Italia, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MEL, SEMIFERDIGE PRODUKTER OG FORBEDRINGSMIDLER FOR ET MARKED I KONTINUERLIG UTVIKLING Molino Magri, grunnlagt i 1929 og lokalisert i Marmirolo, Mantova, har i fem generasjoner videreført lidenskapen for Kunstmaling fra far til sønn. Molino Magri er et møllefirma som, gjennom bearbeiding av utvalgt hvetemel, produserer et bredt spekter av profesjonelle meltyper for baking, pizzeria...
Portefølje (56)
Italia, Pergola
...Pizza klar på 2 minutter Med PIÙTRECENTO blir smaken på bordet større. Den har et stekeområde på 80×90 centimeter, som gir mer plass til å steke flere retter samtidig; dermed blir matlagingen utendørs enda raskere, morsommere og mer bekymringsfri. Tenn og varm opp på 10 minutter, og deretter trenger du bare 2 minutter for å bake eksepsjonelle pizzaer og mer.
Portefølje (154)
Italia, MILANO
...PZ 100 PIZZABOX 33 X 33 KARTONG I ANTI-SKJÆR PIZZABOX CM 33 X 33 BOKS FOR PIZZAER, PIADINE, PANINI PZ 100 ØKOLOGISK KARTONG FOR PIZZA PAKKE MED 100 PZ EURO 14,00 1 PALETT 30 PAKKER = 3000 PZ MINIMUMSORDRE 30 PALETT...
Portefølje (229)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store er et italiensk selskap som er ledende innen produksjon og distribusjon av typiske matvarer fra Puglia, med fokus på eksport til internasjonale markeder og engros. Takket være en nøye utvalg av råvarer, som utelukkende kommer fra lokale gårder og oppdrett, garanterer vi autentiske produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment inkluderer ferske oster som mozzarella di bufala, kremet burra...
Portefølje (29)
Italia, Roma
...Golosa og rik på ingredienser, Capricciosa er et must blant klassiske pizzaer. Champignon-sopp, strengt ferske, artisjokker i naturlig form, svarte oliven og smaken av kokt skinke gjør fyllet komplett og rikelig, som vil tilfredsstille selv de mest kresne ganer.
Portefølje (2)
Italia, Giarre
...Produksjon av fylte pizzaer i ATM med holdbarhet på 30 dager i følgende smaksvarianter: Margherita på 450 g, Salame Dolce på 500 g, Salame Piccante på 500 g, Wurstel på 510 g, Montanara på 550 g, Vegetariana på 550 g. Mulighet for andre fyllinger etter kundens valg. Frakt til hele Europa.
Portefølje (7)
Mr Pilo Gourmet Food er et selskap med base i Cagli, som ligger i innlandet i Marche-regionen, og tilbyr typiske sprø bakverk, snacks, pizza-bunner, focaccia-bunner, sandwich-bunner og generelt bakevarer, som har originaliteten i oppskriftene og den endelige kvaliteten på de ulike produktene som sine kjennetegn. Alle våre produkter er ATM og bør oppbevares utenfor kjøleskapet og unna varmekilder.
Portefølje (10)
Italia, altamura
Unibrands' sortiment, sammen med sine merker, Novoforno, Pasta e Gusto, er dypt forankret i mattradisjonen fra vårt land, hvor vi henter rikelig for å tilby en komplett linje av typiske produkter fra et sunt middelhavskosthold. I våre deiger er det alltid semolina av hard hvete, som i dag er så ettertraktet at den har blitt vårt kvalitetsmerke. Våre produkter oppstår, Unibrands med sine merker er ...
Portefølje (3)
Italia, Mesoraca
... og fuktighet. Når det skjæres fint, smelter det i munnen. Anbefales til forretter og som ingrediens i hovedretter og pizzaer. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/500g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svinekjøtt, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Italia, Mirabello Sannitico
...Våre tradisjonelle vedfyrte ovner for napolitansk pizza er håndlaget, murstein for murstein, med kvalitetsmaterialer og 100 % laget i Italia. Vi har forskjellige størrelser fra en indre diameter på 80 cm opp til 150 cm, fra 2 til 11 pizzaer. Alle våre modeller kan tilpasses for drift med gass. Hver ovn blir skreddersydd og utsmykket med mosaikker etter kundens valg.
