Polen, Poniec
...Solgt i 70 land over hele verden, er Kronenbourg 1664 Frankrikes mest solgte øl og Europas nest største premium lager. Den unike oppskriften er preget av bruken av den aromatiske Strisselspalt-humlen, kaviar av humle, som skiller den fra andre øl.
Portefølje (190)
Frankrike, Bordeaux
... gravitasjonsinnføring av druene. Det er kun de naturlig forekommende gjærene på bærene som vil utløse gjæringen. Gjennom hele vinifikasjonsprosessen og modningen, sørger en profesjonell vinmaker for oppfølging. En feilfri kontroll av helsetilstanden gjør det mulig å redusere mengden svovel som er nødvendig for god lagring av vinen betydelig. Druetyper: Merlot (60%), Cabernet Franc (40%) Produsent: Familie Schmid-Haguenin i Saint-Germain-de-la-Rivière (33240) Formater og emballasje: Flaske (75cl) - Kartong med 6 - 2018...
Portefølje (93)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Den japanske whiskyen er anerkjent over hele verden for sin raffinement, perfekte balanse og aromatiske kompleksitet. Inspirert av de skotske metodene, skiller den japanske whiskyen seg ut ved en metikuløs oppmerksomhet på hver fase av produksjonsprosessen, fra utvelgelsen av ingrediensene til destilleringen, og videre til modningen i eikefat, som ofte er spesifikke for regionen. Den japanske whiskyen kjennetegnes av en silkeaktig tekstur, delikate aromaer og en elegant finish, ofte preget av noter av frukt, blomster og honning, med noen ganger innslag av torv eller krydder.
Samsvarende produkter
Japansk whisky
Japansk whisky
Andre produkter
Tequila
Tequila
Portefølje (15)
Frankrike, Saint Emilion
... som er spesielt med vinmarken er at den, etter å ha blitt ervervet gjennom generasjoner, er delt opp i mer enn tjue parseller spredt over hele kommunen Saint-Estèphe, noe som gjør den svært representativ for appellasjonen. Tre fjerdedeler av parceller ligger i områder med dype gruslag og fortjener betegnelsen «Haut Vignoble». Den resterende fjerdedelen gir en gledelig komplementaritet med sine leire-kalksteinsområder.
Portefølje (34)
...ORIGIN Rødvin fra Bordeaux Roumaguet er resultatet av en streng utvelgelse av våre oenologer, som hyller de edle terroirene i Bordeaux. Bordeaux-appellasjonen dekker mer enn 40 000 hektar, og omfatter hele Bordeaux-vinmarken. Rikdommen i jordsmonnet og nærheten til Atlanterhavet skaper de ideelle forholdene for å produsere store viner. VINIFIKASJON Begrensede avlinger Tradisjonell...
Portefølje (96)
Italia, Misano Adriatico
...Livlig og forfriskende, GERARD BERTRAND Rosè er en delikat Languedoc AOP-vin som uttrykker hele livets kunst. 75 cl flaske, perfekt for å følge sommerkvelder med venner og familie.
Portefølje (200)
Belgia, Wingene
... forberedes samtidig. Når begrepet terroir ble forlatt, var ikke vaniljene lenger distinkte. Bare frukt som har nådd full modenhet (mørk brun farge) blir valgt, en utvelgelsesprosess identisk med den som brukes med druer for "Vendanges Tardives" og "Sélections grains nobles" fine Alsace-viner. Denne svært sene høstingsprosessen, unik i Polynesia, gjør det mulig å fremheve smaken og aromatiske kvaliteter av...
Portefølje (49)
Italia, San Stino Di Livenza
...Vin med en lys halmgul farge og en fin og vedvarende perlage. Den har fruktige-blomsteraktige noter med behagelige karakteristiske hint av grønt eple og mandelskall. En vin som passer til hele måltider, spesielt egnet for aperitiffer eller med forretter. Druetype: Glera Område: Venezia Type: Musserende vin...
