Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet f...
Portefølje (16)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Frankrike, Laissac
...Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, salt fra Guérande og Kampot IGP pepper fra Kambodsja. Denne tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Den vil akkompagnere coppa, lonzo, pølse, tørket oksekjøtt og skinke for å...
Portefølje (29)
Belgia, Lokeren
...Matindustrien bearbeider nesten alle innvollene fra storfe. Tynntarmen (eller storfekjøttløperen) brukes hovedsakelig til å lage saveloys (cervelas), blodpudding og tørkede pølser. En annen mye brukt tarm er storfekjøttets bung-kappe, som brukes til å produsere skinkepølse (spam), kalvepølse, blodpudding og tørket pølse.
Samsvarende produkter
Storfe
Storfe
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Tyskland, Dissen
... produkter, kokte pølser og mange ferdigretter, supper, sauser og snacks Intenso Pur® ohne Dextrose: spesielt utviklet for produksjon av tørket pølse og semi-tørkede produkter. Intenso Pur® Bio: med synlige krydderpartikler og ingredienser fra sertifiserte økologiske gårder Fordeler i et nøtteskall: Ingen tilsetning av monosodiumglutamat Ingen gjærekstrakt Ingen palmeolje Ingen krydder (HVP) Ingen deklarerbare tilsetningsstoffer Ingen deklarerbare allergener (i henhold til vedlegg III FIC)...
Storbritannia, Chesham
THE ORIGINAL BILTONG COMPANY er en leverandør av fine, håndlagde Biltong og kjøttsnacks laget med kjærlighet og lidenskap av vår sørafrikanske hovedslakter, i henhold til en familieoppskrift som har blitt videreført gjennom mer enn 6 generasjoner. Alt vårt håndplukkede kjøtt er lokalt hentet, gressforet britisk storfe med full sporbarhet tilbake til gården. Vi tror på å forstå opprinnelsen til kj...
Portefølje (5)
Frankrike, Auros
...Andouille tørket som en tørr pølse, som kan oppbevares uten kjøling og spises som en pølse til aperitiff. Det er et krydret produkt (nesten afrodisiakum). Pepret med aromaer av fjærfelever. Originalt og sjeldent produkt. Man elsker det eller hater det. Men når man elsker det, er man villig til alt for å få tak i det. Stor suksess!
Portefølje (31)
Tyskland, Lenting
...Utmerket for tørket, røkt pølse eller salami. Ta kontakt med oss for å finne produktet som passer for deg. Fibernettkappen får sine unike egenskaper gjennom kombinasjonen av en spesiell papirbase og en naturlig viskosebelegg. Papirbasen gir styrke og dimensjonal stabilitet, noe som gjør fibernettkappen til det beste valget for bruk på "høghastighets" produksjonsanlegg. Viskosebelegget er vann- og gassgjennomtrengelig og tillater utvidelse eller sammentrekning av belegget i henhold til bearbeidingskravene.
Portefølje (7)
Frankrike, Lyon
...En håndlaget, tørket pølse aromatisert med Espelette-chili AOP, laget av pur svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, basert på en tradisjonell oppskrift fra regionen. Denne pølsen er laget av magert kjøtt og fett fra skuldrene av svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, grovhakket (nøyaktig 80% magert kjøtt og bare 20% fett). Dette gir pølsene en smakfull smak.
Portefølje (40)
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
... Stillehavet - Jordbær - Hvitløk - Pølser (skinke, spekeskinke, vanlig pølse, svart pølse, osv.) - Lime - Fisk - Ris - Ost - Mucua - Maruvo - Fuba de bombo / Fuba de milho - Okra - Palmolje, osv. - Kald drikke Kizaca - Snacks fra området - Tørket fisk, osv. - Kjøtt, osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT AS tilbyr flere løsninger som sikrer tilfredsstillelse for våre kunder og partnere med høyere kvalitet...
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Storbritannia, Birmingham
... leverandører og oppfylle EU/UK velferdsstandarder. Vi leverer benfritt svinekjøtt egnet for: bearbeidede kjøttprodukter som pølser, pølsehorn, skotske egg, svinekjøttpaier, kokte skinker, tørket pølse og kontinentale kjøttprodukter; Frossen A-kvalitet kylling og frossen A-kvalitet and; storfekjøtt i alle kutt, inkludert med bein og uten bein, som kan leveres ferskt pakket eller frosset. Vi samarbeider med leverandører i Storbritannia, over hele fastlands-Europa, Fjernøsten og Nord- og Sør-Amerika. Vi driver også vår egen høykvalitets bearbeidingsoperasjon i Nederland.
Belgia, Herstal
Selskapet Legon er spesialisert på detaljhandel innen slakteri og produksjon av tørkede pølser. Produkter: bolognaise, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uten nøtter), Ardenne-pølse, helge-salami og Goliath, tørket pølse Lutin eller Picador, røkt tørket nakke, gårdspølse.
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i...
Portefølje (3)
Bulgaria, Haskovo
I 2011 var det mennesker fra industrisektoren og produksjonssektoren Produksjon av levende dyr, Import og eksport av levende dyr Kjøttbehandlingsanlegg, slakteri, brukere av produksjon, slakting og salg av landbruksprodukter, produksjon, import og eksport Produksjon og engros salg av bearbeidede kjøttprodukter. Pølse, stekt kjøtt, bacon, tørket kjøtt.
Portefølje (1)
Italia, Bronte
... farge som skiller den fra alle andre avlinger. Fra sammensmeltingen av tradisjon, lidenskap og innovasjon, oppstår vår Pistachio-pølse, ansett som en klassisk hovedrett i den lokale gastronomiske tradisjonen. Fra pistachio-pesto-kremen, til sprø snacks, likør og mel, fremhever Specialia den ekte smaken av DOP-pistachio og den sørlige matkulturen som er født i Middelhavets sol. Hovedmålet til Specialia er kundetilfredshet og å skape et klart og harmonisk forhold fra starten av.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Eupen
Van Hees presenterer et bredt utvalg av produkter innen krydder og tilsetningsstoffer; konserveringsmidler, emulgatorer, fargestoffer, rødgjørere, smakforsterkere, krydder, aromaer, blandinger for ferskt kjøtt, blandinger for kebab, blandinger for kutting, blandinger for saltlake, blandinger for tørket pølse, blandinger for tørket skinke, blandinger for pølsemakeri, blandinger for kokt kjøttproduksjon...
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger for å forbedre fargehold og sammenheng i kokt skinke, optimalisering av holdbarhet og utseende i pølse, stabilisering og smaksforbedring av tørket pølse, lengre friskhet for salater, sauser, ferdigretter og fisk. Utpreget kundeservice, skreddersydde løsninger, solid kompetanse, pålitelighet, kreativitet, fleksibilitet, hurtighet og mye mer kjennetegner REINERT GRUPPE. I over...
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Spania, Finestrat
... eller muslinger, samt saltet tørket tunfisk (spansk mojama eller hueva - spanske tunfiskegg), frosne fisker og sjømat, iberiske pølse-spesialiteter, iberisk skinke, spansk safran og mye mer. Katalogen vår utvides kontinuerlig, tilpasset forespørslene og behovene til våre kunder. Det er viktig for oss å arbeide internasjonalt. Vi skaffer oss stadig nye leverandører i ulike land, for ikke bare å utvide produktsortimentet, men også for å tilpasse prisene så godt som mulig til kundenes behov i takt med globaliseringen.
Handel med fjærfe, egg, grill- og bekvemmelighetsprodukter, fjærfepølse, tørket pølse, patéer, pasta, vilt og lam.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen