...Den perfekte måten å nyte Rød Kongekrabbe på! Tilsett i salater, forretter, eller server med kjeks, kremost og salsa. Sjekk vår oppskriftsseksjon for gode ideer! Skallene på vår Rød Kongekrabbe er allerede fjernet for å gjøre festforberedelsene dine enkle. Det samme flotte kvalitetskjøttet som våre Rød Kongekrabbe bein, men uten bryet med å fjerne skallene! Vårt Rød Kongekrabbe kjøtt er pakket i 2,5 kg blokker, en fantastisk måte å nyte en av Alaskas flotte skalldyr. (5 pund minimum)
LAGRING: Kjølecontainer – 18° C
UTLØPSDATO: 24 MÅNEDER...
...Frossen Svin Kjøtt
Spesifikasjon: Uten skinn, fett og bein; hver halv kropp delt i følgende fire deler:
1. Nakke: Hver del veier 0,8 kg netto minimum.
2. Skulder: Hver del veier 1,35 kg netto minimum.
3. Lår: Hver del veier 0,55 kg netto minimum.
4. Lår: Hver del veier 2,2 kg netto minimum.
Med litt fett igjen på hver kjøttbit. I hver kartong er det tillatt med én kjøttbit som veier mindre enn...
...Procureur av ekte utegriser, direkte fra bonden.
Procureurfilet blir skåret fra nakken/skulderen på grisen. Det er et vakkert mørkt kjøtt med fin marmorering. Procureur er egentlig skulderkotlett, men utenbein og ofte skåret litt tynnere. Det er et svært mørt og saftig kjøtt med mye smak.
Vi selger også store stykker procureur til grillen, for eksempel til pulled pork.
Opprinnelse:
Kjøtt fra...