Italia, Marmirolo
... ingrediensen for å lage alle typer tradisjonell fersk pasta i ulike formater, som plater, gjennom presse, gnocchi, trofie, fylt pasta som ravioli, tortellini, agnoli... Tilgjengelig i papirsekk med ventil på 25KG.
Portefølje (56)
Italia, Villafranca
...Chicche Napoletane av Poteter Chicche Napoletane er et velsmakende alternativ til klassiske Gnocchi, en typisk rett fra den italienske tradisjonen. De er laget fra den opprinnelige oppskriften som kombinerer utvalgte poteter og hvetemel. Våre Chicche Napoletane er laget kun med ferske poteter, kvalitetsråvarer som uttrykker en sterk lokal karakter. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjøletransport Stef...
Portefølje (4)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Caraglio
...ved å bruke utelukkende naturlige og ekte råvarer for å bevare smakene fra gamle dager. I vår detaljhandel i Caraglio, bare noen kilometer fra Cuneo, er alle de typiske pastasortene fra det italienske kjøkkenet tilgjengelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, eggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er laget utelukkende med naturlige...
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Italia, Sant Antonio Abate
... også med topp italienske produkter, med en nøye utvalg av kvalitet og konkurransedyktige priser: Hermetiske belgfrukter og grønnsaker, olivenolje og frøolje, industriell pasta (spaghetti, penne, pennette... bronsepresset pasta, gnocchi, lasagne), mozzarella av melk og bufala, brent kaffe, hele bønner eller malt, Lavazza og Nespresso-kompatible kapsler eller pods, samt mange typer sauser / tilbehør / aperitiffer. Alt i ulike formater for detaljhandel og catering.
Italia, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi vært til stede på det europeiske markedet som produsenter av gnocchi og fersk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhet på 90 dager, eller fryst med en holdbarhet på 1 år. Våre produkter har emballasje som tilfredsstiller alle krav, både for detaljhandel og storhusholdning (pakker fra 250 til 3000 gram). Produksjonen skjer med bruk av råvarer fra økologisk landbruk. Vårt sertifiseringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er sertifisert ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Produksjon av frosne fylte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play