Belgia, Lokeren
...Nesten alle innmat fra grisen brukes industrielt. Slaktere bruker mesteparten av tarmene, mer kjent som pølsemakeri. Tarmene fra småtarmen er tilgjengelige i ulike kalibre. Valget av kaliber avhenger av hvilken type pølse produsenten eller slakteren ønsker å lage. Grisetarmene er ideelt egnet for disse typene pølser: - Fersk pølse - Bratwurst (steke-pølse) - Grillpølse - Blodpølse - Røkt pølse - Tørket pølse Slik leverer vi dine grisetarmene: Grisetarm: - hvilken som helst størrelse fra 26 mm opp til 45/+ mm. - tørr-saltet...
Samsvarende produkter
Svin
Svin
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
Belgia, Nivelles
...Røkt eller fersk... Forberedt eller ikke... Gjør ditt valg...
Samsvarende produkter
Sjømat
Sjømat
Andre produkter
Meieriet
Meieriet
Portefølje (6)
...Hamfit Utvalg av pulveriserte konserveringsmidler for injeksjon i kokte kjøttprodukter. Rawfit Utvalg av modningsmidler for rå og/eller røkt kjøttforberedelser.
Portefølje (19)
Belgia, Bruxelles
Hyle Design er et belgisk selskap basert i Brussel, spesialisert på å lage unike møbler og dekorasjoner i sjeldent og massivt tre med eller uten epoxy. Hver enkelt del er et kunstverk som vi jobber med omhu og lidenskap, og kombinerer håndverket til våre spesialiserte snekkere med de mange egenskapene til treet. Skreddersydde bord i tre og epoxy Hyle Design har som mål å tilby deg møbler og tilb...
Portefølje (2)
Belgia, Roeselare
...ramme i lett materiale, mot alle sjanser for støt "Flex" stenger, TIPGRIP stenger nese med myke komfortputer panoramautsikt ultra-resistent polykarbonat integrert sidebeskyttelse ripesikker og duggsikker tilgjengelig med klart eller middels røkt glass Parametere Tilgjengelig siden: 26. april 2013 Solgt av: 1 Solgt fra: 1 Enhet: Stykke...
Portefølje (55)
Belgia, Waterloo
... tilpasset seg markedet ved å tilby andre arter av stør fra forskjellige opprinnelser, samt andre spesialiteter innen fiskeegg som laksrogn, ørretrogn og andre delikatesser som kongekrabbe, foie gras, røkt laks og stør, safran, trøfler, osv.
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Belgia, Malmedy
... bokk, uten tilsetningsstoffer, uten fargestoffer, uten konserveringsmidler), røkt laks mousse (laget av kjøtt fra fileter av røkt laks). For øyeblikket eksporterer selskapet Mathonet-Gabriel til nabolandene: Tyskland, Frankrike, Storhertugdømmet Luxembourg samt Nederland.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Belgia, Lovendegem
Dufina, industrielle kjøttprodukter, håndverksmessig kvalitet Dufina er et belgisk kjøttproduksjonsfirma med en rik tradisjon. Siden 1950 har vi vært kjent for våre saltede, kokte og tørkede kjøttprodukter av håndverksmessig kvalitet. Fra røkt bukfett og Cobourgham til kokte skinker eller pølser. Fleksibel produksjon skreddersydd, med global distribusjon Alle våre kjøttprodukter er...
Belgia, Herstal
Selskapet Legon er spesialisert på detaljhandel innen slakteri og produksjon av tørkede pølser. Produkter: bolognaise, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uten nøtter), Ardenne-pølse, helge-salami og Goliath, tørket pølse Lutin eller Picador, røkt tørket nakke, gårdspølse.
Belgia, Rochefort
...L'autrucherie du Doneu tilbyr kvalitetsstrutskjøtt fra sin egen produksjon og sitt eget godkjente slakteri. Produktene fra strutseoppdrettet som er til salgs på stedet: strutseskjøtt (ren strutsfilet, strutsestek, strutseskjøtt til pierrade, fondue, karbonader), strutsespekemat (røkt strutseskinke, strutsesalami, strutsesmørbrødpaté, strutsespekemat), strutsenektar, strutseegg, strutsfjær, skinn og lærprodukter laget av struts. Strutseproduktene er garantert 100% naturlige. Mulighet for å besøke strutseoppdrettet, butikken og smakerommet for strutseprodukter.
Belgia, Alleur
Vi produserer bacon, røkt bryst, baconbiter samt spekeskinker, og alle disse produktene er av høyeste kvalitet! Her rimer speking med lidenskap. Lidenskapen for godt håndverk for å tilby spekemat av kvalitet i den reneste stilen til huset. De store tørkerommene setter moderne teknologi i tjeneste for den gamle tradisjonen. Sakte, som i gamle dager, får de nøye utvalgte produktene tid til å modnes for å gi spekemat av enestående kvalitet. Røyking skjer utelukkende med eikespon. Denne naturlige prosessen kombinert med vår ekspertise gir spekematen vår en smak av en uforlignelig finesse.
...Vår håndlagde laks er forberedt med bevisstheten fra tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Det er et ferskt produkt. I forberedelsen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den er håndskåret av mesteren. Vakre, store, tynne skiver, det er vårt kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Belgia, Fleurus
...Salm Invest Group er spesialisert i produksjon, bearbeiding og salg av røkt laks. Vi består av tre enheter: - Vendsyssel, det er et helt spekter av produkter og forberedelser "laget med ekspertise" basert på laks eller andre røkte fisker; - Prestige representerer en høykvalitets røkt laks. Prestige er spesialisert i røyking av laks og leverer hovedsakelig til kunder innen Foodservice; - Karras, som er en leder innen distribusjon av middelhavsprodukter til dagligvarehandelen og Horeca, er først og fremst en skaper og håndverker av smaker.
Belgia, Fleurus
...Vendsyssel tilbyr et bredt utvalg av produkter og forberedelser "laget med kvalitet" basert på røkt fisk. Følgende produkter tilbys av selskapet: røkt laks, marinert laks, røkt laksefileter og marinert laks, plancha, terninger av marinert laks, laks med geitost, kokt laks,... De tilbyr også andre røkte fisker: tunfisk, hvitting, escolar og marlin.
Belgia, Jumet
Spesialist på kvalitets håndlaget røkt laks. Håndsalting med tørrsalt, samt mild røyking ved lav temperatur, gjør dette til et høykvalitetsprodukt anerkjent internasjonalt av bransjespesialister. I tillegg til tradisjonell røkt laks, har også kokt og varmt røkt laks, samt belle-vue laks, blitt et must. Håndskjæring utført kontinuerlig av et spesialisert team, spesielle kutt av bacon, terninger...
Belgia, Brugge
Siden 1859 har selskapet Seagull i Brugge vært en tradisjonell fiskehandler, spesielt kjent for røyking av sild, makrell og ansjos. I dag er Seagull markedsleder innen pelagiske røkte fiskeprodukter med sitt nasjonale merke Appetit og sine distribusjonsmerker.
Belgia, Boirs
...Hos Vinken S. blir laksen tilberedt med bevisstheten om tre generasjoner med håndverk, saltet med havsalt og røkt med jomfru eikespon. Dette er et ferskt produkt. I tilberedningen finner du ingen kjemiske stoffer, fargestoffer eller smakskonserveringsmidler. Den blir håndskåret av eieren. Vakre, store, tynne skiver, det er deres kvalitetsmerke og vårt hus' omdømme.
Belgia, Izier
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
Vleeswaren De Baets er et firma med to hovedaktiviteter: - produksjon av fine kjøttprodukter som salamityper, kokte produkter og paté. - slakteri spesialisert på ferske kjøttprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bonderingpølse, salami uten hvitløk, salami med hvitløk, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kokte pølser Hespenpølse, kalvspølse, sjampinjongpølse, lunsjpølse… * Patéer Smørpaté, bondpaté, sesongpaté… * Saltede varer Saltede svinekjøtt, røkt svinekjøtt, skinke, filet d’anvers…...
