Italia, Pasturo
...Det er en myk D O P ost produsert utelukkende fra hel melk. Den har sylinderform med flate sider, rett kant, og en gjennomsnittsvekt på ca. 12 kg med variasjoner avhengig av produksjonsteknikkene. Etter tørrsalting blir ostene plassert i egnede modningsrom. I løpet av denne perioden, som kan vare i to til tre måneder, blir osten perforert flere ganger for å fremme utviklingen av karakteristiske...
Portefølje (7)
Italia, Misano Adriatico
...Nyt den ekte smaken av italiensk tradisjon med osten "GRAN RISERVA LEONARDI" Gorgonzola DOP søt. Med en vekt på 1,5 kg, tilbyr denne pakken en generøs mengde deilig ost til en rekke retter. Prøv Gorgonzola DOP søt smeltet i pasta eller legg den til din neste ostetallerken.
Portefølje (200)
Italia, Orbassano
...De ferske ravioli formet som solsikker, fylt med gorgonzola (italiensk blåmuggost) og valnøtter, er et kulinarisk mesterverk som innkapsler elegansen og raffinementet i det italienske kjøkken. Den delikate eggdeigen omslutter en kremet og smakfull fylling, hvor gorgonzola, med sine dristige og aromatiske toner, smelter harmonisk sammen med sprøheten og den runde smaken av hakkede valnøtter.
Portefølje (57)
Frankrike, Les Rues-Des-Vignes
...Ekte klosterøl. Veldig balansert, med en vakker rundhet. En rund og myk øl. Her finner man maltnoter samt intense fruktige toner som gir rundhet. Fine blomster- og humlenoter i ettersmaken. Dette er en øl som er balansert med kropp. Stil: Lys Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humler: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Ost: Ecume de Wimereux, Gorgonzola, Fruktig Comté Kjøtt: Svinekjøtt (Orloff-stek) Fisk: Stekte kamskjell Retter: Potjevelsh...
Portefølje (14)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Gorgonzola er en ost som finnes over hele verden og er et uttrykk for Made in Italy par excellence. Den ble produsert for første gang på slutten av 800-tallet, nær Milano, i byen Gorgonzola, som den har fått navnet sitt fra. Opprinnelig ble den kalt "stracchino verde", fordi den ble laget med melk fra "stracche"-kuene, som betyr "trøtte", som fra Prealperne kom ned til lavlandet for å hvile. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Sommeren er i ferd med å ta slutt, noe som betyr at vi kan begynne å bekymre oss for julen igjen. Og spesielt, hva skal vi gjøre med julemiddagen? Vi har den perfekte italienske løsningen for deg: Fiken med gorgonzola-mousse. 3 ferske fiken – 75 gr gorgonzola – 100 ml pisket krem – Krempatron – Kremflaske Begynn med å piske gorgonzolaen, dette blir lettere etter at den har vært i romtemperatur en...
Portefølje (241)
Frankrike, Marseille
... melkegårder i provinsene i området til "Consorzio di Tutela del formaggio Gorgonzola" (98,26%); •Utvalgte melkesyrebakterier (1,5%); •Utvalgte mugg av slekten Penicillium (0,01%); •Tørr havsalt (0,21%); •Dyrebasert løpe (0,02%)...
Portefølje (9)
...Maiski "boschampignonsaus", denne klassiske kremete vinter sausen med stekte skogsopp er fullpakket med smak. Den passer utmerket til stekt rødt kjøtt, sprøstekt fjærfe, men gir også et ekstra preg til dine viltretter. På hovedbildet har vi ekstra pyntet den med blåmarmorert ost som "Gorgonzola" eller "Blauwe Achelse", biter av hasselnøtter og rosmarinblader. På det andre bildet ser du stekt "hazerug", potetboller, "Maïski" epler med tyttebær og vår "boschampignonsaus"!
Portefølje (33)
...Burrata, en ost med filert pasta, produseres i Puglia, spesielt i byen Andria. Denne posen med håndlaget filert pasta som inneholder et hjerte av Stracciatella, er i dag en av de beste spesialitetene fra Puglia. Ingredienser: Melk, fløte, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løpe, uten konserveringsmidler. Typer og Formater HOLDBARHET: 15 DAGER Kode: BURRATP.
Portefølje (10)
Italia, Bagnolo San Vito
...L'Albero del Latte er et distribusjonsselskap for italienske matvarer og drikkevarer. Innen matvaresektoren opererer vi med markedsføring av produkter som: - Ost: Grana Padano, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano, Taleggio DOP, Gorgonzola søt og sterk, røkt scamorza, Caciocavallo - Skinker: San Daniele skinke, Parma skinke, nasjonal skinke, mec skinke og skinke i mursteinsformat...
Portefølje (2)
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Italia, Mantova
PRODUKTER: VOGLIAZZI - CADEMARTORI - BONGRAIN ?FATTORIA SCALDASOLE - TRENTINALATTE - GIOIELLA?AURICCHIO - MANDARA - GORGONZOLA RIGOLETTO Ost og Meieriprodukter E-post Faks forhandler:...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play