... fett som gir saftighet og dybde i smaken. Stykket har en omtrentlig vekt på 250 gram, ideelt for grilling, steking eller gourmetretter. Dette spesielle stykket av iberisk svin er perfekt for de som søker en autentisk og premium gastronomisk opplevelse i hver bit.
Portefølje (15)
Frankrike, Le Plessis Robinson
...Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av dehesas, spanske sletter spredt med eiketrær, har iberisk svinekjøtt en karakter som er både kraftig og delikat, med smakfulle, ristede noter av ville nøtter. Som et ekte symbol på halvøya, fremkaller iberisk svin varme sommermåltider og den koselige...
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...El Mogote Ibérico er et utsøkt kjøttstykke som stammer fra iberisk svin, en innfødt rase fra den iberiske halvøy. Dette stykket kjennetegnes av sin intense smak og saftige tekstur, takket være fettinntrengningen i muskulaturen til svinet. Perfekt for grilling eller steking, er Mogote Ibérico ideelt for de som søker en autentisk og smakfull kulinarisk opplevelse. Den eksepsjonelle kvaliteten gjør...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo (salamanca)
... dermed til utviklingen av farger og aromaer typiske for de modnede produktene. De oppbevares i kammeret. Rase: 50% Iberisk Fôring: Eikenøtter Etikett: Svart Energiverdi: 409.9Kcal / 1701.7KJ Fett: 26.3 g Mettet fett: 9.7 g Karbohydrater: < 0,6 g Sukker: < 0,5 g Proteiner: 28.8 g Salt: 3.6 g...
...Iberisk svinekam. Vi serverer det ferskt eller frosset. Vakuumpakket i 0,5 eller 1 kg formater eller i løsvekt. Sertifisert iberisk svinekjøtt under iberisk kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Spania, Sant Andreu De La Barca
...Det er et stykke som har en god del intramuskulær fett, noe som bidrar til at det er et saftig og smakfullt kjøtt. Det er verdt å merke seg at selv om iberisk svin har en høyere fettprosent enn hvitt svin, anses det å være bedre for helsen vår.
Portefølje (1)
Spania, Alcobendas
...Bakre ekstremitet av iberisk svin med DOP Jabugo, utsatt for saltbehandling og deretter en tørkeprosess. Presentasjon: Hel del med bein, med snor, etikett og merkelapp. Valgfri emballasje og nett. Salgsenhet: Hel del med bein og variabel vekt. Emballasje: Papir (1 del); pappeske (1-2 deler/eske); pappboks (100 deler). Pallering: 3 esker per lag; 7 lag per pall. Farge: Karakteristisk fra rosa til...
Portefølje (10)
...Iberisk svineribbe. Den er laget av ribbeina uten bein.
Portefølje (3)
Spania, Guijuelo
Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 ...
Portefølje (2)
...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er et familieeid selskap som har vært dedikert i mer enn et århundre til produksjon og modning av iberiske skinker og andre produkter fra iberisk svin. Selskapet har klart å kombinere tradisjonelle metoder med den mest avanserte teknologien, og har tilpasset fasilitetene til kravene fra Den europeiske union og integrert seg i Denominación de Origen Jamón de Guijuelo siden grunnleggelsen, for å kunne tilby maksimal kvalitet i alle sine produkter.
Portefølje (43)
... forvirring for forbrukeren. JP MARABOTTO (Ibéricos de Bellota) selger kun produkter fra "rene Iberico" griser, for tiden "100% Iberico" griser og kun i "bellota" eller "cebo de campo" kvaliteter. Ekte "pata negra" fra Madrid-fjellene. 100% iberiske griser er de som er født av en 100% iberisk far og mor, registrert i det Genealogiske Boken for den iberiske grisrasen.
Spania, Cuéllar, Segovia
Vi er en familiebedrift som driver med oppdrett av iberisk svin og produksjon av håndlagde pølser i Cuéllar, Segovia. Blant furutrær og eiketrær blir dyrene født og tatt vare på på vår egen gård, med en grundig kontroll av deres kosthold og sanitære og miljømessige forhold. Vi har alltid laget vår egen slakt når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse, osv. En dag bestemte vi oss for å ta et skritt videre og sette produktet vårt på markedet. Hvis vennene og familien våre elsket pølsene våre, hvorfor ikke tilby et så naturlig og utsøkt produkt til andre?
Spania, Higuera La Real-Badajoz
Siden 1994, året da vi startet som et selskap som transformerer fett fra iberisk svin, har vi i INTEXUR ønsket å opprettholde ånden som vi ble født med, og utnytte de fremragende egenskapene som iberisk svin gir for å sette dem i tjeneste for våre mest krevende kunder. Denne ånden har gjort det mulig å møte alle utfordringene som markedets dynamikk krever av oss, og for dette har vi satset på en...
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Guijuelo
...7 Bellotas S.l. Jambon 7 Bellotas er et selskap som utelukkende er dedikert til høy kvalitet iberisk skinke og spekemat. En 100% håndverksmessig produksjon som vi tilbyr, er ikke en enkel oppgave og øker kostnadene for produksjonen betydelig. Iberiske skinker & Spansk spekemat merke 7 Bellotas ® TM "Garanti for beste kvalitet..." Vi fremstår på internettmarkedet som 7 Bellotas ® TM offisiell...
