Italia, Formigine
...Shiitake (vitenskapelig navn Lentinus Edodes) er helsefremmende sopp som stammer fra Østen. De er rike på proteiner og inneholder gode mengder vitamin D. De er en viktig kilde til B-vitaminer og mange mineraler, inkludert jern, kalium, fosfor, magnesium, kalsium og svovel.
Portefølje (58)
Italia, Capo D'orlando
...Jeg er en sitrusfrukt med tynn hud og en lys oransje farge. Jeg er spesielt søt og har et saftig og sukkerholdig fruktkjøtt, noe som gjør meg til et ideelt valg som snacks eller for å tilføre et snev av sødme til måltidene våre. EFFEKTER OG FORDELER Clementinene Primizie er også en viktig kilde til vitamin C, et essensielt næringsstoff for immunforsvaret og sunn hud. De inneholder også kalium...
Portefølje (27)
Italia, piano di sorrento (na)
...kalium, kalsium og fosfor, som bidrar til å styrke immunforsvaret og forbedre hudhelsen. Dyrket hovedsakelig i Calabria, Sicilia, Lazio og Basilicata, nyter Mandarino Miyagawa godt av et mildt klima som fremhever de organoleptiske egenskapene. Den er tilgjengelig på markedet fra september, og tilbyr en kilde til fersk frukt tidligere enn appelsiner og mandariner. Denne sitrusfrukten er ideell...
Portefølje (29)
Italia, Milano
...Fettuccine er lik tagliatelle, flatere og kortere. Denne "grønne" versjonen med erte mel er en kilde til proteiner og vitaminer (spesielt A og E, men også B1, B2, B9, C, K og folsyre). Grønne erter inneholder forskjellige mineraler (kalium, jern, fosfor, kalsium, magnesium, svovel, natrium og sink) og er lave på fett. De er også rike på løselig fiber, stivelse og sukker, og er et ideelt matvalg for kroppen vår.
Portefølje (4)
Italia, Monterotondo
... Dette er et allsidig matprodukt med en virkelig behagelig, fruktig smak, en smak som ligger et sted mellom røde frukter og sjokolade. I tillegg har det et høyt fiberinnhold og er en kilde til vitamin A, samt kalium, kalsium og jern. Løselig og med en karakteristisk fiolett farge, er det egnet for bruk i deiger og forskjellige søte preparater, fra bakervarer til iskrem.
Portefølje (10)
Italia, Forlì
...med en intens aroma. De gir en god kilde til kalsium, vitamin C, magnesium og kalium. Disse små og delikate frøene kan også tilsettes i infusjoner og urtete for en rikere og mer intens smak. Økologiske valmuefrø er også gode å spise naturlig som en mellommåltid eller før fysisk aktivitet. Valmuefrø er naturlig glutenfrie, så de er utmerkede å inkludere i kostholdet til de som lider av cøliaki, men også for veganere og vegetarianere.
Portefølje (50)
Italia, Lauro
... frokostblandinger, salater, sauser, puddinger eller bruke dem for å gi sprøhet og smak til forretter, fiskeretter og kjøttretter. I tillegg er de virkelig verdifulle i konditorfaget og iskremproduksjon, da de utgjør en grunnleggende ingrediens i mange kreasjoner, som kremer, iskrem og kaker. Skrelte og ristede hasselnøtter, i tillegg til å være deilige og uimotståelige, er også gunstige for kroppen vår: de er rike på vitamin E, en antioksidant som er nyttig for forebygging av visse typer kreft, og de er en utmerket kilde til fosfor, kalium, kalsium og proteiner.
Portefølje (10)
Italia, Casamassima
...skapes, som om det var en "magisk" prosess, vårt Amata-vann. Denne langsomme strømmen gir et oligomineralt vann, rent og rikt på kalium, magnesium og kalsium, ideelt for dietter med lavt natriuminnhold: en essensialitet som bare den komplekse arkitekturen i naturen kan oppnå. Selskapet opererer med full beskyttelse av miljøet ved å bruke 100 % ren energi fra fornybare kilder, 100 % resirkulerbare...
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play