Portefølje (43)
Frankrike, Bordeaux
...Petit Manou, er en vin for nytelse, som jevnlig blir belønnet i Hachette-guiden. Druetyper: 66 % Merlot, 33 % Cabernet Sauvignon og 4 % Cabernet Franc Vinifisering: Håndplukking i kasser Lagring: 5 måneder i betongtanker, deretter hele mengden i fat i 12 måneder (50 % fra 1. vin, 50 % fra 2. vin) Smaking: En vakker granatrød farge. På nesen, strålende aromaer av røde frukter og vanilje. I munnen er angrepet mykt og rundt. Vinen er harmonisk, balansert, med en veldig behagelig avslutning på frukten.
Portefølje (43)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... tanniner og bitterhet fra stilkene under den lange maserasjonen (4 til 5 uker) under fermenteringen. Vinen lagres deretter i nesten to år i ståltanker. Smaksnotater: Vakker rubinrød farge og en veldig fruktig aroma (svart kirsebær, bjørnebær og blåbær). Frisk og jordnær i munnen, det er en vin med dobbel personlighet, derav navnet. For de som liker unge og mineralske viner med struktur! Årgang tilgjengelig: 2014 på flaske; snart 2020 og 2021...
Portefølje (9)
Frankrike, Roubia
...Biologisk dyrking. Maskinplukking. Hele druer, Fermentering i sementtank med epoksyharpiks, Regelmessig bâtonnage. Lagret i sementtank med epoksyharpiks, Blandingsprosess, Lett filtrering, Tradisjonell kork i naturkork. Leirete jordsmonn, Kalkholdige jordsmonn, Steinete jordsmonn. Øye Dyp lilla farge, intense, purpurfargede refleksjoner. Nese Elegant, fin, subtile aromaer av solbær, subtile...
Portefølje (28)
Frankrike, Condom
...Forberedt med naturlig infusjon av hvite ferskener, gjenskaper den hele aromaen av en kurv med perfekt modne ferskener. Den kan nytes som kir eller sammen med brut crémant (som fremhever aromaen av syrlige frukter) i proporsjoner 1/5 krem og 4/5 brut. VEKT: 1,3 kg FLASKE: Flaske 70cl SKU: 024...
Portefølje (66)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Le Château Pontet-Canet er en ekte pioner innen verden av store Bordeaux-viner. Eiendommen har faktisk konvertert til biodynamikk siden årgangen 2010, og hele de 81 hektarene brukes her til å lage en eneste stor vin, noe som beviser den fantastiske kvaliteten på terroiret til denne 5. Grand Cru Classé. Denne årgangen 2017 kjennetegnes av en fantastisk energi samt en elegant munnfølelse...
Portefølje (321)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
...Vin Gallo-romain fra Narbonnaise RØD 75 cl Så 21,12 €/l Dette gallo-romerske drikkevaren er en gjengivelse av en honning- og kryddervin fra det 1. århundre, hvis navn Mulsum fortsatt er usikkert når det gjelder historisk opprinnelse. Denne honningvinen med essens av middelhavsplanter ble laget i provinsen Narbonnaise, og eksportert over hele imperiet fra havnen NARBO MARTIUS (Narbonne) til havnen i Roma (Ostia). Denne drikkevaren er laget av et utvalg av viner fra druetyper: Carignan, Grenache og Syrah, en karakteristisk kombinasjon fra vårt terroir i Corbières.
