Frankrike, Laissac
... bresaola fra Aubrac gi deg et ideelt aperitiffat, 100% uten nitritt og som vil ta deg med på en reise til hjertet av Aubrac! Opprinnelse: Laissac, Aveyron Ingredienser: Aubrac-kjøtt, Guérande-salt, Kampot-pepper IGP...
Portefølje (29)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Crème de Poivrons et Piments "La Chinata" 180g Purée av paprika og chili (svært sterk) i tapenade-stil, En pålegg til aperitiff eller for å blande inn i sausene dine. Spesielt godt som tilbehør til hvitt kjøtt eller grønnsaker. Ingredienser: Paprika Sterk chili Hvitløk, ekstra jomfruolje, persille.
Portefølje (198)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Castelnaudary
... engasjement i en CSR-tilnærming. Maison Rivière fremhever de tradisjonelle franske oppskriftene på ferdigretter fra Sørvest-Frankrike basert på kjøtt. Les Mets de Provence lyser opp tallerkenen med kulinariske hjelpemidler, krydder, pålegg til aperitiff og ferdigretter og grønnsaker tilberedt med provensalske noter. Aroma One er spesialisten på urt- og krydderpuréer i rør, for en praktisk og...
Portefølje (56)
Frankrike, Les Mées
Selskapet Midi Charcuterie, markedsført under merket Gil Traiteur, er en bedrift spesialisert innen agroindustri, og mer spesifikt innen middelhavsmat. Selskapet har forlatt tradisjonell charcuterie og spesialiserer seg på produksjon av «Provençalske Smaker», som marinert grønnsaker og sopp, marinert spesialiteter «Gil Traiteur», marinert sjømat i olje, pålegg (våre «Taillas») og kulinariske hjelpemidler.
Frankrike, Raillencourt Ste Olle
SAUCES ET CREATIONS er spesialisert i produksjon av sauser (til pasta, kjøtt, fisk, vinaigrette), supper (kremet, puré, gazpacho) og pålegg. Vi har et bredt utvalg av sauser pakket i beholdere (mini-flasker, skåler og rør, poser og duo-poser, staver og krukker, squeeze-flasker, poser, bøtter og kanner, containere og big bags) med enkel åpning. Våre kreasjoner møter de spesifikke behovene til...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play