Italia, Misano Adriatico
...Prøv vår førsteklasses Pecorino toscano DOP lagret i en hel form på 1,3 kg. Nyt den unike og autentiske smaken av Toscana, med en myk tekstur og en intens aroma. Perfekt for å akkompagnere oster og spekemat, eller for å nytes alene. 100% Made in Italy.
Portefølje (200)
...Il Parmigiano Reggiano DOP er resultatet av en dyktig håndverksprosess, overlevert fra generasjon til generasjon. Medlemmene produserer det etter den tradisjonelle metoden, i provinsen Mantova på høyre bredd av Po. Tilgjengelig i ulike størrelser og modninger som varierer fra minimum 14 måneder til 30 måneder med modning.
Italia, Pasturo
...Produsert med den beste melk fra Lombardia i tråd med gamle tradisjoner, vår førsteklasses produksjon er spesielt rettet mot de mest kresne. Vi anser det som kronjuvelen i vårt utvalg av de mest nøye utvalgte ostene. Det er en DOP-ost (Beskyttet opprinnelsesbetegnelse) med myk pasta, med vasket skorpe, laget av helmelk fra ku. Ostemassen er hvit med en lett stråfarge, uten øyehull. Delikat og aromatisk smak. Gjennomsnittlig vekt: 2,2 kg Minste modningstid: 35-45 dager...
Portefølje (7)
Italia, MILANO
...Hendene og ansiktene til produsentene av "Pecorino Toscano DOP" forteller historier som er like fascinerende om lidenskap, ofre og erfaring. Å skape et produkt som stadig mer anerkjennes som en utmerkethet fra vårt område betyr hardt arbeid, ofre og en oppmerksomhet på kvalitet. Det er derfor vi deler historiene til noen av våre osteprodusenter: individer og liv utenfor flokken. PRIS PER KG I EURO 11,00 UTLØPSDATUM 09/02/25 MINIMUMSORDRE 500 STYKKER...
Portefølje (233)
Italia, Bergamo
Italia, Imperia
... fremmede for den liguriske tradisjonen. Genoese Basil Pesto dop Calvi har en intens grønn farge og kjennetegnes av en frisk og delikat smak. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Eksepsjonell krydder til første retter. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 5 dager. Kode: PESTO 500...
Portefølje (44)
...Salume DOP laget av svinekjøtt, eksklusivt for området rundt Piacenza. Kjøttet kommer fra nakken på grisen, håndpakket i naturlig tarm og modnet i minst 90 dager, har en søt og behagelig smak og er en hovedingrediens i forretter og aperitiffer.
Portefølje (54)
Italia, Radicofani
Produksjonen av Cacio di Pienza er en tradisjon med svært gamle røtter, som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon frem til i dag. Melkeprodusentene har samlet seg i Cooperativa di Cotignano, hvor de bruker og bevarer de typiske metodene for bearbeiding: innhenting av melk med spesielle aromaer fra urter typiske for beitemarkene i Val d'Orcia, raffinerte modningsteknikker og, fremfor a...
Portefølje (48)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
Sardaforme SRL begynte sin reise i hjertet av Sardinia på 70-tallet, en tid preget av stor entusiasme og entreprenørånd. Fra de første dagene har vårt mål vært enkelt: å lage høykvalitets sardinske oster som alle kan sette pris på. Skritt for skritt har vi bygget vårt rykte, lagt hjertet i hver ost og alltid vært tro mot de rike tradisjonene i vårt land. Visjonen til Sardaforme er basert på balan...
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato er en tradisjonell ost, preget av en hard pasta laget av pasteurisert sauemelk, med tilsetning av løpe og salt. Pecorino Toscano DOP Stagionato har en minimum modningstid på 120 dager og er egnet for å berike retter fra den italienske tradisjonen.