Portefølje (3)
Italia, Noci
...Burrata, juvelen i den typiske ostetradisjonen fra Puglia, består av et håndlaget mozzarella-skall laget av våre ostemakere, som er fylt med et mykt hjerte av håndrevne mozzarella-biter og krem. Dette gir en liten pakke med en deilig, søt og delikat smak. Det er et produkt som kan brukes til fersk konsum, krydret med ekstra jomfruolivenolje eller servert med salat, cherrytomater, brød eller delikate retter som røkt laks, eller brukt til å fylle pizzaer eller gourmetpastaretter. Utmerket også i kombinasjon med et godt glass vin.
Portefølje (10)
...vi tilbyr håndstekte pizzabunner og pinsa for food service, samt frosne pizzaer for GDO under merket "MAGNIFICA ROTONDA" og også som private label. Våre pizzaer er stekt på refraktær stein.
Portefølje (1)
Italia, San Giovanni In Fiore
...100% Helix sneglekjøtt, vann, hvitvin, salt, aromatiske urter, naturlige smaker, pepper, krydder. Klar til å bake halvdeler for 5/6 pizzaer. Boks 420g.
Italia, San Donà Di Piave
Høy kvalitetsprodusent av hjemmelagde frosne pizzaer, bruschetta, snacks, focaccia og flammkuchen, og vi tilpasser også produktene våre for din aktivitet. Vi jobber spesielt med Ho.Re.Ca.-leverandører og detaljhandelsdistributører som leverer våre ekte italienske oppskrifter over hele verden.
Italia, Sant'arcangelo Trimonte
Kjøkken og historie møtes. En århundregammel historie som lever hver dag: i våre frosne og tørre bakevarer legger vi ned en lidenskap som utstråler kvalitet, takket være den perfekte kombinasjonen av autentiske og ekte råvarer, fri for konserveringsmidler og tilsetningsstoffer, og skaper leveranser til restaurantbransjen og dagligvarehandelen. Tro mot de historiske røttene i vårt land, prøver vi å...
Italia, Albano Laziale
Pinsa Romana er en rett rik på historie, hvis opprinnelse går tilbake til det gamle Roma. Nyutviklingen av oppskriften har gjort dette produktet unikt: deigen er laget av en blanding av mel, som hvete, ris og soyamel, med en høy prosentandel vann, surdeig og uten tilsetning av tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. De viktigste egenskapene er: - oval form - sprø kant - høy fordøyelighet oppnåd...
Vårt laboratorium produserer håndlagde produkter laget utelukkende med ingredienser av høyeste kvalitet, uten tilsatte konserveringsmidler, som også er laktosefrie, melkefrie og eggfrie. Dette inkluderer: forretter, hovedretter, tilbehør, fylte eller ufylte brød, pizzaer og søtsaker, fritert mat, rustikke retter, jule- og festlige søtsaker. Produktene er allerede kokt og fryst, og er klare til å...
Pizzeria da Giorgio ønsker sine gjester velkommen i et komfortabelt miljø med aircondition og sommerhage. Pizzeriaen serverer spesielle og smakfulle pizzaer stekt i vedfyrt ovn, samt spesialiteter fra det typiske mantovanske kjøkkenet. Lokalet lager også pizza til lunsj og tilbyr takeaway både for pizza og retter fra kjøkkenet. Pizzeria da Giorgio ligger i Roverbella, i provinsen Mantova.
Il Panificio Le Bontà Trecchinesi har i over tjue år tilbudt sine produkter til en trofast og stadig voksende kundebase. Gjennom årene har bakeriet Le Bontà Trecchinesi diversifisert sine produkter, og tilbyr nå ikke bare brød, men også frese, tozzetti, hvite og røde pizzaer, panettoni, brød og brødsmuler. Men hva er hemmeligheten bak duften av dette brødet? Enkelt: naturlige ingredienser som mel, vann, salt og surdeig, bearbeidet med lidenskap og dyktighet, i henhold til læren fra de gamle mesterbakerne.
Italia, Iseo
... beachvolleyballbane, en stor rampe for sjøssetting av båter, en privat strand, bøyer for båtplass, samt en bar og snackbar med ferdigretter, pizzaer og smørbrød. I tillegg har gjestene tilgang til gratis wi-fi og sykler. Mulighet for båtutleie, utflukter i området og vannsport. En resepsjonstjeneste som alltid er tilgjengelig for å imøtekomme kundenes behov og alle komforter som kreves for en avslappende ferie, er de karakteristiske elementene ved campingplassen.
