Next
Slaktebiprodukter av storfe
Utforsk vårt utvalg av storfekjøtt biprodukter, nøye håndtert for å møte høye standarder og ulike kulinariske anvendelser. Fra storfekjøtt aorta til s...
Next
Stekt storfekjøtt
Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: K...
Hele storfekropp
Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrette...
Oksekjøtt - Ferskt oksekjøtt
Selv om vi passer på å pakke inn kjøttet slik at smaken og egenskapene best bevares, er det lurt å vurdere noen viktige tips for transport og lagring ...
Oksekjertel
Oksekjertel...
Kjøttindustri
0,00 €
{"1. Combined cleaner and disinfectant":"1. Kombinert rengjøringsmiddel og desinfeksjonsmiddel\nZ/4Et alkalisk rengjøringsmiddel & desinfeksjonsmi...
Råhud And
Sammensetning: And 32%, storfekjøtt 60%, stivelse 4%, glyserin 1,8%, salt 0,1%, sorbitol 2%, kaliumsorbat 0,1 Analytiske komponenter: Råprotein: 61%, ...
Kalvekjøtt
Kalv - slakterkjøtt...
Vaskemaskin for Hvite Innmat (Mager)
SLAGTILBEHØR FOR SVIN / KVEG - Maskinen er designet for rengjøring av magen (hvite innvoller) til svin eller kveg. Magen kommer inn gjennom den øvers...
Skulderbiff
Skulderbiff...
Next
Rognon
Rognon er et populært valg for kjøttelskere, og tilbyr en mør tekstur og en rik smak som hever dine favorittretter. Dette rognonet er nøye utvalgt for...
Tørr pølse
7,00 €
Svinepølse 100% hjemmelaget Ingredienser: svinekjøtt, naturlig tarm, salt, pepper, dextrose, stabilisator E450, natriumdifosfat, antioksidant E316, na...
Sau kjøtt
Som sauerkjøtt betegner vi dyr som var eldre enn 12 måneder på slaktetidspunktet. Spesielt karakteristisk for sauerkjøtt er den mørke fargen og grov f...
Frossen svinenakke
Er du interessert i svinebakbein? Vi spesialiserer oss på handel med svinebein og andre høyverdige svinekjøttkutt.
filet - Storfe
Oksefilet uten kjede...
MODNET OKSEKJØTT - Oksekjøtt
Selv om det kan virke vitenskapelig, handler det mer om tradisjon. Modning er en prosess som gjør kjøttet mørt takket være naturlige prosesser. Vi op...
Nervøs Biffskjæring - Biffkjøtt
Nervøs vakuumpakket storfekjøtt...
Kosthold - Storfe
Kjøtt bør være en del av ethvert kosthold i en balansert mengde og i kombinasjon med smakfulle grønnsaker. Dette bekreftes av ernæringsfysiologer som...
Storfe - Storfe
CTT...
Oksehale
Oksehale er kjent for sitt rike, geléaktige kjøtt, perfekt for braisering og langsom matlaging. Den gir en dyp, smakfull smak til retter som oksehales...
Knekkebiff - Storfe
Det er den femte delen av storfekjøttbeinet og inkluderer den anatomiske regionen av lårbeinet biceps. Navnet kommer av den runde formen på stykket. K...
Vakuumpakket indrefilet - Storfe
Indrefileten er det mest verdifulle stykket. Den består av mykt, mørt og saftig muskelvev. En av de vanligste prosedyrene er å modnes den i 2-7 dager,...
Silverside i vakuum - Storfe
Silversiden er det andre stykket av storfekjøttbeinet og er magrere enn toppen. Akkurat som de andre stykkene kan halvsilversiden dampes eller stekes ...
Helse og storfekjøtt - Storfekjøtt
Å spise magert storfekjøtt bidrar til å redusere LDL-kolesterol, det såkalte dårlige kolesterolet. Ifølge en studie utført i USA har deltakerne oppnåd...
Okse rumpe i vakuum - Okse rumpe
Det er det tredje snittet fra storfekjøttbeinet, og det er veldig mørt. Vi anbefaler å lage mat ved å koke, dampe, grille eller i ovnen. Deler av hale...
Benfri storfeknoke
Benfri Okseknoke...
Biff vakuumpakking - Vakuumpakket biff
Roboloader er en effektiv maskin som gjør vakuumpakking uten å berøre kjøttstykkene.
Okse hjerte
Okse hjerte...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play