...Risnudler er et sunt og deilig alternativ til tradisjonellpasta laget av hvete. De er laget av rismel og vann, og er naturlig glutenfrie og lave på fett. De er perfekte for de som ser etter glutenfrie matalternativer eller for de som ønsker å redusere karbohydratinntaket. Risnudler er enkle å lage og har en myk og lett tekstur, noe som gjør dem ideelle å kombinere med en rekke sauser og krydder. Prøv risnudler i dag og oppdag en ny måte å nyte dine favorittpastaretter på!
...Sprø pasta som vi ikke tilsetter sukker. Kun med solsikkeolje og maltitol. De er perfekte til snacks og kaffe, en perfekt snack når som helst på dagen. Du kan gi dem en annen smak ved å smøre dem med syltetøy, smør eller kakaokrem, akkurat som du ønsker.
De er melkefrie (laktosefrie, melkeproteinfrie) og nøttefrie.
Kan inneholde spor av soya og sennep.
...MayoVegana er det veganske alternativet til tradisjonell majones.
Den lages uten egg og melk, og den er glutenfri. Det er en saus med lett tekstur og mild smak, med et lite hint av sennep, som gjør denne sausen til et produkt med eksepsjonell smak.
Den er perfekt for å akkompagnere alle typer retter som salater, pasta, grønnsaker og den typiske russiske salaten.
VEGANSK · GLUTENFRI...
... spanske forbrukere
Ost Emmental - laget av melk fra kyr som beiter i Alpene
Ost Cheddar - tradisjonell britisk oppskrift
Ost Hushall (light) - tradisjonell svensk oppskrift
Kremost til smøring - 100% naturlig, uten kunstige tilsetningsstoffer
Feta-type ost - ideell for kalde og varme retter
Blåmuggost Danablu Castello - tradisjonell dansk oppskrift
Smør Lurpak - den mest solgte smøret i verden
Vi ser frem til å samarbeide med dere.
Finn mer om oss på vår nettside og bli inspirert av oppskrifter i Naturarla-fellesskapet.