... Jordsmonn beriket med organiske gjødsel VINIFICATION Avkastningsbegrensning Lange maserasjoner Tradisjonell vinifikasjon med kontrollert ekstraksjon og temperaturstyring GRAPE VARIETIES 50% Merlot 30% Cabernet Sauvignon 20% Cabernet Franc TASTING NOTES Denne vinen er lys og klar, med en dyp lilla farge og fiolette høydepunkter. En livlig angrep fører til en generøs og elegant smak, med silkeaktige, velbalanserte tanniner, som strekker seg ut i en lang og sjarmerende finish. En godt balansert, fengslende vin.
Portefølje (96)
Frankrike, Bordeaux
... naturlig alkoholgjæring, temperaturkontroll, lang maserasjon (18 dager), 2 overpumpinger per dag gjennom hele gjæringen. Disse prosessene gjør det mulig å maksimere kvaliteten på fruktene: farge, aromaer og struktur. Vinen lagres deretter på eikefat, hvor en tredjedel er nye fat i 12 måneder. Smaking Ved første øyekast viser Château de la Haute Libarde en vakker, lys rød farge. Den intense nesen har...
Portefølje (93)
Portugal, Rio Tinto, Porto
WORKPLANET, LDA er et 100 % portugisisk selskap, produsent av alle typer tekstiler. Selskapet ble opprinnelig grunnlagt i 1998, og vår hovedverdi er produksjonskvalitet kombinert med høyere konkurranseevne. Vi opererer i ulike sektorer som hoteller, restauranter, næringsmiddel, industri, landbruk, tjenester, helse, sikkerhet og utdanning. Noen av produktene våre er: Profesjonelle klær for alle akt...
Portefølje (376)
Frankrike, Banyuls Dels Aspres
...Sols: Limono-Calcaire Médaillé d’or par Gilbert et Gaillard Vinifikasjon: Høsting uten stilker, lang maserasjon i rustfritt stål, deretter lagring på franske eikefat. Skinnende farge, granatrød Intens og rik duft, brente, vaniljeaktige og lakrisaromaer ledsaget av modne frukter som svisker. I munnen er tanninene silkeaktige og godt integrerte. Druemiks: 100% Cabernet Sauvignon Sols: Limono-Calcaire...
Portefølje (8)
...Fransk Betegnelse Cabernet franc N Bruk Druetype for vinproduksjon Fenologi Tidspunkt for knoppbrudd: 5 dager etter Chasselas. Tidspunkt for modning: 2. periode, 2 og en halv til 3 uker etter Chasselas. Teknologiske muligheter Klasene er middels store og bærene er små. Denne druesorten gir aromatiske viner av høy kvalitet som kan lagres i middels lang tid. På den annen side er potensialene for...
Portefølje (71)
Slovenia, Ljubljana
... forblir frisk, med fylde av smak og vitalitet takket være mikro-terroiret og den naturlige produksjonsmetoden. En kompleks, fyldig vin laget av utvalgte druer av Merlot og Cabernet Sauvignon dyrket i terrasserte vinmarker. Muse er en blanding som kun modnes i de beste årgangene. Vinen har en mørk rubinrød farge. Edelt og intenst bouquet. Komplekse aromaer av modne frukter, marasca-marmelade, tørre...
Portefølje (10)
Frankrike, Cénac
... drikke. Å nytes gjennom hele måltidet, fra forretter til hovedretter. Serveres godt avkjølt. Produkt: Château du Garde AOC Bordeaux Clairet Areal: 2 ha Druetype: 80% Merlot, 20% Cabernet Jord: leirholdig kalkjord Utsikt: klar, lysende, granatrød farge Nese: fruktig og uttrykksfull Smak: fyldig, fruktig og lang...
Portefølje (9)
Frankrike, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lang i munnen","Conseils":"Passer til alle måltider, spesielt rødt kjøtt og ost, serveres mellom 16 og 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"kartonger med 6","Sol":"leire kalkholdig jord","NOTES":"Nesen åpner seg med noter av røde frukter, smaken domineres av fruktene...
Portefølje (11)
Frankrike, Saint Cannat
...{"VINIFIKASJON":"Cabernet Sauvignon er en sen druesort som høstes mot slutten av innhøstingen når den er på sitt optimale modenhetsnivå.\nI kjelleren blir druene umiddelbart knust og avstilket, deretter fermentert med en tradisjonell lang maserasjon (omtrent 3 til 4 uker, ved kontrollert temperatur: mellom 25 og 28°C) for å ekstrahere farge og tanniner, samtidig som man prioriterer friskheten i...
