... produkter, kokte pølser og mange ferdigretter, supper, sauser og snacks
Intenso Pur® ohne Dextrose: spesielt utviklet for produksjon av tørketpølse og semi-tørkede produkter.
Intenso Pur® Bio: med synlige krydderpartikler og ingredienser fra sertifiserte økologiske gårder
Fordeler i et nøtteskall:
Ingen tilsetning av monosodiumglutamat
Ingen gjærekstrakt
Ingen palmeolje
Ingen krydder (HVP)
Ingen deklarerbare tilsetningsstoffer
Ingen deklarerbare allergener (i henhold til vedlegg III FIC)...
...Utmerket for tørket, røkt pølse eller salami. Ta kontakt med oss for å finne produktet som passer for deg.
Fibernettkappen får sine unike egenskaper gjennom kombinasjonen av en spesiell papirbase og en naturlig viskosebelegg. Papirbasen gir styrke og dimensjonal stabilitet, noe som gjør fibernettkappen til det beste valget for bruk på "høghastighets" produksjonsanlegg. Viskosebelegget er vann- og gassgjennomtrengelig og tillater utvidelse eller sammentrekning av belegget i henhold til bearbeidingskravene.
Vi leverer løsninger for å forbedre fargehold og sammenheng i kokt skinke, optimalisering av holdbarhet og utseende i pølse, stabilisering og smaksforbedring av tørketpølse, lengre friskhet for salater, sauser, ferdigretter og fisk. Utpreget kundeservice, skreddersydde løsninger, solid kompetanse, pålitelighet, kreativitet, fleksibilitet, hurtighet og mye mer kjennetegner REINERT GRUPPE. I over...