Nederland, Roosendaal
MEGAPROJECTS BV, din første kilde for innovativt kjøkkenutstyr og produkter av topp kvalitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjøkkenutstyr, designet for å heve din matlagingsopplevelse og forvandle kjøkkenet ditt til en kulinarisk oase. Vi fokuserer på fortreffelighet, og tilbyr deg de nyeste trendene, avanserte teknologier og høykvalitets håndverk, alt under ett tak. Oppdag vårt høykvalitets kjøkke...
Portefølje (188)
Belgia, Rumst
MSY Invest posisjonerer seg som en dynamisk grossist og distributør i Europa, som møter et variert spekter av B2B-behov innen ulike sektorer. Spesialisert i distribusjon av et bredt utvalg av produkter, er MSY Invest referansen for bedrifter som ønsker å forbedre sitt tilbud innen mange kategorier som elektriske verktøy, håndverktøy, kjøkken- og bordartikler, kjøkkenapparater, forbrukerelektronikk...
Portefølje (199)
Romania, Botosani
...Det er det tredje snittet fra storfekjøttbeinet, og det er veldig mørt. Vi anbefaler å lage mat ved å koke, dampe, grille eller i ovnen. Deler av halen fra lenden kan også stekes i panne.
Portefølje (23)
Frankrike, Mitry Mory
Grunnlagt i 1998, er ALIA en grossist spesialisert på bordkunst med produkter av profesjonell kvalitet til markedets laveste priser. Vi garanterer et bredt utvalg av produkter innen bordkunst & CHR av profesjonell kvalitet til riktig pris. Vi samarbeider med store merker som Sarreguemines, Pillivuyt for våre fat, brett og tallerkener. Samt med Chef & Sommelier, Stolzle Lausitz og Lehmann Glass for...
Portefølje (265)
Østerrike, Lind Im Drautal
...Smaker utmerket med basilikumpesto!!! Koketid Ta de frosne pastaputene ut av posen og legg dem i allerede kokende, saltet vann. La pastaen koke i ca. 8 minutter. Ta dem deretter opp og la dem renne av. Du kan også steke den allerede kokte pastaen i en panne med litt smør før servering. Pakke 1.) 50 stykker i PE-pose (storkundeenhet) 2.) 8 stykker i PE-pose (detaljhandelenhet)...
Portefølje (11)
Frankrike, Longwy
...Den mest smakfulle måten å konsumere quinoa på er å koke den i en panne med litt olivenolje, krydder, urter og grønnsaker, og lage en "curry" med quinoa, som kan varieres i det uendelige! Vi er veldig stolte av å samarbeide med et kooperativ i Sør-Frankrike for denne quinoa-varianten. Den kommer fra Anjou og Occitanie. Pose på 200 g. Referanse: EPI013 På lager: 45 Energi: 489 kcal / 2044 KJ Fiber: 28,3 g Protein: 22,4 g...
Portefølje (82)
Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
ufs.country_names.RU, Moscow
...{"Cooking method":"Koke metode\nTa en flaske tørr rødvin (0,75 l). Hell vinen i en emaljert panne, tilsett innholdet i pakken og sukker etter smak. Varm opp til 70 grader, ikke kok! La gløgg trekke i 30 minutter. Sil. Server varm.\n\nIngredients\nAppelsin (tørkede skiver), tørkede druer, Ceylon kanelstang, ingefærrot, sitronskall, stjerneanis, hel kardemomme, nellik.\n\nNæringsverdi per 100 g.\nProteiner (g / 100g)… 5,0\nFett (g / 100g)… 4,0\nKarbohydrater (g / 100g)… 62\nEnergiverdi (kcal / 100g)… 300"}...
Portefølje (178)