Tyskland, Wörrstadt
...Enkel "meer" fra Beste Lecker’s økologiske geleringsmiddel laget av tang er spesielt godt egnet for tilberedning av geléer, kremer, syltetøy og kaker, men også for salte retter som sild i aspik. Det er det veganske alternativet til gelatin! Det er smakløst, fritt for konserveringsmidler og av ren planteopprinnelse. Ingredienser: Agar Agar* *=fra kontrollert økologisk produksjon Allergener: ingen inneholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Portefølje (41)
Polen, Brzozów
... alternativ til gelatin. Det løser seg opp ved 85-95 grader Celsius, samtidig som det tykner ved 32-35 grader. Du trenger derfor ikke å sette det i kjøleskapet. For å oppnå en middels geléhardhet brukes en proporsjon: 1 flat teskje agar per 1 kopp væske. Løs opp agar i en liten mengde kaldt vann og tilsett det i kokende vann, kok i noen minutter. Agar kan også brukes til å lage syltetøy. For 1,5 kg frukt og 500 g sukker, tilsett 1-1,5 teskjeer agar.
Portefølje (781)
Frankrike, Ducy-Sainte-Marguerite
...Våre eplegeléer lages ved å trekke ut saften fra våre epler som kommer fra økologisk landbruk, etterfulgt av en enkel koking. Pektinet som finnes i fruktene gjør at produktet kan gelere. Agar-agar forsterker også virkningen av pektinet. Våre geléer er pakket i glass på 310g. Bruttovekt: 535g Vekt av kartong med 12: 6,5kg...
Portefølje (57)
Tyskland, Hamburg
...Rødalger, som den rå ingrediensen agar-agar utvinnes fra, tilbyr et bredt spekter av positive egenskaper. Blant annet inneholder de varmtvannsløselige hydrokolloider, som gir høye gelstyrkenivåer i gelering- og tykningsprosessen. Dette bidrar til å skape spesielt stabile og termoreversible geler for industrielle bruksområder. Norevos ekspertise er basert på vårt langvarige partnerskap med verdens ledende agar-agar produsent Setexam fra Marokko, gjennom hvilket Norevo kan levere forskjellige kvaliteter av agar-agar og økologisk agar-agar.
Portefølje (38)
Frankrike, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE VÉGÉTALE. 100g Nei, nei og nei! Vi garanterer at det ikke er noe kjøtt i dette vakre glasset, det er kun gode plantebaserte ingredienser og en blanding av sopp med en delikat intensitet. Lukk øynene, du er midt i skogbunnen. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaprotein, økologisk ølgjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
...Oppdaget på 1600-tallet, kommer Agar Agar fra den røde algen Gracilaria verrucosa eller andre rødalger av typen Gelidium. Utrukket i vann, blir Agar Agar deretter kryogenisert: denne skånsomme transformasjonen av naturlige polysakkarider gjør at den beholder all sin rikdom. Gelatin som finnes i handelen er hentet fra kollagenet i dyrevev som har vært utsatt for langvarig koking. Agar Agar har derimot en funksjonell kraft som er betydelig høyere enn produkter av animalsk eller syntetisk opprinnelse, og er utelukkende vegetabilsk, noe som gir den rene og sunne egenskaper for helsen.
Frankrike, Pont-De-Labeaume
...Fra safran av svært høy kvalitet, en gelé som overrasker på oster. Som finishing på kjøtt som andebryst, hever den smaken uten å skjule. Den kan også kombineres med kremete eller melkeaktige desserter: riskake, ferskost… Visuelt er dette et veldig vakkert produkt, da stigmatene forblir i suspensjon i geléen. Sammensetning: økologisk rør sukker, sitronsaft, safranstigmer, agar-agar. Oppbevaring: 3 år. Glass på 215g.
Portefølje (28)
Tyskland, Hamburg
... grunn av sin nøytrale smak kan du bruke det i nesten alle oppskrifter der du trenger en geléaktig komponent. Bruk: Økologisk Agar-Agar er løselig i varmt vann. Du får en fullstendig løsning hvis du lar den økologiske Agar-Agar småkoke i 2-5 minutter ved ca. 80 grader mens du rører kontinuerlig. Når det avkjøles, dannes en geléaktig konsistens. Siden økologisk Agar-Agar binder hver væske forskjellig...
... Økologisk Landbruk. Vi tilbyr våre kunder en nøkkelferdig løsning for tilpasset emballasje, og vårt maskinpark har både vertikale og horisontale pakkemaskiner i isolerte rom for å sikre integriteten til de emballerte materialene. Vår erfaring og dynamikk gjør oss i stand til å imøtekomme produktutvikling i både små og store serier. NATURE ET ALIMENTS formulerer og pakker et helt spekter av pulverblandinger: desserter, supper, kulinariske hjelpemidler i et 100% ØKO-verktøy.
Bulgaria, Razlog
... og ligger i et økologisk rent område i Bulgaria, mellom fjellmassivene Rila, Pirin og Rodopene. Oppgaven til det nye anlegget er ikke bare å utvide produksjonen og markedet for tilbudet, men også å integrere moderne teknologi innen næringsmiddelindustrien i Europa og USA.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play