...Vi velger og separerer frosne svineføtter fra frosne svinebakføtter. De er perfekt rengjort, uten hår, blåmerker og brukne bein. Sene er alltid intakt. Svineføttene pakkes i kartongbokser med fast vekt på 10 kg. Gjennomsnittlig lengde på en forfot – 17-18 cm. Gjennomsnittlig vekt av en fot – 390-430 g. Vår frosne svinekjøtt er godt behandlet, inspisert av SGS før frakt og kommer med gyldige helsesertifikater. Pakking i 10 kg eller 20 kg kartongbokser, med 26-27 MT per container.
Pakke: 10 eller 20 kg
Gjennomsnittlig fotlengde: 17-18 cm
Gjennomsnittlig fotvekt: 390-430 g...
...Automatisk båndsag modell "Astech PW" for scanning og vektpresis kutting av ferske og frosne produkter med og utenbein.
Helautomatisk sag med kontinuerlig produktinnmatning for vektpresis kutting av ferske og/eller frosne og/eller beinholdige produkter.
T-bone, beinskiver, ..., osv.
...Frossen Svinnekotelett UtenBein
Frossen Svinnekotelett UtenBein. Vårt hovedmål er å tilfredsstille våre kunder og opprettholde et langsiktig forretningsforhold. Våre frosne svineprodukter er også spesielt håndslaktet i henhold til islamske (HALAL) og internasjonale krav. Vi opprettholder en streng overholdelse av alle humane dyrebehandlings- og slaktekriterier, inkludert kuttnøyaktighet. Vi...
MVO Distribution, handelsmann for alle typer kjøtt siden 2002, tilbyr deg svært konkurransedyktige priser på KJØTT AV SVIN / OKSE / FUGL / KALV / VILT / LAM / SAU / AND / GÅS / VILTKJØTT / HJORT / HESTEKJØTT ...
Vi forhandler direkte med våre partner-slakterier og skjærere som er til stede i Frankrike og EU, for å gi deg spesielt konkurransedyktige priser, slik at du får maksimal økonomisk lønnso...
...Viltkjøtt er et magert og sunt kjøtt. Minimumsbestillingen er ett tonn. Kan leveres ferskt eller frosset. Vi kan tilby deg: Viltkjøttskank, Viltkjøtttrim og terninger, Viltkjøttlår med bein og utenbein.
Høyt i protein
Lavt i fett (3%)
Lavere i kolesterol enn kylling og kalkun
Høyt i vitaminer og mineraler som jern.
Fri for legemidler og medisiner - ingen steroider, ingen antibiotika.
Høyt i Omega 3 og Omega 6
Fremmer vekttap
Fremmer muskelvekst og restitusjon...
...Kjøttprodukt laget av kjøtt som tilsvarer muskelmassen med bein, bein og hover fra bakenden av halvkarcassen til den iberiske grisen som er fôret med korn og naturlige ressurser, og som er egnet for menneskelig konsum.
Vekt per stykk, omtrent 4,5 kg.
Vekt: 3-5 kg...
...Som ungoksekjøtt betegner vi kjøttet fra hannlige, ikke-kastrerte dyr som er slaktet i alderen 14 til 22 måneder.
Ungokser Forparti Deler
Tykk skulder - Standard / PAD
Falsk filet - Standard / PAD
Skulderstykke - Standard / PAD
Forbeinskjøtt utenbein
Forbein med bein i hel
Forbein med bein i skiver 3-4 cm
Tungekjøtt
Høyrygg
Margbein
Margbein saget 5 cm
Bryst utenbein - Standard / PAD
Lapp uten...
...Kort klipp av hud på tær uten negler Uten gul hud Uten svarte flekker
Hvit hud:
Ytre gul hud og negl fjernet Ingen blåmerker Ingen brukne bein Ingen blodpropp
Kutting av føttene er over leddbeinet Ingen ammoniakkforbrenninger Ingen svarte feil
Putene på føttene forblir Ingen dårlig lukt...
...Produktnavn: Frosne kyllingføtter / kyllingføtter
Opprinnelsesland: Tyskland
Behandling: IQF
- Vasket og ren, uten gulaktig hud.
- Uten fjær, - Uten ekkel lukt, uten blod.
- Uten blåmerker, uten svarte flekker, uten ammoniakkforbrenning.
- Brutte bein: under 1%.
- Fuktighetsinnhold: mindre enn 1%.
- Sprøytet ved: -40°C, lagring ved: -18°C
- 100% fersk og frosset
Sikker for menneskelig konsum...
...Frossen blokkeflakeren er beregnet for flaking av frosne blokker av kjøtt, fisk og fjærfe (inkludert med bein), samt frosne blokker av juice, smør, margarin og lignende produkter som kommer direkte fra kald lagring og uten forhåndsoppvarming.
Bruksområder:
• Matindustri
• Kjøttforedlingsbedrift
Fordeler:
• Rullende lagringsbeholder kan festes
• Innebygd pneumatisk mateanlegg
• Dobbeltkappede...
... (benfri og skinnfri)
Skinke 3D (benfri og skinnfri)
Svinebog 4D (benfri og skinnfri)
Svinebog 3D (benfri og skinnfri)
Bacon (benfri)
Bacon (benfri og skinnfri)
Svine trimming 80/20
Svineknoke (benfri)
Svineknoke med bein
Svine spareribs
Svine spareribs med kjøtt...
