Italia, Guardiagrele
...Halvfabrikata konsentrat med naturlig gjær og dehydrerte poteter for brød med utmerket volum, ekstremt myk krumme og en tynn, gyllen og sprø skorpe. Format: 10 kg Dosering: 50%...
Portefølje (91)
Nederland, Amstelveen
...Inspirasjonen til vår American Piazzola-deig kommer direkte fra New York. Logisk, for denne urbane jungelen på østkysten av USA er vuggen til American Style Pizza: en smidig bunn med full smak, omgitt av en luftig, sprø skorpe. Akkurat som vår Italian Piazzola-deig består vår American Piazzola-deig av ingredienser som alle er 100 % naturlige og 100 % GMO-frie. Transfett finnes ikke hos oss. Vår...
Portefølje (8)
Frankrike, Bayonne
...Ciabatta pavé er den reduserte varianten av et av de mest ikoniske brødene fra OKIN, ciabatta. Dette er et brød med en veldig markant rustikk karakter, med en sprø skorpe og en uttalt krumme. Bakt i en steinovn med heving og etterheving, er dette et svært hydrert brød som derfor holder seg hele dagen. Det har en luftig krumme i kremfarge med stor elastisitet. Ideelt for skiving til frokost, da...
Portefølje (44)
...For å oppnå en sprø skorpe, la tårtene dine avkjøle seg oppå. 2 modeller tilgjengelig: Liten modell: diameter 35 cm Stor modell: diameter 40 cm Laget i Frankrike...
Portefølje (984)
Spania, Sant Fruitós De Bages
...Frossen halal pizza. Sprø skorpe. Steinovn.
Portefølje (3)
Ukraina, Bila Tserkva, Kiev Region
...Takket være sin unike form, er retter laget i en støpejern grillpanne veldig smakfulle! En spesiell bølget bunn gjør det mulig å skape en sprø skorpe, samtidig som retten forblir saftig innvendig. Ingenting brenner seg, og fettavfall renner ned i sporene uten å mettet retten. Retter laget i en støpejernspanne har en uforglemmelig smak sammenlignet med andre retter. SKU: O282850G-P Vekt, kg: 3.07 Volum, l: 2.9 Høyde, mm: 54 Bunn tykkelse, mm: 4.4 Håndtakstype: tre Form: Firkantet Type: Grillpanner Serie: Edge Materiale: Støpejern...
Portefølje (200)
Belgia, Anderlecht
...Vi tilbyr kvalitetsleveranser av lokale og bærekraftige brødsmuler. Vi lager brødsmuler og Panko fra overskudd av brød hos våre samarbeidende bakere. Konvensjonelle brødsmuler er fine og jevne; de skaper en tett og sprø skorpe. Panko, som kommer fra Japan, er mer luftig og absorberer mindre fett, samtidig som det gir enda mer sprøhet. Begge tilbys i emballasje på 2 kg og 12,5 kg.
Portefølje (3)
Frankrike, La Ville Aux Dames
...Fibermaé er vårt utvalg av former laget av et nett av glassfiber med silikonbelegg og en non-stick silikonbehandling. Nettet av glassfiber, med åpen vev, fremmer sirkulasjonen av varm luft og gir en jevn steking. Fibermaé er ideell for baking av boller, burgere, brioche, pølser, eller ciabatta... Du får en vakker, sprø og gyllen skorpe! Format: Individuell Størrelse: 400x600mm...
Portefølje (48)
Frankrike, Lomme
...Fremstillingsprosessen for Lubrano-serien inkluderer en lang fermentering som gir baguetten en luftig krumme og en sprø skorpe takket være baking på steinbunn.
Portefølje (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Retter på grillen av fisk - det er alltid smakfullt og originalt. Med vårt krydder vil fisken bli virkelig festlig, aromatisk, mør og med en sprø skorpe. For grilling passer enhver fisk med fast kjøtt, ikke altfor beinete og fet. Den kan tilberedes i biter eller hel, spesielt når det gjelder ferskvannsfisk. Kombiner krydderet med olivenolje og la sausen trekke, deretter gni fisken med den...
Portefølje (178)
Frankrike, Paris
...Original hollandsk ost pakket i en sprø skorpe. Frosne potetspesialiteter.
Portefølje (46)
Frankrike, Saint-Denis
...Laget av mel av fransk tradisjon, tilbyr denne serien produkter av høy kvalitet med bedre holdbarhet. En langsom fermentering ved lav temperatur gir all den tiden som trengs for utviklingen av aromaene og skaper en fet og porøs krumme som omgis av en tynn og sprø skorpe, noe som skyldes stekingen på stein.
...Det er den delen av svinet som er nærmest hodet. Den anses som en magert del (med mindre fett) og er ideell for å steke hel med krydder og svinefett for å danne en sprø og deilig skorpe. Den må tilberedes veldig godt for å unngå å være rå inni. Når den er stekt, får den avkjøle seg før den skjæres opp, slik at den ikke smuldrer i små biter og får en perfekt presentasjon. Det anbefales å tilberede uten å tine. Som alle våre produkter, inneholder den ingen allergener og kun naturlige ingredienser.
