Italia, Marmirolo
... ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i ulike formater, som plater, gjennom presse, gnocchi, trofie, fylt pasta som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgjengelig i papirsekk med ventil på 25KG.
Portefølje (56)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
Italia, Imperia
...Typisk tradisjonell ligurisk saus, sammensatt av de beste italienske tomatene, fersk basilikum, ekstra jomfruolivenolje og hvitløk. Den enkle hemmeligheten bak en sunn og velsmakende forrett. Produktegenskaper I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Den rike og omsluttende smaken gjør den perfekt for alle typer pasta. Lett oppvarmet, for...
Portefølje (44)
Italia, Martina Franca
...Il Pecorino Pugliese Stagionato er en ost med intens og aromatisk smak, en autentisk representant for den pugliesiske oste-tradisjonen. Modnet i 15 måneder, er denne pecorino laget med melk fra Merinos- eller Gentile di Puglia-sauer, utvalgt for deres kosthold rikt på duftende fôr og urter. Den ruglete og gyldne skorpen omslutter en kompakt og smeltende pasta, med en smak som minner om melk, veldig aromatisk men ikke krydret. Denne osten er ideell for de som søker en autentisk og tradisjonell smak, perfekt for å berike retter og aperitiffer med et preg av Puglia.
Portefølje (29)
Italia, Palagianello
Italia, Brusaporto
..."Scarpinòcc" er en tradisjonell spesialitet og symbolet på den kulinariske historien til landsbyen og innbyggerne i Parre, en kommune i den høye Valle Seriana i provinsen Bergamo. Navnet refererer til formen som svakt minner om håndlagde tøfler laget av stoff, som var i bruk for noen tiår siden, og som kvinnene i landsbyen sydde for sine familier. Fersk pasta med en mager fylling basert på grana...
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
Italia, Reggio Emilia
... balsamicoeddiken, en uimotståelig kombinasjon, typisk for den italienske tradisjonen! De sprø Taralli og de smakfulle grønne olivenene fullfører Milano matboksen. Milano matboks inneholder: - Durumhvete semolina spaghetti 500g - Cherrytomatsaus 690g - Ekstra virgin olivenolje 250ml - Parmigiano Reggiano vakuumpakket 24 måneder lagret 240g - Taralli 100g - Balsamicoeddik 5 år lagret 250ml - Tradisjonell salami vakuumpakket 300g.
Portefølje (10)
Italia, Villafranca
...ligger i sammensetningen; den eksklusive bruken av høykvalitets durumhvete sikrer at hvert produkt har en overlegen smak og konsistens. Det som gjør den unik, er at den er designet for å tilby en unik sensorisk opplevelse når det gjelder smak, aroma og konsistens. Hva som skiller oss ut Håndverktradisjon -Pasta med autentisk og tradisjonell smak. Overlegen kvalitet -Streng utvelgelse av...
Portefølje (4)
... kombinerer estetikk, praktisk, innovasjon og utmerket komfort. På restauranten serverer vi mat laget av egne råvarer. Olivenolje, spekemat, oster, kjøtt og syltetøy som er resultatet av arbeidet fra gården og lokale gårder, og garanterer "Km. Null". Mat som bevarer all smaken fra landsbygda og tradisjonell matlaging. Interiøret i restauranten og alt inventar er laget av lokal stein som er tro mot den typiske landlige stilen i vårt område. Mellom kokkene lar vi enkle og naturlige elementer fra jorden sameksistere.
Portefølje (1)
Italia, Pordenone
... selskapet til å flytte produksjonen til provinsen Modena, hvor, i tillegg til PASTA 1 MINUTO, et nytt produkt blir født som vil gi opphav til merket VECCHIA MODENA. Med dette merket identifiseres en linje av fersk, frossen pasta som, i motsetning til tradisjonell fersk pasta, kun har kulde som konserveringsmiddel. Linjene suppleres med produksjon av frosne sauser, og linjen FORNO PRONTO oppstår, hvor pastaene og sausene, alltid frosne, blandes og pakkes for deretter å bli solgt som ferdigretter.
Våre produkter, unike og ekte, er resultatet av et nøye arbeid, spesielt med fokus på utvalg av ingredienser av god kvalitet og en type tilberedning som fortsatt er tradisjonell, utført etter oppskriftene til våre besteforeldre med 100% manuell produksjon av all vår fylte pasta, sauser og søtsaker. Selv om vi er en liten bedrift, prøver vi å sikte mot et marked av høy kvalitet, og derfor velger...
Italia, Villafranca
... pastaen spesiell, ligger i sammensetningen. Den eksklusive bruken av høykvalitets durumhvete semulegryn sikrer at hvert produkt har en utmerket smak og en utmerket konsistens. Det som gjør den unik, er at den tilbyr en enestående sanseopplevelse når det gjelder smak, aroma og tekstur. Hva som kjennetegner oss Håndverksmessig tradisjon -Pasta med autentisk og tradisjonell smak. Høy kvalitet...
Vi sender de beste typiske produktene fra Sardinia over hele Europa: Saueost; Kuoster; Viner (Cannonau, Bovale, Carignano, Cagnulari, Vermentino); Myrte-likør; Tradisjonelle godteri; Tradisjonell pasta (Malloreddus, Lorighittas, Fregola). Våre kunder er både private og forhandlere. Rask levering!!
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play