Italia, Marmirolo
... ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i ulike formater, som plater, gjennom presse, gnocchi, trofie, fylt pasta som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgjengelig i papirsekk med ventil på 25KG.
Portefølje (56)
Italia, Imperia
...Typisk tradisjonell ligurisk saus, sammensatt av de beste italienske tomatene, fersk basilikum, ekstra jomfruolivenolje og hvitløk. Den enkle hemmeligheten bak en sunn og velsmakende forrett. Produktegenskaper I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Den rike og omsluttende smaken gjør den perfekt for alle typer pasta. Lett oppvarmet, for...
Portefølje (44)
Italia, Palagianello
Italia, Brusaporto
..."Scarpinòcc" er en tradisjonell spesialitet og symbolet på den kulinariske historien til landsbyen og innbyggerne i Parre, en kommune i den høye Valle Seriana i provinsen Bergamo. Navnet refererer til formen som svakt minner om håndlagde tøfler laget av stoff, som var i bruk for noen tiår siden, og som kvinnene i landsbyen sydde for sine familier. Fersk pasta med en mager fylling basert på grana...
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Reggio Emilia
... balsamicoeddiken, en uimotståelig kombinasjon, typisk for den italienske tradisjonen! De sprø Taralli og de smakfulle grønne olivenene fullfører Milano matboksen. Milano matboks inneholder: - Durumhvete semolina spaghetti 500g - Cherrytomatsaus 690g - Ekstra virgin olivenolje 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumpakket 24 måneder lagret 240g - Taralli 100g - Balsamicoeddik 5 år lagret 250ml - Tradisjonell salami vakuumpakket 300g.
Portefølje (10)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Vi sender de beste typiske produktene fra Sardinia over hele Europa: Saueost; Kuoster; Viner (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte-likør; Tradisjonelle godteri; Tradisjonell pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Våre kunder er både private og forhandlere. Rask levering!!
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play