Portefølje (10)
...Grana Padano DOP er en halvfett ost produsert i et stort område i Nord-Italia som omfatter Piemonte, Lombardia, Veneto (unntatt Belluno), provinsen Trento og Emilia Romagna, i områdene Bologna (til høyre for elven Reno), Ferrara, Forlì-Cesena, Piacenza, Ravenna og Rimini. Basert på melk fra melkekyr som fôres med naturlig fôr, er Grana Padano DOP preget av sin typiske sylinderform med en lett...
Portefølje (10)
...IL SENESE Prosciutto cotto fra "Cinta Senese DOP" Materia prima : Fersk skinke fra "Cinta Senese DOP" med utvalgt fot kg .15,00 Ingredienser : "Cinta Senese DOP" fersk skinke, uten polyfosfater, melkederivater, gluten og glutamat: salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E316, konserveringsmidler E250 Ferdig produkt: Kg 10, kokt i klut for å bevare stekesjafter i kontakt med produktet, snurret, pakket i gjennomsiktig Cryovac og pasteurisert, emballasje i kartonger med 2 stk.
Portefølje (4)
...Bufala Campana-ricotta er en del av historien og tradisjonen innen meieriindustrien, et symbol på vårt landbruk og det typiske arven som områdene i Sør-Italia kan uttrykke. Bufala Campana DOP-ricotta er et ferskt meieriprodukt, derfor uten modning, oppnådd ved varmekoagulering av proteinene i myse fra bufalemelk, råvaren som stammer fra produksjonen av Bufala Campana-mozzarella, som gir den spesielle strukturelle egenskaper av kremethet og mykhet, en porselenhvit farge, og markante sensoriske egenskaper som kan beskrives som en delikat melkefragrance og sødme.
Portefølje (2)
Italia, Casoria
...Vi ønsker å presentere vårt dop olivenolje for deg. Vi bruker oliventræet "Moraiolo", som er vanlig i Assisi og Spoleto. Det bidrar til produksjonen av en olje med en intens smak, sterk fruktig smak, og som er stabil over tid. Dens agronomiske og kvalitative egenskaper blir fremhevet og blandet med de andre variantene "Leccino", "Frantoio" og "Dolce Agogia". Disse organoleptiske egenskapene blir...
Portefølje (2)
Italia, Giarre
...Pachino-dop-tomaten representerer eksellensen innen landbruksproduksjon i det sørøstlige Sicilia. En grønnsak med en søtlig smak og en intens rød farge, som er egnet til bruk i kjøkkenet for alle typer retter, fra aperitiffer til salater, og videre til sauser. Dop-merket gjør den unik og uforlignelig i smak. Tilgjengelig nesten hele året, men eksellensen nås i sommersesongen.
Portefølje (9)
Italia, Acicastello
...Vi markedsfører grønn pistasj fra Bronte DOP og middelhavspistasj direkte fra produsentene til konkurransedyktige priser på det internasjonale markedet. Grønn pistasj fra Bronte DOP Euro 34,50 per kg Pistasjgranulat Euro 34,00 per kg Skallet middelhavspistasj Euro 27,00 per kg Granulat av middelhavspistasj Euro 24,00 per kg Ristet middelhavspistasj Euro 22,00 Saltede, skallede peanøtter Euro 2,90 per kg Prisene er FOB lager + MVA...
Portefølje (10)
Italia, Milano
NeroSano et unikt italiensk produkt. Svart hvitløk er rett og slett fersk hvitløk (Allium sativum L.) som er fermentert kun gjennom kontrollerte variasjoner i temperatur, luftfuktighet og atmosfærisk trykk over en bestemt tidsperiode. Prosessen forvandler fedd fra hvitt til mørkfarget, gir dem en søt smak og endrer konsistensen til geléaktig. Transformasjonsprosessen fra hvit hvitløk til svart hvi...
Portefølje (7)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
...Italiensk pasta DOP produksjon Gragnano...
