Belgia, Lokeren
...Matindustrien bearbeider nesten alle innvollene fra storfe. Tynntarmen (eller storfekjøttløperen) brukes hovedsakelig til å lage saveloys (cervelas), blodpudding og tørkede pølser. En annen mye brukt tarm er storfekjøttets bung-kappe, som brukes til å produsere skinkepølse (spam), kalvepølse, blodpudding og tørket pølse.
Samsvarende produkter
Storfe
Storfe
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
Frankrike, Lisieux
Vi er spesialiserte på eksport av frossen svinekjøtt, storfekjøtt og fjærfe siden 1996. Våre nære relasjoner med fabrikkene muliggjør effektiv og pålitelig sourcing. Vi garanterer kvalitetssikring og logistikk- og dokumentasjonskoordinering. Vi er glade for å presentere vår nye aktivitet: oppdrett og distribusjon av snegler Helix Aspersa Muller og Maxima. Vi har etablert sterke partnerskap med g...
Portefølje (10)
Vi behandler og distribuerer naturlige tarmer og biprodukter fra sau, geit og storfe. Vi jobber for å møte våre kunders kvalitetskrav. Gjennom vår utvelgelsesprosess kan vi levere tarmer og biprodukter til dine produksjonsbehov. Vår leveringsprosess holder varene ferske og rene. Vi kan tilfredsstille alle dine tekniske krav: saltet, i lake og vakuumpakket.
Portefølje (10)
Polen, Warszawa
...Smak Casings Sp.Zo.O. med base i Warszawa, Polen. Vi tilbyr naturlige tarmer av sau (sauetarm) og storfe for produksjon av alle typer pølser. Vi er en produsent og partner av et selskap som leverer naturlige tarmer, vi importerer, eksporterer og distribuerer naturlige tarmer for å lage pølser av høy kvalitet, som ferske pølser, tørkede pølser, tykke pølser og tynne pølser. Vi tilbyr 14/16 AB-->2...
Frankrike, Rillieux La Pape
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning. 3 nøkkelpunkter: - Håndverksoppskrifter Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem. - Hovedsakelig lokale kjøttprodukter Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene. - Naturlige ingredienser Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturlige tarmer av svin eller storfe.
Frankrike, L'étrat
...Selskapet CHARLES FRÈRES BOYAUDERIE er en av de største "produsentene av naturlige tarmer" i Frankrike. CHARLES FRERES produserer og distribuerer naturlige tarmer (lam, svin, storfe og hest) samt kunstige tarmer (kollagen, cellulose, forsterket cellulose og plast). CHARLES FRÈRES er eksklusiv distributør i Frankrike for merkene DEVRO (Tsjekkia) for tarmer og kollagenfilmer, KALLE (Tyskland) for cellulose tarmer, Faser, plast og overføringshylser. Alle disse produktene er presentert og pakket for håndverkere og industrien innen produksjon av spekemat.
Spania, Valencia
Selskap dedikert til produksjon og markedsføring av naturlige tarmer for pølseproduksjon. Spesialister på lam, svin og storfe tarmer. Nasjonal og internasjonal distribusjon. Mer info på: www.vgallent.es...
BOYAUDERIE VARLIAUD er produsent av naturlige tarmer laget av sau, svin og storfe: rå sauetarm, storfekjøttsmenu, saltet kalibrert masse, saltet storfekjøttsmenu, tarm på myk skjede, saltet storfekjøtt, tarm på stiv tube, saltet storfekjøtt. Våre hovedkunder er pølsemakere og forhandlere.
Frankrike, Domont
ENS casing er spesialisert på salg og distribusjon av HALAL naturlige tarmer (sau og storfe) beregnet for produksjon av dine pølser, merguez, pølser, og spekepølser. ENS casing er distributør for selskapet BOA (Boyauderie des Alpes - Frankrike). Vårt selskap har også eksklusivitet på produktene deres fra Algerie (Jus el-Arabi, eddik, appelsinblomst, osv.) på det franske markedet. Med vennlig hilsen.
Polen, Swiecie
Produsent av naturlige tarmer. Tilbudet inkluderer svine-, storfe- og lammetarmer. Opprinnelse til tarmene: europeisk.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play