor gir Route 36 svært elastiske deiger som verken krymper eller revner, og som er enkle å kjevle ut.
Portefølje (56)
Ukraina, Kyiv
... kvalitet kjennetegnes ved den minste partikkelstørrelsen – ikke mer enn 40 mikron – og den nesten totale fraværet av fiber og partikler fra skallene til hvert korn. Dette gjør melet veldig mykt og luftig, men fra et kostholdsperspektiv er denne varianten den minst nyttige. Det inneholder mye kalorier, som på ingen måte kompenseres av fiber, men er naboer med gluten. Til tross for sin kulinariske appell, er produkter laget av hvetemel av høy kvalitet delikatesser med svært lite nytte. Emballasje – fra 1 kg, enhver emballasjedesign er mulig.
Portefølje (27)
Frankrike, Saint Mard De Réno
...Vår mel inkluderer hele kornet. Det er rikt på proteiner, fiber, mineraler og vitaminer. Gunstig for helsen. Kornet, kim og skall gir en bedre ernæringsverdi. Kornstørrelsen på vårt mel gjør det enkelt å bruke i hverdagen. Dra nytte av alle fordelene med frøene samtidig som du beholder dine matlagingsvaner. Bruk: alene eller i blanding til alle dine salte eller søte retter: kaker, quicher, pannekaker, sauser, kremer, brød…...
Portefølje (15)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play