...Automatisk båndsag modell "Astech PW" for scanning og vektpresis kutting av ferske og frosne produkter med og utenbein.
Helautomatisk sag med kontinuerlig produktinnmatning for vektpresis kutting av ferske og/eller frosne og/eller beinholdige produkter.
T-bone, beinskiver, ..., osv.
...Som ungoksekjøtt betegner vi kjøttet fra hannlige, ikke-kastrerte dyr som er slaktet i alderen 14 til 22 måneder.
Ungokser Forparti Deler
Tykk skulder - Standard / PAD
Falsk filet - Standard / PAD
Skulderstykke - Standard / PAD
Forbeinskjøtt utenbein
Forbein med bein i hel
Forbein med bein i skiver 3-4 cm
Tungekjøtt
Høyrygg
Margbein
Margbein saget 5 cm
Bryst utenbein - Standard / PAD
Lapp uten...
...Kort klipp av hud på tær uten negler Uten gul hud Uten svarte flekker
Hvit hud:
Ytre gul hud og negl fjernet Ingen blåmerker Ingen brukne bein Ingen blodpropp
Kutting av føttene er over leddbeinet Ingen ammoniakkforbrenninger Ingen svarte feil
Putene på føttene forblir Ingen dårlig lukt...
...E ekstra smal kuttet, fra unge, lyse kalver. Stykkevekt ca. 4 kg
Artikkelnummer: 040287
Basis VPE: ca. 10 kg
Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 100 - TK-Okse
Ingredienser: Kalv rygg (Kotelett)
Ernæringsmessige kjennetegn: Ingen deklarerte tilsetningsstoffer, Ingen deklarerte allergener
Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g
Energiverdi: 0,00 kJ / 0,00 kcal
Fett: 0,00 g
dav av mettet fett: 0,00 g
Karbohydrater: 0,00 g
dav sukker: 0,00 g
Protein: 0,00 g
Salt: 0,00 g
Nettovekt: 0 kg
Bruttovekt: 1 kg
Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm
Restholdbarhet (dager): 119...