...Den perfekte måten å nyte Rød Kongekrabbe på! Tilsett i salater, forretter, eller server med kjeks, kremost og salsa. Sjekk vår oppskriftsseksjon for gode ideer! Skallene på vår Rød Kongekrabbe er allerede fjernet for å gjøre festforberedelsene dine enkle. Det samme flotte kvalitetskjøttet som våre Rød Kongekrabbe bein, men uten bryet med å fjerne skallene! Vårt Rød Kongekrabbe kjøtt er pakket i 2,5 kg blokker, en fantastisk måte å nyte en av Alaskas flotte skalldyr. (5 pund minimum)
LAGRING: Kjølecontainer – 18° C
UTLØPSDATO: 24 MÅNEDER...
...Den ideelle snacken for alle hunderaser
Kalt innmat, er organisk kjøtt som hjerte, mage eller lunger, svært rikt på proteiner, mineraler og høykvalitets vitaminer. De er en utmerket kilde til verdifulle næringsstoffer og naturlig lavt i kalorier.
Husk: Forfaderen til hunden som lever i vill tilstand spiste hele rå byttedyr, inkludert innmat, pels, bein og brusk.
Fordelene med storfekjøtt hjerter...
...Maskin med høy produksjonskapasitet, egnet for å injisere kjøtt med eller utenbein. Justerbart injeksjonstrykk og fremdrift av båndet samt antall slag kan justeres elektronisk. Berøringsskjermen gjør det mulig å justere injeksjonstrykket. Komplett med beholder for saltlake og filtreringssystem for denne. Mulighet for å montere en V-formet eller rund bladmørner direkte på injeksjonshodet; denne kan enkelt deaktiveres ved ikke bruk.
...{"Product Description":"Våre båndsagblader brukes i stor grad til å kutte storfekjøtt, fjærfe, svinekjøtt, frossent kjøtt og fisk, spesielt for kjøtt med bein. Båndsagbladene er behandlet av Gronding for å sikre jevnhet og tenner. De er produsert med høy kvalitet legeringsstål (SK4) med unik varmebehandlingsteknologi som gir utmerket tannstivhet uten å miste fleksibilitet. Vår avanserte sliping...
... mindre enn 1%
Kyllingfotpute bevart og uten skade
FROSSEN TILSTAND:
Blast Frozen ved -40 °C
Lagerført ved -18 °C
Frossen hel kylling, oppdrettet uten antibiotika
Kjøp kvalitets Grade A halal frossen hel kylling. Vårt hovedmål er å tilfredsstille våre kunder og opprettholde et langsiktig forretningsforhold. Våre hele kyllinger er også spesielt håndslaktet i henhold til islamske (HALAL) og internasjonale krav. Vi opprettholder en streng overholdelse av alle humane dyrebehandlings- og slaktingskrav, inkludert kuttnøyaktighet.
...Frossen Svin Kjøtt
Spesifikasjon: Uten skinn, fett og bein; hver halv kropp delt i følgende fire deler:
1. Nakke: Hver del veier 0,8 kg netto minimum.
2. Skulder: Hver del veier 1,35 kg netto minimum.
3. Lår: Hver del veier 0,55 kg netto minimum.
4. Lår: Hver del veier 2,2 kg netto minimum.
Med litt fett igjen på hver kjøttbit. I hver kartong er det tillatt med én kjøttbit som veier mindre enn...
...E ekstra smal kuttet, fra unge, lyse kalver. Stykkevekt ca. 4 kg
Artikkelnummer: 040287
Basis VPE: ca. 10 kg
Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 100 - TK-Okse
Ingredienser: Kalv rygg (Kotelett)
Ernæringsmessige kjennetegn: Ingen deklarerte tilsetningsstoffer, Ingen deklarerte allergener
Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g
Energiverdi: 0,00 kJ / 0,00 kcal
Fett: 0,00 g
dav av mettet fett: 0,00 g
Karbohydrater: 0,00 g
dav sukker: 0,00 g
Protein: 0,00 g
Salt: 0,00 g
Nettovekt: 0 kg
Bruttovekt: 1 kg
Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm
Restholdbarhet (dager): 119...
... purpur.
Utseende: Eksternt: Typisk, konsistent. Ved skjæring: Konsistent, marmorert og karakteristisk.
Smak: Kjøtt med delikat smak. Den indre fettet er svært aromatisk og flytende, smelter i munnen og oversvømmer ganen med en uovertruffen smak full av nyanser, intens og langvarig.
Lukt: Duftende og delikat.
Tekstur: Fin og homogen. Lite fibret, uten klissethet eller mykhet.
...Procureur av ekte utegriser, direkte fra bonden.
Procureurfilet blir skåret fra nakken/skulderen på grisen. Det er et vakkert mørkt kjøtt med fin marmorering. Procureur er egentlig skulderkotlett, men utenbein og ofte skåret litt tynnere. Det er et svært mørt og saftig kjøtt med mye smak.
Vi selger også store stykker procureur til grillen, for eksempel til pulled pork.
Opprinnelse:
Kjøtt fra...
... og filtergruppen har vi båndsager fra 3mm til 50mm,
For kjøtt, bein, kutteblader har vi 15mm, 16mm, 20mm...
For brødskjæringsmaskiner har vi båndsager på 10mm og 20mm.
Som ORTA TESTERE er vårt mål å tilby produktene våre til alle land i verden uten grenser og å samarbeide...
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller utenbein, serranoskinke med eller utenbein, vakuumpakket lomo.
En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!