Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...Blekt, krystallinsk farge med sølvrefleksjoner. Kompleks, friske frukter og frukter med hvitt kjøtt (pære, fersken), noter av flint. Munnen er utskåret, veldig aromatisk, intens, syrlig og mineral.
Portefølje (60)
... karbonering. DÉGUSTATION Farge: lys rosa med laksaktige refleksjoner Nese: luftig med noter av friske røde frukter. Smak: myk, lett og syrlig med fine bobler og intense aromaer av jordbær og bringebær. En behagelig og smakfull brut rosé! ACCORDS METS & VINS Star Bubbles Brut Rosé, den perfekte aperitiffvinen, vil være den ideelle følgesvenn til fisk og hvitt kjøtt. Den vil også passe perfekt til dine grønnsaksbaserte småretter, mini-kaker eller gazpacho. Serveres mellom 6 og 8°C...
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Vinen er en tusenårig drikk, et symbol på fellesskap og livsnyting, som har sine røtter i de vakreste vinområdene i verden. Enten den er rød, hvit eller rosé, er hver vin unik, preget av sin druesort, sitt terroir og vinmakerens håndverk. Røde viner kjennetegnes av intense aromaer av røde frukter, solbær eller kirsebær, noen ganger ledsaget av krydrede eller treaktige noter, perfekte for å akkompagnere rødt kjøtt og gryteretter. Hvite viner, som er lettere og friskere, tilbyr fruktige og blomsteraktige smaker som passer ideelt med sjømat, fisk og lettere retter.
Samsvarende produkter
Vin
Vin
Andre produkter
Tequila
Tequila
Portefølje (15)
Frankrike, Laissac
...Gaveesken 100% lokal. Gaveesken inneholder: 3 Popines med spekemat (blant annet pølse, lonzo, skinke, coppa eller tørket Aubrac-okse) og en flaske Petit Pont rødvin (Pays d'Oc). Popines: Spekemat uten nitritt, skåret og vakuumpakket i et glasskrukke som er 100% resirkulerbar. 3 unike ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot-pepper IGP. Uten konserveringsmidler, kan spekematen oppbevares i...
Portefølje (29)
Frankrike, Bordeaux
... frigjør tanninene og optimaliserer holdbarheten samtidig som den forbedres.\n\nDégustation\nEn vin med en vakker dyp rød farge med rubinaktige nyanser. Nesen utvikler aromaer av mørke frukter med en diskret og smeltet vaniljetone. Den har en god struktur og fremstår som en rund og delikat eikepreget vin. Passer til: rødt kjøtt og småvilt.\n\nCépages: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%)\nProdusent: Castel\nFormater og emballasje: Halvflaske (37,5cl) - Kartong med 12"}...
Portefølje (93)
Frankrike, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Alder på vinrankene : 15 år Terroir : Leire-kalkstein Høsting : Maskin Smaking : • Farge : Dyp rød, fiolette nyanser • Første duft : Røde frukter • Andre duft : Krydrede noter • I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet • Lang ettersmak Mat/vin kombinasjon : Regionale retter, kjøtt, spekemat Lagring : 4 til 5 år Vinifikasjon : Avstamming/knusing. Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten. Presset drueskinn tilsatt dråpesaft. Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
Portefølje (4)
Frankrike, Saint Emilion
... tradisjon fra Bordeaux, gjør at man oppnår en vin med balanserte tanniner, fruktig og med stor friskhet i munnen. 2016 : GULL GILBERT ET GAILLARD 2018 « Lys granatrød farge. Diskret fruktig duft (jordbær, rips). Smaken har en lett kropp, en myk og enkel frukt, en friskhet av god kvalitet. En årgang klar til bruk med grillet kjøtt. » 2015 : Gullmedalje Concours de Lyon 2019 « Vakker dyp rubinrød farge. Dyp duft, blomsternoter og små røde bær. I munnen en myk, lett Bordeaux som fremhever frukten.
Portefølje (34)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... cuvée med utmerket kvalitet-pris-forhold som passer perfekt til rødt kjøtt! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: 65% Merlot, 35% Malbec AOC: Blaye Côtes de Bordeaux Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2028 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Roubia
...subtile aromaer av vanilje, subtile aromaer av tre. Munn Raffinert, kraftfull, silkeaktig, subtile tanniner, myk, strukturert kropp, god intensitet. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt, Rødt kjøtt i saus, Indrefilet av storfe, Tournedos, Kuost. Serveringstemperatur: 16° - 17° Farge: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... kommer i form av flis eller småstokker for røyking av mat (kjøtt, spekemat, fisk og ost). Fem tresorter er tilgjengelige: bok, eik, gran, kirsebær og alme. De brukes også i forbedring av vin (under navnet Best Oak), som støttemateriale for dyrking av sopp og spirer, samt som strø til gnagere og reptiler (under navnet Chipsi).