Portefølje (10)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Direkte pressing av Sauvignon og Sémillon, hele drueklaser. Hvitvin preget av vårt leirholdige kalksteinsjord. En liten bombe! Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: BLAYE CÔTES DE BORDEAUX Region: BORDEAUX Farge: Hvit Druetyper: 50 % Semillon, 50 % Sauvignon Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: Lett/fruktig Innhold: 75cl Årgang: 2019 Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
Spania, Murcia
... avstilket, både alkoholisk og malolaktisk gjæring skjer i 1.000 l. rustfrie ståltanker. Vinen lagres deretter i brukte franske eikefat i kun 9 måneder for å bevare de delikate notene og den eksepsjonelle karakteren. SMAKSNOTATER Intens og livlig rød frukt - bringebær, rips kombinert med en lys, syrlig friskhet. For å avslutte det hele, svever den spektakulære blomsterduften over alt. Vin: Rødvin Variasjon: Garnacha 100% Rot: Rupestris du lot Opprinnelsesbetegnelse (DO): Kvalifisert DO Rioja Alkoholinnhold: 15º Produksjon: 732 flasker...
Portefølje (178)
Frankrike, Cénac
...Høsting utført for hånd, gjæringen skjer på tradisjonelt vis under temperaturkontroll, med pigeage morgen og kveld gjennom hele gjæringsprosessen. Deretter lagres vinen på franske eikefat i 12 måneder. Nese: modne, syltede frukter, blandet med hint av vanilje og ristet preg. Smak: perfekt balansert, den tilbyr fylde og rikdom, hviler på en tilstedeværende og harmonisk tanninstruktur, og...
Portefølje (9)
Frankrike, Saint Cannat
...!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Portefølje (46)
Frankrike, Mazion
...{"Sol":"Leire-kalkstein","Contenance":"750 ml","Robe":"lys gul, fine og jevne bobler","CEPAGES":"65% Chardonnay og 35% Pinot Meunier","Conseils":"Nyt som aperitiff, eller gjennom hele måltidet. Denne cuvéen vil fremheve de enkleste rettene og elegant understreke de fineste rettene. Serveres mellom 6 og 8 °C.","Bouche":"Noter av sitrus, frukter med hvitt kjøtt","APPELLATION":"CHAMPAGNE","Vinification":"10 måneder i tank og 14 måneder for sjampanisering","Alcool":"12,5%"}...
Portefølje (11)
Spania, El Puerto De Santa María
...Vi har sherryfat tilgjengelig for salg til gjenbruk for brennevin. Autentiske fat som har vært brukt til Jerez-viner (Oloroso, Amontillado, Pedro Ximénez, Palo cortado, osv.). Vi sender over hele verden. Fat til salgs, eks sherry, hogsheads og flere fat opprinnelig fra Jerez. Vi sender globalt. Kontakt oss. Barricas, toneles, cubas, medias botas. info@southerncasks.com...
Portefølje (4)
Italia, Nave
... 65 måneder, hvorav 48 på 40 meter i dypet av Lago d’Iseo, overfor Montisola, med konstant temperatur og trykk; totalt mørke. Inneholder sulfitter. Volum: 0,75 l Kode: 08144 Kategori: Musserende viner Alkoholinnhold: 12 % vol. Land: Italia Region: Lombardia Druetyper: Over 10 røde druesorter, mange fra biotyper eller lokale varianter Farge: Lys strågul...
Portefølje (46)
Spania, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Den tradisjonelle produksjonsmetoden i vår region. Hele drueklaser blir lagt i et tank for å gjennomgå en naturlig gjæring i en atmosfære av karbondioksid. Resultatet er viner med fruktig aromatisk kraft og fiolette farger.
Portefølje (1)
Nederland, Leiden
...Paulo Laureano er en av de mest fremtredende og viktige portugisiske vinmakerne, kjent for blant annet Herdade do Mouchao og Paulo Laureano vinus. Ifølge Paulo har Alentejo de ideelle vinproduksjonsforhold når det gjelder klima og jord, som ofte består av granitt og leire. Paulo bruker kun innfødte druesorter (Tinta Grossa, Alfrocheiro, Antao Vaz, Roupeiro) med unike egenskaper og en lang historie og tradisjon knyttet til vin. De lave avkastningene og de spesielle druesortene produserer runde, myke og balanserte viner som er godt likt over hele verden.