Portefølje (9)
Tyrkia, Konya
...1-) Jevn Varmefordeling: Våre pizza steiner fordeler varmen i ovnen jevnt, noe som sikrer at pizzaen blir jevnt stekt på alle sider. 2-) Sprø Skorpe: Våre pizza steiner støtter en god steking av bunnen av pizzaen og bidrar til å danne en sprø skorpe. 3-) Høy Temperatur: Våre pizza steiner tåler høye temperaturer og opprettholder disse temperaturene i ovnen, noe som forkorter steketiden. 4-) Brukervennlighet: Våre pizza steiner kommer i forskjellige størrelser og former. De kan også brukes til brød og andre bakverk i tillegg til pizza.
Samsvarende produkter
Pizzastein - Bakestein
Pizzastein - Bakestein
Portefølje (1)
Bulgaria, Plovdiv
...Rugbrødblanding Rugbrød - bakeriblanding Mørk krumme, sterk skorpe og gode oppbevaringskvaliteter. Typisk smak og tiltalende aroma av rugbrød, som produsert med surdeig. Enkelt å produsere, selv for bakere uten erfaring med rugbrødsproduksjon. Enkelt å produsere, selv for bakere uten erfaring med rugbrødsproduksjon. For optimal heving i ovnen og en sprø skorpe Med en veldig aromatisk typisk...
Storbritannia, Birmingham
...Maisstivelse er et svært dynamisk produkt som har flere bruksområder i ulike typer matproduksjon. Våre matvareprodukter overholder de strengeste hygienestandardene både under produksjon og emballering. Maisstivelse kan brukes til: 1. Å tykne supper og sauser. 2. Å oppnå en super sprø skorpe i fritert mat. 3. Å tilføre struktur til kaker og bakverk. 4. Å gi fryse-tine stabilitet og retrogradering...
Belgia, Zwijndrecht
... hygienisk. CBP Brød bakeform garanterer en raskere heving og en jevn temperaturfordeling, slik at du kan nyte et nybakt brød med myk kjerne og sprø skorpe. Fordeler med bakeformer i høyt teknologisk plast - Klibber ikke, lite eller ingen fettstoff nødvendig - Oppvaskmaskinvennlig - Multifunksjonell bruk: kjøleskap, ovn, fryser - Hygienisk, ingen oksidasjon mulig - Utmerket bake resultat...
... bakebolle. Tilsett vann. Rør. Etter 5-6 minutter tilsett litt olje, rør kort igjen - ferdig. Hell deigen i en form, la den hvile litt. Deretter stek i 60-70 minutter. Et unikt gluten- og hvete-fritt økologisk bake-resultat med sprø skorpe og vakker krumme/poring er det konsekvente bake(r)resultatet. De unikt velsmakende brødene og bakeblandingene er "Fritt for bakevarer" med den beste #BROTGEFUEHL™. Våre produkter er alle veganske, uten gluten, hvete, hvete-stivelse, soya, laktose, lupin, konserveringsmidler. Leverandør til den klassiske dagligvarehandelen og sluttbrukere.
Nederland, Mierlo
...beholder saftene sine og forblir mør. Det er nettopp dette, kombinert med en sprø skorpe, som gjør hver rett fra en pizzaovn så deilig. Alle kan bli en toppkokk! Avhengig av plassen du har gjort tilgjengelig for ovnen, vil det alltid være plass til en i hagen din. Slik lager alle sitt eget lille stykke Italia i bakgården!
Luxembourg, Hautcharage
Hvis det er godt og godt laget, vil vi ikke stille spørsmål ved kvaliteten på ingrediensene og rettene som følger. For oss finnes det bare én type brød: det gode, det ekte, det autentiske. Det som er laget på gammeldags vis og i henhold til reglene for naturlig fermentering. Det har en ekte sprø skorpe og en fet og generøs krumme, behagelig å tygge og avgir enestående aromaer og smaker. Våre...
Frankrike, Ivry Sur Seine
Utviklet fra det franske bakerfaget, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, toner av rug og surdeig).
Tyrkia, Izmir
... intens mørk sjokolade, dekket av en lett sprø skorpe, detaljer som beriker denne intense sjokoladesmaken… Avhengig av ditt valg, enten hele hasselnøtter, peanøtter eller kirsebær og skogsbær… Som den siste touchen, karamellfyll, peanøttsmør eller rød fløyelskake… Etter å ha spist en bit Brownies by Limburgia, påstår vi at søtsakene...
Frankrike, Labeuvrière
Utviklet fra det franske bakerhåndverket, er brødene i Le Pain Héritage-serien fra Délifrance bakt i en steinovn som gir dem en fersk krumme og en uimotståelig sprø skorpe. Serien inkluderer delingsbrød, sandwichbrød og individuelle brød, og kommer i tre unike og deilige oppskrifter: Korn (med sine fruktige og ristede toner samt sprøheten fra kornfrøene), Poolish (med delikate aromaer av korn og søt mandel) og Surdeig (med mer markerte toner: en lett syrlighet, noter av rug og surdeig).
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play