Frankrike, Saint Emilion
...CÉPAGES : 75% Merlot; 20% Cabernet Sauvignon; 5% Cabernet Franc SITUATION : Sainte Terre KULTUR OG MODNING : Rasjonell dyrking, manuell beskjæring, grønn høsting. Vinifikasjon i temperaturregulerte ståltanker. Modning på fat. MERK HVE 3 2016 : Gull KONKURRANSE I BRUSSEL 2020 / Gull G&G 2019 : « Dyp granatrød farge med rubinreflekser. Nese som blander plomme, surkirsebær og et hint av fiol. På...
Portefølje (34)
Frankrike, Bordeaux
... innen finans i London, valgte Stéphane Destrade å komme tilbake til familieeiendommen, som han har fullstendig renovert og restrukturert siden 2009. Stéphane Destrade praktiserer en rasjonell dyrking basert på nøye observasjon av vinrankene. Dobbelt guyot beskjæring, pløying, beplantning av gress i annen rad, hilling og avhilling, manuell beskjæring og bladfjerning, samt grønn høsting ved...
Portefølje (93)
Frankrike, Calvi
...Druer: Sciaccarellu og Niellucciu (40/60) 15 år 25 hl/hektar Høsting: manuell (10 000 flasker) Vinifikasjon: uten svovel. Delvis avstilket høsting, temperaturregulert ståltank Fylling i tank og gjæring. Fermentering 24 til 28°C. Daglig pigeage og lufting. Macerering 4 til 5 uker avhengig av druetypene for dette årgangen. Tapping og pressing. Lagring: 6 måneder på fine bunnfall. Flasking februar...
Portefølje (5)
Frankrike, Auxerre
...{"Appellasjon":"Cairanne","Kultur":"Høy Miljøverdi","Årgang":"2019","Eiendom":"Domaine Brunely","Merke":"Kontrollert Opprinnelsesbetegnelse","Vinifikasjon":"Manuell og mekanisk høsting. Full avstikking. Macerering i 15 til 20 dager med temperaturkontroll mellom 24° og 28°. Pneumatisk pressing med lavt trykk (under 1 bar). Lagret i 10 til 12 måneder i betongtank. Flasking utført av oss i våre...
Portefølje (190)
Frankrike, Chalonnes Sur Loire
...Med den vibrerende plattformtilhenger og dreneringsgitteret transporteres manuell eller mekanisk høsting uten å knuse druene fra feltet til kjelleren. Den fordeles jevnt og kontinuerlig ved vibrasjon i en mottakstrakt. Vibrerende tilhenger type «tipp» RV 30 RV 40 RV 50 Vibrerende tilhenger type «tipp og heis» RVE 30 RVE 40 RVE 50 Kapasitet (hl) 33 43 52...
Portefølje (33)
Frankrike, La Cadière-D'azur
...Biologisk kultur. Manuell høsting i kasser. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte rustfrie tanker. Lagring i temperaturregulerte rustfrie tanker, lett filtrering, tradisjonell kork i naturkork, lagring på bunnfall. SMAKING ØYE: Dyp gul farge. NES: Aromatisk, livlig, aromaer av hvite blomster, rike sitrusaromaer. MUNN: Harmonisk, generøs, fyldig, noter av hvite blomster, god intensitet, god vedholdenhet. Druetyper: Clairette (60%) / Ugni blanc (40%) pH = 3.38 Alkohol: 13% Innhold: 75 cl...
Portefølje (8)
Frankrike, Bordeaux
... oppmerksomhet fra eieren: grønn høsting, respekt for naturen (uten ugressmidler), rasjonell dyrking, manuell høsting, optisk sortering, lagring på fat. Lagring: 10 måneder på fat. Smaking: Farge med fiolette glimt, dyp purpur, med en livlig intensitet; Kraftig duft, noter av modne, mørke frukter kombinert med markerte men kontrollerte tresmaker, som lover fremtidig kompleksitet; Omfattende og rik, den avdekker en moden og elegant struktur, med en tett kropp basert på faste og livlige tanniner.
Portefølje (43)
Frankrike, Saint-Vérand
...gjør det mulig å kontrollere avkastningen. Høsting: manuell. Vinifikasjon: Tradisjonell Beaujolais-metode, semi-karbonisk, med hele drueklaser. Med en macerasjon på 8 dager i gjennomsnitt. Lagring i tank i 6 til 8 måneder. Smaking: En vin som ikke gjør seg til! Nesen er preget av karakteristiske aromaer av pioene og kirsebær. I munnen er den solid, kjøttfull. Tanninene er til stede uten å være harde. Rundheten av druesorten kommer her med en vakker dybde.
Portefølje (18)
Frankrike, Lys Haut Layon
... for mikrobiell liv. Plantevern er basert på nøye observasjon av vegetasjonen og stor reaktivitet. Høsting: Manuell innhøsting i 20 kg ventilerte kasser. Druene sorteres nøye i vinmarken, på gyllen fase, og er fri for råte. Vinifikasjon og lagring: Fraksjonert pneumatiske pressing. Pressens fineste deler blir sortert bort. Fermenteringene: alkoholisk og malolaktisk skjer i 228l fat. Cépage: 100 % chenin Serveringstemperatur: 8-10 °C...
Portefølje (43)
Frankrike, Saint Cannat
...!). Denne cuvéen produseres på leire-kalkstein skred, og årgangen 2018 var en tidlig høsting, med høy kvalitet på grunn av en eksepsjonell høst som gjorde at vi kunne plukke druene våre på optimal modenhet. Dette er en av de største årgangene de siste 30 årene. CÉPAGES Syrah 65 % Grenache 35 % VINIFIKASJON Hele høsten er manuell, og druene blir avstilket ved ankomst til kjelleren. Hver druesort vinifiseres separat; vinifikasjonen følger en tradisjonell metode i rustfrie ståltanker.
Portefølje (46)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play