Portefølje (4)
Italia, Conegliano
...{"Nose":"Bred eksotisk aroma beriket med subtile blomsternoter.","Taste":"Balansert mellom sødme og syre, det gir en umiddelbar og veldig behagelig vin.","Storage and serving":"Flasker bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6-8°C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales.","Pairing":"En ekstremt allsidig vin som passer godt til ulike anledninger, fra den klassiske aperitiffen til hele måltidet.","Colour":"Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner"}...
Portefølje (4)
Portugal, Freixo De Espada à Cinta
...\nAlkohol 12%\npH 3,08\nTotal syre 6,67 g/dm3\nTotale sukker 3,0 g/dm3\n\nVinproduksjon Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira\n\n*Inneholder sulfitter\n\nHISTÓRIA\n\nOpprinnelse\nDruene som gir opphav til denne vinen kommer fra vinmarker på Quinta dos Castelares i Freixo de Espada à Cinta.\n\nVi søker i denne vinen en aromatisk konsentrasjon og høy syre gjennom vinmarkene plantet i 700 meters høyde, for å fremheve hele karakteren til druetypen."}...
Portefølje (4)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Assemblage : Grenache - Cinsault - Vermentino Potentiel de garde : Omtrent 2 år Vinifikasjoner : Hver druesort vinifiseres separat for å bevare sin balanse og fullt uttrykke sitt potensial. Druene, høstet tidlig om morgenen for å bevare sin friskhet, presses for å ekstrahere den første juicen, som er av høyere kvalitet. Denne blir deretter klarert og holdt ved lav temperatur gjennom hele fermenteringsprosessen. Lagring i 4 måneder på fine gjærrester, etterfulgt av en lett klaring, og vinen tappes raskt for å bevare sin friske og fruktige karakter.
Portefølje (53)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...En overgang til økologisk landbruk. Manuell innhøsting i kasser. Hele druer, fermentering i temperaturregulert rustfritt stål, direkte pressing. Lagring i temperaturregulert rustfritt stål, blending, tradisjonell kork i naturkork. SMAKING ØYE: Laksfarget, intens. NES: Aromatisk, intens, aromaer av røde frukter, krydderaromaer. MUNN: Aromatisk, intens, fyldig, sitrusnoter, røde fruktnoter, grapefruktnoter, myk, strukturert kropp, god intensitet, god vedholdenhet. Druetyper: Clairette (5%) / Grenache (65%) / Mourvèdre (30%) Alkohol: 13% Innhold: 75 cl...
Portefølje (8)
Finland, Turku
... symbol på intriger og glede, som utfolder seg til en fengslende drikkeopplevelse. Dette er verdiene som har gjort Campari-merket berømt over hele verden som et ikon for lidenskapelig italiensk stil og kvalitet. Volum: 70cl...
Portefølje (177)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Vinene fra Kanonkop er berømte i hele Sør-Afrika for sitt kvalitetsstempel, sin renhet og sin finesse. Cabernet sauvignon fra eiendommen er mørk, med utrolig komplekse aromaer som fuktig tobakk, eikespisser, bjørnebærsaus, chai-te og fersk jord. Smaken er like variert - du kan skille noter av søte bringebær og surkirsebær med ristede kaffebønner. Tanninene er direkte og balanserte. Passer godt til sauseretter eller et fint stykke biff.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Vérand
...gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Høsting: manuell. Vinifikasjon: Tradisjonell Beaujolais-metode, semi-karbonisk, med hele drueklaser. Med en macerasjon på 8 dager i gjennomsnitt. Lagring i tank i 6 til 8 måneder. Smaking: En vin som ikke gjør seg til! Nesen er preget av karakteristiske aromaer av pioene og kirsebær. I munnen er den solid, kjøttfull. Tanninene er til stede uten å være harde. Rundheten av druesorten kommer her med en vakker dybde.
Portefølje (18)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play