Portefølje (46)
Frankrike, Bordeaux
... Druer: 100% Merlot Vinifikasjon: Termoregulerte betongkar Lagring: 5% nye fat, 47.5% fat fra ett vin, 47.5% fat fra to viner Smaking: Dette er en vin med mye karakter og krydder; den er krydret og frisk på nesen med en vakker angrep av mørke frukter og lakris. I munnen er teksturen kremet, med godt volum og godt integrerte tanniner. Avslutningen er lang med en krydret og sjokoladeaktig smak.
Portefølje (43)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Signature er en parcellaire cuvée laget av gamle vinstokker som er over 70 år gamle, og tilbyr en konsentrert Cabernet-franc med en silkeaktig tekstur. Smaken utvikler seg med intense mørke frukter, vakre krydder og har en fin fylde samt en lang ettersmak. En flott vin fra Loire med karakter som er behagelig å nyte i sin ungdom, men som også kan utvikle seg i mer enn 10 år i kjelleren! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Cabernet-franc AOC: Chinon Lagring: Klar til å drikke nå og kan lagres til 2030 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Pantin
... alkoholholdig følelse. En cuvée som er både veldig elegant og fristende. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Veldig vakker purpurfarge. Den komplekse duften uttrykker noter av konfiterte røde frukter, krydder, kokosnøtt og vanilje. Eikingen er smeltet sammen og tiltalende. I munnen avslører denne årgangen fine tanniner, en lang og delikat tekstur, som lar komplekse fruktige noter av kirsebær, vanilje og kakao vedvare. Bilde er ikke kontraktsfestet - Emballasjekostnader kan påløpe - vennligst kontakt oss. Mat- og vinparinger: - Aperitiff - Andebryst - Kjøtt i...
Portefølje (102)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...Veldig stort år med lang lagring, den smaker allerede veldig godt med frukt og friskhet fra unge viner. Domaine: CHÂTEAU HOURBANON Appellation: MÉDOC Region: BORDEAUX Farge: Rød Druetyper: Cabernet Sauvignon: 40 % / Merlot Noir: 56 % / Cabernet Franc: 4 % Dyrkingsmetode: Økologisk Karakter: kraftig Innhold: 75cl Årgang: 2015 Vekt: 1 kg...
Portefølje (100)
Spania, Murcia
...Cabernet sauvignon, tempranillo og garnacha. Intensiv kirsebærfarge med fiolette nyanser, dyp og lys. På nesen har den en god intensitet med en ren og markert aroma av varietal karakter som minner om moden frukt med et elegant preg av fiolett. Munnfølelsen er mild, og tanninene merkes i samspill med florale nyanser som fører til en lang og elegant ettersmak. Vintype: Ung Rødvin Druer: Cabernet sauvignon, tempranillo og garnacha DO: DO Penedès Opprinnelsesland: Spania Alkoholinnhold: 13% År: 2020...
Portefølje (178)
Frankrike, Saint-Loubes
...En elegant og kraftig rødvin. Utviklet fra en blanding med hovedvekt på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot, er cuvéen "Tradition" prestisjevinen fra slottet. Etter en klassisk bordelsk vinifikasjon med lang maserasjon, lagres vinene fullt ut på nye eikefat i 12 til 18 måneder. Dette gir vinen vaniljeaktige, ristet og krydrede noter, og gir den et betydelig lagringspotensial. Farge: Rød AOC: Bordeaux Supérieur Vinstokker: Leire-silt terroir Vinifikasjoner: Full lagring på nye eikefat i 12 til 18 måneder Utmerkelser og medaljer: Sølv i Los Angeles...
Portefølje (21)
Spania, Etxauri-Navarra
... sertifisert som Denominación de Origen Protegida Pago, den høyeste kategorien som kan oppnås i Spania, noe som garanterer utvelgelsen og den uforlignelige personligheten til hver av vinene deres. Viner preget av et eksepsjonelt mikroklima, med atlantiske påvirkninger som gjør det mulig å produsere viner med levende farger, aromatiske og veldig friske i munnen. Og med en differensierende karakter på grunn av den utmerkede syren i druene, som gjør at alkoholen integreres perfekt og også fremmer en lang modning. Bodega Otazu: Vin, Kunst, Historie, Natur...
Albania, Koplik
... har en lang tradisjon for dyrking av den autochthone Kallmet-druen. Plasseringen av vinmarken, som ligger 300 m over havet, klimaet og den geografiske posisjonen gjør det til et ideelt sted for produksjon av vin av høy kvalitet. I produksjonen av slike aromatiske viner har også refleksjonen av lyset fra Shkodra-sjøen innflytelse, noe som sikrer optimal temperatur for dyrking av frukt av premium kvalitet. Vera e Zagorës produseres fra vinifikasjonen av tre kultivarer i nesten like store mengder av Kallmet, Cabernet Sauvignon og Ançelota.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play