Belgia, Zemst
...Belgiske ostetyper, utenlandske ostetyper, melk og fløte, egg og derivater, yoghurt og pudding. Kulinær: ferdigretter, fersk pasta, kulinariske oppvarmingssauser, forkokt kjøtt og fjærfe. Salater og sauser: smørbare salater, måltidssalater, majones og derivater, dressinger. Aperitiff snacks: oliven, tapas, butterdeig snacks. Fisk og skalldyr: røkt fisk, ferske reker, fiske-terriner. Ultra fersk: fjærfe, vaskede og skivede grønnsaker, grønnsaker i bulk, grønnsakssalater, ferske fruktsalater, fersk fruktjuice...
Belgia, Antwerpen
De Jager NV er en dynamisk grossist fra Antwerpen som spesialiserer seg på fersk fisk, røkt og frossen fisk, samt skalldyr og skjell. De Jager NV leverer til mange restauranter, fiskehandlere og cateringfirmaer, men også til den vanlige fiskeentusiasten.
Belgia, Lokeren
...{"Underlag":{"Bruksområder":"Underlag for røkt fisk, konfekt, osv.","Hva?":"Papp på begge sider plastifisert med næringsmiddelgodkjent (metallisert) film."},"Etterbehandling":{"Typografi":"Stansing, rilling, perforering og blindpreging opp til format 104 x 75 cm på sylinderpresser.","Kutting":"Om ønskelig kan vi dele ditt trykte arbeid i stolpe- eller omvendt form for plastifisering på én side...
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Belgia, Sint-Pieters-Leeuw
...Vi er en familieeid håndverksbedrift som produserer kjøttvarer, spesialisert på håndlagde og tradisjonelle kokkeskinker, kvalitetsrøkt og saltet kjøtt med røkt indrefilet som vår spesialitet, kokkepølser av slakterkvalitet, produkter på oppdrag og skreddersydde produkter eksklusivt for kunden. Den 31. juli 2013 mottok vi UNIZO-autentisitetsmerket for håndverk "Håndlaget i Belgia"...
Belgia, Temse
HENKA, grossist i delikate kjøttvarer, tilbyr deg et eksepsjonelt utvalg av håndverksmessige delikatesser, som håndverkskinker, ekstra søtt røkt hestekjøtt og storfekjøtt, kyllingfilet osv. med andre ord, spesialister innen både kokte varer, stekte, saltede og røkte kjøttvarer.
Belgia, Destelbergen
Alt om tørket Ganda-skinke Naturlig tørket Ganda-skinke lages etter gammel flamsk tradisjon og håndverk. Den er tilgjengelig som hele skinker (for å skjære selv), men vi tilbyr også et omfattende utvalg av ferdigpakkede produkter som røkt skinke, Angus-biff og Mangalica-skinke.
...Vi er spesialister på saltet, kokt og røkt kjøttprodukter av svin, kylling, kalkun, storfe, kalv og sau. De deilige kjøttproduktene med typisk smak oppnås gjennom ulike prosesser. Som marinering, salting, krydring, koking, steking og grilling. På denne måten kan du tilpasse et produkt 100 % til din smak. Vi har moderne produksjonsutstyr som gjør det mulig for oss å sette sammen både små og store pakker med kjøttprodukter. Vår infrastruktur er i samsvar med BRC, HACCP og Autocontrole guide 18 & 19. I tillegg til vår kjøttproduksjonslinje har vi en komplett skjære- og terningavdeling.
Belgia, Machelen (Bt.)
... 'Cobourg', røkt bacon), cateringprodukter (frokostbacon, røkt bacon, kokt skinke), økologiske produkter (Øko frokostbacon, Øko salami, Øko kokt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play