Italia, Matera
Mazzilli srl (ltd.) er en italiensk produsent og grossist av frossenmat med base i Matera, spesialisert på frosne croissanter, viennoiserie, samt tradisjonell italiensk mat som frosne pizzaer, rusticos og panzarottinos. Alle våre produkter er laget med italienske ingredienser, i våre fasiliteter i Matera, av høyt kvalifisert italiensk personale. Takket være variasjonen i Mazzilli-katalogen, og...
Portefølje (4)
Italia, Acerra
Den ekte napolitanske håndverkspizzaen, klar på få minutter, kjevlet for hånd med 100% italienske produkter. Vi er en oppstartsbedrift som jobber for å spre den ekte napolitanske håndverkspizzaen over hele VERDEN. Vår rettesnor er viljen til å vokse og kontinuerlig forbedre oss. I alle våre aktiviteter er målet å bringe det italienske produktet par excellence inn i hjemmene over hele verden. Vi fo...
Italia, Giarre
Produksjon av frosne matvarer: frokost, siciliansk rotisserie, granitaer og sicilianske sorbeter, småsnacks til aperitiffer, catering osv.
Italia, Trentola Ducenta
Vår virksomhet er produksjon av typisk napolitansk frossen mat. Vi er et selskap som tilpasser seg alle markedets behov, fra engros til stor distribusjon, til pizzerier og restauranter. Våre produkter er godt ansett fordi, selv om de er industrielt bearbeidet, klarer vi alltid å bevare det håndverksmessige preget.
Vårt selskap ble grunnlagt i 1983 som en pizzeria åpen for publikum, og det er det fortsatt. Men siden 2008 har vi diversifisert vårt tilbud ved å produsere en linje med håndlagde frosne pizzaer. Vi har markedsført dem i vårt område gjennom små dagligvarebutikker og noen supermarkeder, og har umiddelbart fått positive tilbakemeldinger. Vi opprettholder de samme håndverksproduksjonsstandardene...
... på dem med matintoleranser og spesielle diettbehov, og tilbyr på forespørsel menyer for cøliakere. Pizzarestauranten: Åpen på fredager, lørdager og søndager (i sommermånedene hver kveld), har et stort utvalg av pizzaer for alle smaker, runde, tynne og en halv meter. Den tilbys både med klassiske varianter og med interessante modifikasjoner, alt laget utelukkende med råvarer av høy kvalitet.
Lokalet, drevet av familien Zambon i førti år, har 50 sitteplasser i tre rom, pluss hundre til i den store hagen i Campo Santo Stefano. Kjøkkenet som tilbys av kokken er typisk tradisjonelt venetiansk. Et blikk på menyen: blandede sjømatforretter og italienske forretter, ulike risottoer, linguine med sjømat, grillet fisk; dessert med skje og hjemmelagde paier. Typiske retter er gnocchetti alla Santo Stefano og ovnsbakt branzino. Et stort utvalg av pizzaer kompletterer en allerede svært innbydende meny.
Pizzeriaen ble grunnlagt i Taormina takket være ideen til kokk Marco, som alltid har hatt en lidenskap for å kombinere smakfulle pizzaer med utmerkede håndverksøl. Hos oss kan du finne pizzaer, fra de store klassikerne til de mer spennende og fantasifulle med frukt og fisk, samt et lite utvalg av forretter og hovedretter for de som ikke er så glad i pizza. Vi har et bredt utvalg av europeiske...
Italia, Biella
...PIZZA FOOD EXPORT" oppsto fra viljen til en gruppe entreprenører innen næringsmiddelindustrien som har samlet sine faglige ferdigheter for å skape en industriell virkelighet preget av et produkt laget av italienske hender og nasjonale ingredienser. I denne sammenhengen har selskapet PIZZA FOOD EXPORT som mål å innovere og optimalisere produksjonsprosessen og distribusjonen av ferske og frosne pizzaer. Faktisk er de ulike kompetansene i selskapet i stand til å garantere en komplett verdikjede som, fra produksjon, når logistikken og distribusjonen over hele det nasjonale og europeiske territoriet.
Italia, Trento
... bake sprø pizzaer med type 0 mel, fullkornsmel og også glutenfrie meltyper for å imøtekomme kunder med intoleranser mot visse matvarer. Til slutt, som de beste restaurantene, er det mulig å organisere bedriftsmiddager og arrangementer.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play