Spania, Sant Boi De Llobregat
Selskap dedikert til distribusjon av fersk eller frossen iberisk svinekjøtt, iberiske skinker og iberiske pølser.
Spania, Aracena
Niño Manuel er et familieeid selskap som spesialiserer seg på salg av alle produkter fra iberisk svin. Vi holder til i Aracena, midt i Sierra de Aracena og Picos de Aroche (Huelva), noe som gir oss muligheten til å dra nytte av de utmerkede forholdene for å sikre at produktene våre oppnår en uforvekslelig og uimitérbar kvalitet. I Niño Manuel blir våre iberiske produkter laget av iberiske svin...
Portefølje (3)
- Leverandør av frossen svinekjøtt, innmat og organer fra svin, hjerte, diafragma, hjerter, tunger, lever, nyre, lunge, mager svinekjøtt, mage. - Leverandør av iberisk svinekjøtt, svinefett, loin ribs, spare ribs, mage. - Leverandør av naturlig tarmer. - Frosne svinekjøttprodukter: lever, hjerter, tunger, mage, nettfett, lunge, nyre, diafragma, ryggfett. - Leverandør av frossen iberisk...
Andre produkter
Sauhus
Sauhus
Portefølje (1)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere...
Portefølje (2)
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, er produsent og distributør av patéer og smørbare kremer i engangspakninger og steriliserte bokser. Og ved å utnytte det beste fra den ekstreme dehesa, bringer vi også våre skinker, skulderstykker, pølser og kjøtt fra iberisk svin til bordet ditt. Vi produserer et bredt spekter av produkter for restaurantsektoren. Hver dag nyter tusenvis av mennesker i skoler, sykehus, hoteller, restauranter og kafeer våre produkter laget med råvarer av førsteklasses kvalitet.
Portefølje (6)
Portugal, Setúbal
VALEDEAL er et portugisisk selskap som startet med en hovedvekt på eksport. Imidlertid, etter forespørsel fra noen partnere, har vi begynt å importere enkelte produkter fra steder der vi har fysisk tilstedeværelse. Vi har ansatte med mer enn 20 års erfaring som jobber innen hele matvarekjeden, med mål om å fremme produktene i utenlandske markeder, og gir rådgivning fra produksjon, logistikk, kommersialisering og distribusjon. Vi har i vårt produktsortiment: Frosne svinekjøtt, fjærfe og iberisk svinekjøtt (Alentejano); Spekemat av svart svin; Oksebrissel; Fisk og skalldyr og forstekte poteter ...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Spania, El Viso Del Alcor
Vi distribuerer kvalitetskjøtt av storfe, hvit og iberisk svin, samt lam, i alle formater: kanaler, stykningsdeler, vakuumpakkede benfrie stykker, filetert og spesialkutt osv. Vårt distribusjonsområde er regionalt, med egen logistikk. Siden 1980 har vi drevet med denne aktiviteten med utmerkede resultater både når det gjelder kvaliteten på produktene og i behandlingen av våre kunder.
Etablert i Spania siden 1730, har familiefirmaet Domecq spesialisert seg på utvikling og produksjon av produkter laget av 100% iberisk Lampiña-svin, som fôres med eikenøtter og oppdrettes fritt på eiendommen vår. I kjelleren passer en «mester skinker» på at hver kjøttbit modnes riktig i 3 år. Som både oppdretter og produsent garanterer vi produksjonen av håndverksprodukter av høy gastronomi...
Pedro Nieto er et familieeid selskap, som ligger i Guijuelo-området (Salamanca) og som spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske skinker, iberiske skulderstykker og iberiske pølser laget av eikenøtter. Iberisk skinke er den mest fremtredende delen av iberisk svin, og kommer fra voksne svin av iberisk rase. Det er et produkt laget av bakbenet eller skinken, som gir en slank og...
A MAPORAL, S.A ble grunnlagt i 2005 og har etablert seg i markedet som et referansefirma hvis oppdrag er å tilby tjenester innen slakting, nedskjæring og distribusjon av iberisk svinekjøtt av høy kvalitet og merverdi. Vi er sertifisert av CALICER for Iberisk Svinekjøttstandarden, som har som mål å støtte bevaringen av den iberiske rasen og forvaltningssystemet på gårdene, samt av SGS for EN NP...
Frankrike, Ste Eulalie
... hvert år! Det må være en nær deg! I dag har vi bestemt oss for å selge produktene våre på internett for å gjøre våre spanske kvalitetsprodukter tilgjengelige for flest mulig. Oliveras er en familiehistorie: Régine, Georges, Julien Oliveras er her for å gi deg råd og hjelpe deg med å velge det beste produktet for dine behov. For oss er iberisk pata negra bellota skinke en lidenskap, og du kan spørre oss om hva du vil! Våre fordeler er mange, og vi ønsker: - Våre unike produkter kommer fra små produsenter - Vi har det største utvalget i Frankrike av iberisk skinke - Frakt er gratis ved kjøp over 80€...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play