Frankrike, Carpentras
Siden 1985 har vi spesialisert oss på håndlaget produksjon av skreddersydde pølser, enten de er av liten eller stor kaliber. Vi er stolte av å tilby produkter av 100% lokal og fransk kvalitet, anerkjent globalt og belønnet med medaljer i 2018 og 2023. Beliggende i Carpentras, ved foten av Mont Ventoux, kombinerer vi tradisjon og kvalitet for å gi deg de beste pølsene. Vår nettbutikk er designet f...
Portefølje (16)
Frankrike, Laissac
...Vår misjon: å gi tilbake sin ære til pølsen, et symbol på fransk gastronomi! Denne håndlagde pølsen er laget i vårt slakteri i Laissac, i Aveyron. Den består kun av 3 ingredienser: svinekjøtt, salt fra Guérande og Kampot IGP pepper fra Kambodsja. Denne tørkede kjøttet kan oppbevares i 3 måneder ved romtemperatur. Den vil akkompagnere coppa, lonzo, pølse, tørket oksekjøtt og skinke for å...
Portefølje (29)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Frankrike, Auros
...Andouille tørket som en tørr pølse, som kan oppbevares uten kjøling og spises som en pølse til aperitiff. Det er et krydret produkt (nesten afrodisiakum). Pepret med aromaer av fjærfelever. Originalt og sjeldent produkt. Man elsker det eller hater det. Men når man elsker det, er man villig til alt for å få tak i det. Stor suksess!
Portefølje (31)
Frankrike, Lyon
...En håndlaget, tørket pølse aromatisert med Espelette-chili AOP, laget av pur svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, basert på en tradisjonell oppskrift fra regionen. Denne pølsen er laget av magert kjøtt og fett fra skuldrene av svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, grovhakket (nøyaktig 80% magert kjøtt og bare 20% fett). Dette gir pølsene en smakfull smak.
Portefølje (40)
Frankrike, Plailly
... pålitelighet. Over 8 000 LUTETIA-systemer har blitt installert over hele verden for å utføre avfrysing, salting, fasekombinasjon, termisk behandling, tørking og røyking, kjøling og kryogenikk. LUTETIA utvikler teknologiske prosesser for all din produksjon: Svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinerte produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røykte kyllinger, sjømatprodukter (laks, cephalopoder).
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Frankrike, Lacaune
Grunnlagt i 1956, er OBERTI spesialisert innen pølser og spekemat. Med 60 års erfaring kombinerer OBERTI håndverk, tradisjonelle oppskrifter og moderne utstyr. Kjøttet som brukes til produksjon av pølser og spekemat er av høy kvalitet og kommer fra lokale områder. Selskapet produserer og tilbyr derfor pølse, coppa, bacon, saltet og tørket skinke, osv.
Frankrike, Arnouville Les Gonesse
... og implementerer teknologiske prosesser tilpasset for alle dine produksjoner: svinekjøttprodukter (kokt skinke, bacon, patéer, og andre), tørkede kjøttprodukter (coppa, tørket skinke, tørket pølse, Cobourg), marinert produkter, bearbeidede fjærfeprodukter (fjærfeskinke, nuggets), stekte og røkte kyllinger, sjømatprodukter (laks, bløtdyr og andre).
Frankrike, Lacaune
... autentiske produkter. Den gode smaken fra tidligere tider blir respektert, samtidig som det tilføres et moderne preg. Kunnskaper arvet fra en lang familiær tradisjon av spekemakere i Lacaune Lacaune er en kurby i hjertet av den regionale naturparken Haut Languedoc. Ligger 800 meter over havet, er renheten og friskheten i klimaet avgjørende for produksjon og modning av kvalitets spekemat som tørket skinke, tørket pølse og tørket pølse. Det er her, i takt med sjø- og fjellvindene, at modningen av produktene våre skjer sakte.
Frankrike, Montreuil Bellay
For din fornøyelse, Roger BODET, Mester Slakter, lar deg oppdage all sin talent og sitt håndverk gjennom et bredt utvalg av tørkede pølser. Formet i naturlige tarmer, blir pølsene deretter plassert i et tørkerom hvor de gradvis bringes til en ideell temperatur som fremmer utviklingen av smaker og de karakteristiske overflorene av en god tørket pølse. Dette er trinnet hvor de blir mest bortskjemt, da de deretter må avkjøles i strengt tidfestede trinn. Så kommer tiden for modning i tørkerom under nøye overvåkede forhold for temperatur og fuktighet i flere uker.
Salting fra Haute Savoie og Rhône Alpes i naturlig tarm, uten fargestoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Pølsene er dekket med en naturlig blomst. Skinkebiten har minimum 6 ukers tørketid. Høykvalitets tørket pølse oppbevart i modningsrom i Pontchâteau med respekt for produktet.
Populære land for denne søkefrasen