Portefølje (8)
Frankrike, Auxerre
... fra eiendommen. Fraktfritt. Mat-vin kombinasjon: Hvitt kjøtt, rødt kjøtt Vinråd: Serveres mellom 16 og 18°C Eiendom: Domaine Brunely Appellasjon: Côtes-du-Rhône Årgang: 2019 Kultur: Høy Miljøverdi Merkelapp: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Frankrike, Brue Auriac
... vanilje. Den utvikler seg deretter mot krydret pepper og rosa pepperkorn. I munnen er angrepet rundt og fyldig, med krydrede noter, før den utvikler seg mot lekre noter av mørke frukter og treaktige noter som støtter en vakker og lang ettersmak. MAT- OG VINPARING: Rødt kjøtt, kjøttretter, sopp, oster SERVERING: 18-20°C LAGRING: Drikk nå eller vil fortsette å forbedre seg i løpet av 5 år...
Portefølje (7)
Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Castelnaudary
...Svinekjøtt, kyllinglever 33%, EGG, salt, pepper. Kjøtt av fransk opprinnelse. KJØKKENRÅD: Serveres kald med brød, sylteagurk, og litt god vin... Jeg oppdaget denne patéen i Soustons, i Landes, hos Mamie Alberte. Jeg ble umiddelbart forelsket! Bestemoren ga meg vennlig nok oppskriften på de vidunderlige snakene fra min ungdom. Nå er det din tur til å smake på denne synden av nytelse!
Portefølje (37)
Frankrike, Pantin
... alkoholholdig følelse. En cuvée som er både veldig elegant og fristende. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Veldig vakker purpurfarge. Den komplekse duften uttrykker noter av konfiterte røde frukter, krydder, kokosnøtt og vanilje. Eikingen er smeltet sammen og tiltalende. I munnen avslører denne årgangen fine tanniner, en lang og delikat tekstur, som lar komplekse fruktige noter av kirsebær, vanilje og kakao vedvare. Bilde er ikke kontraktsfestet - Emballasjekostnader kan påløpe - vennligst kontakt oss. Mat- og vinparinger: - Aperitiff - Andebryst - Kjøtt i...
Portefølje (102)
Frankrike, Lys Haut Layon
...","Vinification":"Oppfølging av modning og etablering av en innhøstingsplan, mekanisk innhøsting etterfulgt av pressing med pneumatiske presse for lavtrykkspressing. Klarningsprosess - Daglig oppfølging av gjæringen - Temperaturkontroll ved 16° C - Omheving - Filtrering. Fylling på flasker og utvikling av bobler i våre hulekjellere med minimum lagring på 12 måneder. Trykk: 5 til 6 bar.","Accords":"Vouvray vil være en perfekt følgesvenn til festlige anledninger som aperitiff, men også til måltider med fisk eller hvitt kjøtt for Brut og til desserter."}...
Portefølje (43)
Frankrike, Cénac
... en vakker tanninstruktur, innhyllet i lakris med noter av syltede moreller. En flott vin som vil glede oss allerede nå etter å ha stått i karaffel i 10 til 12 timer. Passer godt til stekt kjøtt eller hard ost. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Areal: 30 ha Utsikt: vakker dyp rubinrød farge...
Portefølje (9)
Frankrike, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munnen","Conseils":"Passer til alle måltider, spesielt rødt kjøtt og ost, serveres mellom 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonger med 6","Sol":"leire kalkholdig jord","NOTES":"Nesen åpner seg med noter av røde frukter, smaken domineres av fruktene...
Portefølje (11)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Le Chianti Classico Riserva fra Rocca Delle Macie ble født samtidig med vinkjelleren. I dag er denne italienske vinen en av de uunnværlige i det toskanske vinlandskapet. Aldret i franske eikefat i to år, har denne Chianti blitt raffinert i flere måneder på flaske. Med en rubinrød farge, kjennetegnes cuvéen av en vakker livlighet som gjenspeiler karakteren og friskheten i terroiren. Den er fylt med aromaer av kirsebær og fiol. Denne Chianti Classico Riserva vil garantert passe godt til alle typer kjøtt og pasta.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Denne landsvinen kan serveres på vinterbord for å akkompagnere rødt kjøtt i saus og på slutten av måltidet med kuost. Serveres ved 16°.
