Italia, Marmirolo
...MAGRI FREE Napoletana er et glutenfritt mel for baking, preget av en blanding av maisstivelse, risstivelse, vegetabilske fibre og mais surdeig. Det kommer ikke fra deglutiniseringsprosesser, inneholder ikke melk, egg eller hvete-stivelse. Et produkt av høy kvalitet, naturlig og preget av et rikt innhold av fibre og gunstige naturlige enzymer. En blanding som gir plastisitet til deigen, noe som...
Portefølje (56)
Polen, Brzozów
... det resulterende melet til glutenfri baking, pannekaker og crepes. I grøten finner vi mye protein, som tilsvarer proteinene fra belgfrukter og fiber. Grøten er rik på magnesium, den har mer enn mørk sjokolade. Grøten inneholder essensielle aminosyrer: lysin som forbedrer kalsiumopptaket som styrker immuniteten, og tryptofan som er nødvendig for produksjonen av serotonin. Bokhvete inneholder en stor mengde kalium, B-vitaminer - B1, B2, B6, PP, vitamin E.
Portefølje (781)
Tyskland, Oyten
...-resultat bør det brukes oppskrifter tilpasset teffmel. Den nøtteaktige smaken med en lett søtlig tone gjør teff-fullkornsmel variabelt anvendelig. Slik lykkes man med sprø brød, luftig kake eller pannekaker. Ideelt for glutenfri baking. Opprinnelse: Spania Emballasje: 20 kg sekker...
Portefølje (42)
Belgia, Anderlecht
... baking. Sorghummel Glutenfritt mel Oppskrifter med sorghummel Hvor kjøpe sorghummel Fordeler med sorghummel Næringsinnhold i sorghummel Erstatning for sorghummel Helkorns sorghummel Bruksområder for sorghummel Sorghummel til baking Hvordan bruke sorghummel i baking Beste glutenfrie oppskrifter med sorghummel Er sorghummel bra for cøliaki? Helsefordeler med sorghummel Sorghummel til brødbaking Glutenfri pannekakeoppskrift med sorghummel Næringsmessig sammenligning av sorghummel vs mandelmel...
ufs.country_names.RU, Vladimir
ufs.country_names.RU, Moscow
...Vanilla Mugcake er et pulver for å bake sunne muffins i mikrobølgeovnen med chiafrø og vaniljesmak. Sukkerfri, glutenfri. En kilde til protein og kostfiber. Den inneholder prebiotika. Deilig og smakfull kake med balanserte ingredienser på 5 minutter. Enkel og rask å lage. Ingen ovn, ingen blender, ingen ekstra redskaper. En sunn dessert. Passer for ernæring og dietter. Rik på proteiner, sunne...
Portefølje (9)
Frankrike, Villeneuve Sur Lot
Tyskland, Laucha
...• Inneholder 12% sukker • Ideell for pisking, baking og dekorering • Ca. 400% piskervolum • Kolesterolfri • Laktosefri • Glutenfri • Lang holdbarhet med skjærfast konsistens • Perfekt å bearbeide -> motstandsdyktig mot fruktsyrer • Fryse-/tine-stabil -> kan fryses i pisket tilstand • Rent plantebasert, vegansk sertifisert • Halal og kosher parve sertifisert • 15% fettinnhold for behandling for sluttbruker • 25% fettinnhold for profesjonell bruk...
Portefølje (9)
Frankrike, Talant
...sitronsyre. Glutenfri. Bruk Ved liposolibel bruk: la mikropartiklene løse seg godt opp for å oppnå et perfekt resultat (ca. 3 minutter). Mulighet for vannløselig bruk: fortynn på forhånd før du introduserer det i apparatet. Ved baking (makroner, kaker, …): respekter en lav temperatur under baking (mindre enn 100°). Ved glasur: vent på perfekt oppløsning av partiklene. Dosering Mellom 0,5% og 1% per tilberedning. Sertifisering Produktet er sertifisert Halal, Kosher, Vegansk, Glutenfritt Referanse: CH22 På lager: 39 Produkter Vekt: 50 Gr...
Portefølje (192)
... forvarmet ovn på 200°C. Under baking i ovnen, åpne absolutt ikke. Etter at det har kjølt seg litt, snu det over på et serveringsfat. Valgfritt kan du lage små brød eller quicher. 1 års lagring på et kjølig og tørt sted.
Portefølje (194)
Tyskland, Garstedt
... tilstand. Agar-Agar-pulver er hvitt til gulaktig-hvitt eller lys gele. Styrken på gelen kan standardiseres ved tilsetning av dextrose og maltodextriner eller sukrose. Egenskaper: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig opp til 90 °C - gelérer etter avkjøling - vegetarisk - egnet for vegansk kosthold - egnet for laktovegetarisk kosthold - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Bruksområder: - Iskrem - Fyllinger til desserter - Syltetøy - Geléer - Marmelade - Fruktcocktailer - Kakeglasur - Fyllinger til bakverk og kaker - Fruktkompott...
Portefølje (45)
Tyskland, Hamburg
...Sucralose er 600 ganger søtere enn sukker. Det passer imidlertid for alle typer mat og drikke, samt i produkter for diabetikere. Produktegenskaper: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Matmerking: E 955 Produksjon: Utgangsproduktet for Sucralose er sukker og andre ingredienser som syntetiseres sammen.
Tyskland, Badenweiler
Med de tre rismehlblandingene fra KOMEKO er glutenfri baking enklere enn noen gang. Alle KOMEKO rismehl er naturlig 100% glutenfrie og laget etter japansk tradisjonell metode. Det beste: Du kan enkelt erstatte melet 1:1 med hvetemel i de fleste oppskrifter, og i motsetning til andre rismehl trenger du ingen bindemidler eller tilsetningsstoffer for en lett bearbeidelig deig. Utvalget av forskjellige rissorter, den intensive og skånsomme rengjøringen av riskornene, deres blandingsforhold og malingsgrad kjennetegner bakeegenskapene og aromaen til de tre unike melene.
Portefølje (3)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play