Italia, Orbassano
...Acqua, egg og semolina av durumhvete skaper den perfekte blandingen for denne pastatypen, preget av sin rørformede og ru, stripete overflate. Denne konsistensen er designet for å fange og holde på sauser, noe som gjør den til et ideelt valg for rike ragù (kjøttsaus).
Portefølje (63)
Italia, Giuliano
I over førti år har Di Rosa vært et referansepunkt i konfektbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter som forener italiensk håndverk med lidenskap for kvalitet. Med mer enn 200 artikler klare for verdens eksport, er Di Rosa ikke bare et merke, men en garanti for fortreffelighet og autentisitet. Vårt selskap distribuerer ikke bare produkter av høy kvalitet, men er også spesialisert på å lage...
Portefølje (129)
Italia, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEL, SEMIFERDIGE PRODUKTER OG FORBEDRINGSMIDLER FOR ET MARKED I KONTINUERLIG UTVIKLING Molino Magri, grunnlagt i 1929 og lokalisert i Marmirolo, Mantova, har i fem generasjoner videreført lidenskapen for Kunstmaling fra far til sønn. Molino Magri er et møllefirma som, gjennom bearbeiding av utvalgt hvetemel, produserer et bredt spekter av profesjonelle meltyper for baking, pizzeria...
Portefølje (56)
Italia, Guardiagrele
...Blanding for Pugliese-brød basert på ommalte durumhvete semolina og med surdeig, for et brød med elastisk krumme og forlenget friskhet. Format: 25 kg Dosering: 100%...
Portefølje (91)
Italia, Carmagnola
Selskapet Pasta Berruto spa ligger i via Sommariva, 139 i Carmagnola (TO), og har drevet innen pastaproduksjon med stor lidenskap siden 1881. Familien Berruto har en århundrelang erfaring innen kornmarkedet og pastaproduksjon. På det italienske markedet opererer selskapet med egne merker og kundens merker, og samarbeider med de viktigste nasjonale kjedene. Pasta Berruto spa har i mange år inngå...
Portefølje (3)
Italia, Messina
La Truscia, et ungt og dynamisk selskap fra Sicilia, har som mål å bli et referansepunkt for både forhandlere og privatpersoner i jakten på typiske sicilianske håndverksprodukter preget av høyeste kvalitet i produksjon og håndverk. La Truscia er født ut av ønsket om å bevare og opprettholde de gastronomiske tradisjonene på Sicilia og dele smaker og dufter fra dette fantastiske landet. Ekthet og k...
Portefølje (10)
Italia, Catania
Firmaet har vært til stede på markedet i mer enn 80 år, grunnlagt av min bestefar rundt 1920. Det ble drevet av min far før det ble overtatt av meg i 1998, året da jeg endret firmanavnet tilbake til det opprinnelige. Vi er nå inne i den tredje generasjonen som driver vårt engrosfirma, og vi har en kundebase bestående av barer, pizzeriaer, konditorier og bakerier. Vi tilbyr råvarer og halvfabrikata...
Portefølje (8)
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie er en type kort pasta laget av en deig av durumhvete semolina og vann. Takket være sin avlange og spisse form er de perfekte for å servere enkle og smakfulle retter.
Portefølje (4)
Italia, Montecorvino Rovella
...Calamarata rigata. Laget med de fineste italienske semolina.
Samsvarende produkter
Calamarata rigata
Calamarata rigata
Andre produkter
pennette rigate
pennette rigate
Portefølje (2)
Italia, Ceglie Messapica
...Fersk durumhvete semolina pasta i modifisert atmosfære.
Portefølje (1)
Italia, Sassano
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Crotone
...Steinmalt mel: meltype "0" 35% + meltype "1" 35% + durumhvete semolina 30%...
Portefølje (2)
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Italia, altamura
...Unibrands' sortiment, sammen med sine merker, Novoforno, Pasta e Gusto, er dypt forankret i mattradisjonen fra vårt land, hvor vi henter rikelig for å tilby en komplett linje av typiske produkter fra et sunt middelhavskosthold. I våre deiger er det alltid semolina av hard hvete, som i dag er så ettertraktet at den har blitt vårt kvalitetsmerke. Våre produkter oppstår, Unibrands med sine merker er...
Portefølje (3)
...Tre søstre, i 1984, gikk sammen og startet "Forno delle Sorelle Palese" i Potenza. Siden den gang har de, i henhold til den gamle lucanske tradisjonen, laget brød og den typiske strazzata av semolina fra hard hvete med naturlig heving, den klassiske tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci med fennikel og stozze. Dette er bare noen av delikatessene som fortsatt i dag blir laget med den samme...
Italia, Salerno
Vår bakerivirksomhet har vært i drift i tretti år, drevet av familien, og det kunne ikke vært annerledes gitt våre røtter; vi kommer fra Gragnano, pastaens hjemland, hvor lukten av semolina fra hard hvete fyller luften. Å lage brød, kaker og alt som kommer fra mel er en stor lidenskap for oss, som vi har gjort til vårt arbeid. Tegnene på denne lidenskapen er synlige i omsorgen og ektheten av alt...
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Italia, Castellammare Del Golfo
Vårt pastafabrikk ble grunnlagt i 2018 med en utpreget tradisjonell tilnærming, med mål om å produsere pasta av høy kvalitet, ved hjelp av håndverksmetoder. Vi produserer både klassiske og regionale tørre pastaer, med respekt for miljøet og folks helse. Alt begynner med en nøye utvelgelse av semolina fra Sicilia og Italia, samt andre råvarer som settes sammen med de samme teknikkene som tidligere...
Produksjon av farget pasta, eggpasta, smaksatt pasta og semolina pasta.
Mykt hvetemel og semolina for pastaprodusenter. Produksjon av økologisk semolina.
...ORECCHIETTE - CAVATELLI - FERRICELLI LUCANI. For de bronseformede: PACCHERI - MEZZI PACCHERI - TORCIGLIONI. I tillegg er de regionale formatene laget med semolina av typen "SENATORE CAPPELLI" allerede tilgjengelige.
Vårt selskap produserer pasta av durumhvete på en håndverksmessig måte, men med de mest moderne maskinene, og utfører en helt håndverksmessig prosess, som langsom og lang tørking (omtrent 3-4 dager) ved svært lave temperaturer (40°-45°). Støpeformene er utelukkende i bronse, for en unik porøsitet. Alt dette kombinert med vårt spesielle utvalg av semolina, og kunnskapen til vår mesterpasta-maker, gir liv til et unikt produkt.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play