Portefølje (188)
Frankrike, Passa
...100% Carignan Denne vinen laget av Carignan kommer fra hundre år gamle vinranker, plukket ved optimal modenhet, fra leirholdige sandjord, som ligger ved foten av Albères og Pic du Canigou. Nese med krydrede aromaer. Lang i munnen, rund og balansert. Nyt den med varme forretter, rødt kjøtt, gryteretter og ostefat. Sertifisering: økologisk...
Portefølje (14)
Frankrike, Saint Cannat
... refleksjoner. Nesen har intense aromaer av eksotiske frukter (ananas) og hvite frukter (fersken, aprikos, ...), supplert med toastede noter og vanilje. Den friske smaken og den fyldige, kremete avslutningen gjør den til den ideelle følgesvenn til dine aperitiffer, hvor den kan serveres med salater, hvitt kjøtt, fisk, eller et utvalg av fersk ost.\nServeres ved 10-12°C"}...
Portefølje (46)
Frankrike, Paris
...Semule av durumhvete, Egg 30%, Rødbetpulver, Vin Barolo DOCG 2%. Kan inneholde spor av bløtdyr. For omtrent 3/4 personer. 6/7 minutter koketid i en stor mengde kokende, saltet vann. Sil av og krydre. Vi anbefaler en trøffelsaus (hvit eller svart), til kjøtt, til grønnsaker. En rødvin (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) eller en hvitvin (Roero Arneis, Gavi di Gavi) fra samme område vil danne en perfekt kombinasjon. Ean13:3701511702359 Referanse:TagliatelleBioVinItalia1...
Portefølje (133)
Frankrike, Ascain
...Le SAGARNO (littéralement vin de pomme) de Txopinondo er en fermentert drikk laget av eple, lagret på bunnfallet i fat i minimum 6 måneder. Forfriskende og fruktig, bør nytes godt kald (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kjøtt. Vi produserer det etter en tradisjonell håndverksmetode med epler fra nærområdet og andre steder. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Fermentert drikk laget av eple...
Portefølje (8)
Frankrike, Parnac
...Delikatesse og friskhet av frukten. En kjole av en rose som streber etter purpurbilder som uttrykker en blanding av friskheten fra røde frukter, mykheten fra eple og pære, og syrligheten fra rips i en fet og rund kontekst. Servering: fersk, 8 -10°C. Anbefalt rett: Som aperitiff med småretter, grillet kjøtt, fisk, asiatisk mat. Ideell om sommeren med salater av frukt og sesongens grønnsaker.
Portefølje (4)
Frankrike, Laure-Minervois
...Blanding av Grenache, Syrah og Carignan. Fullbodied rødvin med rike tanniner som dekker ettersmaken. En vin som passer perfekt til dine grillede grønnsaker og kjøtt.
Portefølje (11)
Frankrike, Brissac Loire Aubance
...Gullmedalje Internasjonal Challenge Gilbert & Gaillard 2019 ÅRGANG: 2018 DRUESORT: Cabernet franc. JORDTYPE: Leire-kalkstein. VINIFIKASJON OG MODNING: Druene høstet i svært god modenhet, avstilket 100%. Fermentering i 15 dager med temperaturkontroll. Modning i 6 måneder i ståltank. BETEGNELSE: AOP Anjou Rouge. SMAKSNOTATER: Dyp rød, granatrød farge. Fin duft, delikate aromaer av røde frukter, solbær og rips. Behagelig og balansert struktur. MAT-/VINKOMBINAJON: Kjøttpålegg, rødt kjøtt, milde oster. SERVERINGSTEMPERATUR: Mellom 15 og 17°C. Kartong med 6 flasker à 75cl...
Portefølje (12)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...99 % Økologisk hvitvinseddik* - 1 % Trøffelsmak* *Forberedt av vin laget av druer dyrket økologisk Serveringsforslag: Salatdressing, hvitt kjøtt, foie gras og fisk. Dette produktet er også tilgjengelig i flaske på 25 cl, i bulk på 3-5-10 liter og fat på 220 liter.
Portefølje (132)
Frankrike, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFIKASJON : Rosé oppnådd ved maserasjon. SMAKINGER : Sjeldent vin med unik smak. Nesen er overraskende, rik og kompleks med noter av små røde bær og krydder. Den delikate smaken, godt balansert, kombinerer friskhet og finesse. Dette er en matvin, den passer perfekt med hvitt kjøtt og oster. MEDALJE : 1 stjerne i Guide Hachette des Vins 2021...
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play