Portefølje (3)
Italia, Codogno
...Grana Padano DOP er en hard, kokt og langsomt modnet ost. Den produseres i Po-sletten, med fersk, halvfett råmelk fra gårder med friske melkekyr uten endemiske sykdommer. Det er en italiensk ost med beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Dette betyr at alle de tre grunnleggende fasene i produksjonskjeden: oppdrett, omdanning av melk til ost og modning, må finne sted i opprinnelsesområdet; dermed...
Portefølje (4)
Italia, Torino
...Kode: PRA 39 Enhet: Kg Boks for 2 Kg Beskrivelse Pecorino Sardo DOP ganache dekket med 58% ren mørk sjokolade, dekorert med sukkerkorn.
Portefølje (97)
Italia, VILLA CASTELLI
...Hvit, rød og rosévin, ikke DOP og ikke IGP. Alkoholinnhold 11,50% Vol. Minimumsbestilling 200 bag-in-box på 5 liter.
Portefølje (10)
Italia, Codigoro
...Michele Grassi, ekspert på meieriteknologi, jobber med teknologisk forskning på italienske oster laget av rå melk. Han er meierikonsulent og lærer for opplæring av fagfolk. Forfatter av flere bøker om ost, inkludert Aroma, en sensorisk reise gjennom italienske DOP-oster, Tamellini forlag, og Manuale del Casaro utgitt av Hoepli.
Portefølje (5)
Italia, Biancavilla
L’oleificio cuscunà, grunnlagt i 1904, har vært i oljeproduksjon i fire generasjoner. Vi eier flere olivenlunder ved foten av Etna, i et område med beskyttet opprinnelse. Vi er en vertikal integrert bedrift og følger alle prosessene i produktbehandlingen. Fra dyrking, til innhøsting, til pressing, til emballering. Våre olivenlunder ligger på Sicilia, i følgende provinser, ved foten av Etna. Cultiv...
Portefølje (8)
Italia, Campello Sul Clitunno
Bonoli Oils S.r.l., som ligger i UMBRIA, Italia, er en fremtredende produsent av premium olivenoljer under det anerkjente BONOLI-merket. Vår smidige struktur og dyktige team sikrer effektivitet og kvalitet på tvers av ulike markeder, inkludert engros catering, horeca, bakeri og storkjøp. Med fokus på kontinuerlig forskning og utvikling navigerer vi et dynamisk marked med grundighet, innovasjon og ...
Portefølje (9)
Italia, Fratta Todina
Vi produserer lykke! Små store mesterverk hvor smaken gjenspeiles i smilet til de som nyter dem. For å oppnå dette søker vi de mest naturlige avlingene, velger de beste råvarene, studerer mindre aggressive og sikrere prosesser, og ikke minst, nyter dag for dag den store lidenskapen som binder oss til dette yrket. Mange produkter å oppdage, alle strengt håndlagde. Gjennom bruk av grundige kontrol...
Portefølje (4)
Italia, Langhirano
I over 40 år har Monica & Grossi produsert prosciutto di Parma Dop, prosciutti crudo og prosciutti cotti. I tillegg markedsfører de Prosciutto crudo di San Daniele, speck, prosciutto affumicato, culatta, culatello con cotenna. Det velges nasjonalt kjøtt av høyeste kvalitet, bearbeidet med stor erfaring av mesterprosciuttai og modnet i de luftige omgivelsene med det ideelle klimaet i Langhirano.
Portefølje (3)
E-handelsplattform for B2C-salg av gastronomiske spesialiteter fra Italian Food Valley, produsert av utvalgte bedrifter i Emilia Romagna med kortreiste råvarer. Våre smaksprøvere har valgt ut de beste spesialitetene fra den tradisjonelle Emilanske smaken. Dette er gastronomiske produkter som nytes hver dag på bordene i Food Valley. Parmigiano Reggiano DOP fra slettene, åsene og fjellene, med modni...
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play